25 Ekim 2026, Pazar
  • Giriş
Haberton
Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster
Yazı Gönder
  • Öne Çıkanlar
  • Özel Haber
  • Gündem
  • Politika
  • Dış Haberler
  • İş Dünyası
  • Kültür & Sanat
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Yerel
  • Spor
  • Yazarlarımız
Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster
  • Öne Çıkanlar
  • Özel Haber
  • Gündem
  • Politika
  • Dış Haberler
  • İş Dünyası
  • Kültür & Sanat
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Yerel
  • Spor
  • Yazarlarımız
Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster
Haberton
Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster

Ana Sayfa - Politika - Belediye kadroları PKK sempatizanlarıyla doldurulmamalı

Belediye kadroları PKK sempatizanlarıyla doldurulmamalı

Haberton - Haberton
22 Nisan 2024
- Politika
Okuma Süresi:3 dakikalık okuma
A A
0
Belediye kadroları PKK sempatizanlarıyla doldurulmamalı

Belediye kadroları PKK sempatizanlarıyla doldurulmamalı

Facebook'da PaylaşX'de PaylaşLinkedin'de PaylaşWhatsapp'da Paylaş

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, “Geçmişte olduğu gibi belediye kadrolarının PKK sempatizanlarıyla, teröristlerle doldurulmasına devlet ve belediye kaynaklarının terör örgütlerinin emrine amade edilmesine ve belediye imkanlarının gücünü kullanarak gençlerimizin PKK sempatizanı yapılmasına, dağa çıkarılmasına örgüte götürülmesine asla müsaade edilmemelidir” dedi.

BBP Lideri Mustafa Destici, partisinin Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) toplantısı öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Destici, seçimlerden önce CHP başta olmak üzere, partilerin önemli bir kısmının belediyelere kayyum atanmasına karşı ağız birliği yaptığını belirten Destici, “Tabiri caizse daha seçim ateşi sönmeden biz ne gördük Mardin’de; İstiklal Marşı’nın okutulmadığını gördük. Ne gördük Diyarbakır’da; Türk bayrağının meclis toplantı salonundan kaldırıldığını gördük. Ne gördük yine Diyarbakır’da; öldürülen teröristlerin heykellerine resmi açılışlar yapıldığını gördük. Bunun gibi en son Patnos’ta mevcut belediye seçimi kaybedince belediye araçlarının parçalanarak satıldığını gördük. Yani bunlar; ne kadar büyük bir vatan, millet, din, devlet düşmanı olduklarını bu uygulamalarıyla bir kez daha gösterdiler. Dün de söylediğim gibi elbette ki vatandaşlarımız bundan rahatsızdır. Biz bundan rahatsızız. Biliyoruz ve inanıyoruz ki devlet yöneticilerimiz de, hükümetimiz de bunlardan rahatsızdır. Elbette eğer bu şekilde vatan düşmanlığına, millet düşmanlığına, devlet düşmanlığına devam ederlerse elbette ki hukuk işletilecek ve karşılığını alacaklar ve o koltuklarda asla oturmalarına müsaade edilmeyecektir ve edilmemelidir” diye konuştu.

‘DEVLET ELBETTE GEREĞİNİ YAPAR’

Büyük Birlik Partisi’nin vatanseverlerin partisi olduğunu belirten Destici, “Bizim tavrımız teröristlere karşıdır. Vatan, millet, din, devlet düşmanları ve terörle arasına mesafe koymayan sözde siyasi partilere ve onların yöneticilerine karşıdır. Şimdi, ‘bunları halk seçti’ diyenlere soruyorum; peki Türk bayrağının kaldırılmasına ne diyorsunuz? Yine aynı görüşte misiniz? İstiklal Marşı’nın okutulmasına karşı çıkanlara ne diyorsunuz? Teröristlerin heykellerini dikip, resmi açılış yapanlara ya da devletin araçlarını parçalayarak satan bu hainlere ne diyorsunuz? Hala aynı fikirde misiniz? Devlet elbette ki gereğini yapar.

Otorite boşluğu asla yapılmamalıdır. Hukuk gereği neyse bu yerine getirilmelidir. Kayyumsa mutlaka ama mutlaka kayyum da atanmalıdır. Geçmişte olduğu gibi belediye kadrolarının PKK sempatizanlarıyla, teröristlerle doldurulmasına devlet ve belediye kaynaklarının terör örgütlerinin emrine amade edilmesine ve belediye imkanlarının gücünü kullanarak gençlerimizin PKK sempatizanı yapılmasına, dağa çıkarılmasına örgüte götürülmesine asla müsaade edilmemelidir” dedi.

‘İSRAİL, KATİLLERİN YÖNETTİĞİ BİR TERÖR DEVLETİDİR’

Destici, 7 Ekim’den bu yana İsrail’in Gazze’de 35 bin savunmasız, masum insanı öldürdüğünü belirterek, İsrail’in bu katliamın hesabını vermesi gerektiğini söyledi. İsrail’in, katillerin yönettiği bir terör devleti olduğunu kaydeden Destici, “Dünyanın bu katliamcılardan, soykırımcılardan, çocuk, bebek, kadın ve masum katillerinden bir an önce kurtulması gerekiyor” dedi.

Dünyada Gazze’nin hakkını en net şekilde savunan ülkenin Türkiye, Türk milleti ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olduğunu ifade eden Destici, bu konunun iç siyaset meselesi olarak kullanılmasının da etik olmayacağını ifade etti.

PaylaşTweetPaylaşGönder
Önceki Haber

Devlet Çoksesli Çocuk Korosu 23 Nisan konseri verdi

Sonraki Haber

TBMM’de ’23 Nisan Milli Egemenlik Konseri’ düzenlendi

Haberton

Haberton

Son dakika haberleri, güncel haberler, magazin, spor ve ekonomideki gelişmeler, yerel ve dünya haberleri haberton.com'da. Haberton, sizin için tonla haber! Türkiye’de tarafsız bir medya, vatandaşın haber alma hakkı çerçevesinde gerçek haberleri takip edebileceğiniz, tonlarca habere ulaşabileceğiniz yeni mecranız.

İlgili Haberler

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şen: Erdoğan'a böyle bir yanlış yapılamaz
Politika

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şen: Erdoğan’a böyle bir yanlış yapılamaz

25 Ekim 2026
Özgür Özel, İzmir'de gazetecilerin yürüyüşüne katıldı
Politika

Özgür Özel, İzmir’de gazetecilerin yürüyüşüne katıldı

24 Ekim 2026
MHP'den, 'Yaşlanan Nüfus Politikaları Çalıştayı'
Politika

MHP’den, ‘Yaşlanan Nüfus Politikaları Çalıştayı’

24 Ekim 2026
Cumhurbaşkanı Erdoğan Topkapı Sarayı Darphane-i Amire Müzeleri Açılış Töreni'nde konuştu
Politika

Cumhurbaşkanı Erdoğan Topkapı Sarayı Darphane-i Amire Müzeleri Açılış Töreni’nde konuştu

24 Ekim 2026
Politika

İletişim Başkanı Duran’dan BM Günü mesajı

24 Ekim 2026
Politika

Bakan Göktaş: Gazi kimlik kartlarını teslim etmeye başladık

24 Ekim 2026
Sonraki Haber
TBMM'de '23 Nisan Milli Egemenlik Konseri' düzenlendi

TBMM'de '23 Nisan Milli Egemenlik Konseri' düzenlendi

En Güncel Haberler

Fatih'te iki grup arasında silahlı kavga: 1 yaralı
Yerel Haberler

Fatih’te iki grup arasında silahlı kavga: 1 yaralı

25 Ekim 2026
Fatih'te denizde erkek cesedi bulundu
Yerel Haberler

Fatih’te denizde erkek cesedi bulundu

25 Ekim 2026
63'üncü Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde açılış töreni
Kültür ve Sanat

63’üncü Antalya Altın Portakal Film Festivali’nde açılış töreni

25 Ekim 2026

Günün Popüler Haberleri

  • Tümü
  • Sağlık Haberleri
  • Kültür ve Sanat
Yaşam

MSB: Isthihbarat Albay Sayit Gökgöz askerî araç kazasında şehit oldu

25 Ekim 2026
Yaşam

Bir araya gelip Sevda Dinler’in öldürülmesine tepki gösterdiler

24 Ekim 2026
Yaşam

Artvin sınırında Sahara Geçidi’ne tünel yapılmasını istediler

24 Ekim 2026
Yaşam

6’ncı Doku Kumaş Tasarım Yarışması’nda ödüller sahiplerini buldu

24 Ekim 2026
Önceki Sonraki
Haberton

Haberton

Sizin için tonla haber!

Türkiye'de tarafsız bir medya, vatandaşın haber alma hakkı çerçevesinde gerçek haberleri takip edebileceğiniz, tonlarca habere ulaşın!

Son Dakika

Parktaki köprüden düştü; itfaiye 2 saatlik çalışmayla kurtardı

Parktaki köprüden düştü; itfaiye 2 saatlik çalışmayla kurtardı

- Haberton
25 Ekim 2026

Antalya’da park içerisindeki köprüde yürürken dengesini kaybederek yaklaşık 25 metreden zemine düşen kişi yaralandı. Acı içerisinde bağırarak yardım isteyen yaralıyı...

Altın değerindeki baharat safranın bilinmeyen faydaları! Bilim insanları araştırıyor: Herkes için güvenli mi?

Dünya Çocuk Felci Günü: Bir zamanlar binlerce çocuğu felç ediyordu! 2026’da tehlike hâlâ devam ediyor

Türkiye’de sigara kullanımında alarm! Yeni yasaklar gündemde, bilim dünyasından peş peşe uyarılar

Zihnimiz bizi nasıl yanıltıyor? Günlük hayatta fark etmeden yaptığımız 12 düşünme hatası

Güncel Haber

MSB: Isthihbarat Albay Sayit Gökgöz askerî araç kazasında şehit oldu

MSB: Isthihbarat Albay Sayit Gökgöz askerî araç kazasında şehit oldu

25 Ekim 2026
Fatih'te iki grup arasında silahlı kavga: 1 yaralı

Fatih’te iki grup arasında silahlı kavga: 1 yaralı

25 Ekim 2026
  • Hakkımızda
  • Yayın İlkeleri
  • İletişim
  • Kullanım Şartları ve Gizlilik Politikası
  • Güvenlik Politikası

© 2026 Haberton

Tekrar Hoş Geldiniz!

Aşağıda hesabınıza giriş yapın

Şifrenizi mi unuttunuz?

Şifrenizi alın

Şifrenizi sıfırlamak için kullanıcı adınızı veya e-posta adresinizi girin lütfen.

Giriş Yap

Yeni Çalma Listesi Ekle

Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster
  • Öne Çıkanlar
  • Özel Haber
  • Gündem
  • Politika
  • Dış Haberler
  • İş Dünyası
  • Kültür & Sanat
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Yerel
  • Spor
  • Yazarlarımız

© 2026 Haberton