17 Ekim 2026, Cumartesi
  • Giriş
Haberton
Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster
Yazı Gönder
  • Öne Çıkanlar
  • Özel Haber
  • Gündem
  • Politika
  • Dış Haberler
  • İş Dünyası
  • Kültür & Sanat
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Yerel
  • Spor
  • Yazarlarımız
Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster
  • Öne Çıkanlar
  • Özel Haber
  • Gündem
  • Politika
  • Dış Haberler
  • İş Dünyası
  • Kültür & Sanat
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Yerel
  • Spor
  • Yazarlarımız
Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster
Haberton
Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster

Ana Sayfa - Öne Çıkan - Aynur Kanbur’un cinayetine ilişkin şüpheli Bülent Gündüz’ün keşif görüntüleri ortaya çıktı

Aynur Kanbur’un cinayetine ilişkin şüpheli Bülent Gündüz’ün keşif görüntüleri ortaya çıktı

Haberton - Haberton
12 Haziran 2026
- Öne Çıkan
Okuma Süresi:4 dakikalık okuma
A A
0
Facebook'da PaylaşX'de PaylaşLinkedin'de PaylaşWhatsapp'da Paylaş

Şişli’deki evinin önünde 10 yıl önce silahla vurularak öldürülen Aynur Kanbur cinayetini itiraf eden Bülent Gündüz’ün katılımıyla yapılan ‘keşif’ çalışmasının polis kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

Keşif sırasında bazı detayları hatırlamadığını söyleyen Gündüz, “Beni görünce küfürlü konuşmaya başladı. Üzerime gelmeye başlayınca ben de silahımı çıkardım. Ben teslim olacaktım ama çocuklarımın ufak olması beni frenledi” dedi. Şüpheli Gündüz, emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.

Olay, 24 Mart 2016’da saat 20.05 sıralarında Şişli Fulya Mahallesi, Narçiçeği Sokak’ta meydana geldi. 90’lı yıllarda kurulan ‘Mezdeke’ dans grubunun üyesi olan Aynur Kanbur (49), yaşadığı apartmanın giriş kapısı önünde şüpheli bir erkek tarafından tabancayla birden fazla kez ateş edilerek öldürüldü. Olay yerindeki incelemelerin ardından bulunan boş kovanlar, aradan geçen süreye rağmen başka bir olay ya da silahla eşleşmedi. Katilin bulunması için bir süre sonra özel bir ekip kuruldu. Ekip, şüphelinin Mecidiyeköy’de bir güvenlik kamerasına takılan görüntüsüne ulaştı. Şapkalı olduğu belirlenen saldırganın eşkalini belirleyen polis onun nereden Metrobüse bindiğini tespit etmek için aylarca çalıştı. Cinayet Büro Amirliği bünyesinde kurulan 6 kişilik özel ekibin sadece bu işle ilgilenerek 4 bin saatlik güvenlik kamera görüntülerini incelediği öğrenildi. Güvenlik kamera görüntülerini ağır çekim modunda izleyen cinayet polisleri, şapka kullanan şüphelinin, Avcılar metrobüs istasyonundan Mecidiyeköy’e doğru yola çıktığını belirledi. Polis bu gelişme üzerine bu duraktan otobüse binen tüm erkekleri incelemeye aldı. 16-50 yaş grubundaki bin 700 kişi akbil kayıtlarından bulunarak tek tek incelendi. İnceleme sonucunda Aynur Kanbur’un akrabası olduğu tespit edilen Bülent Gündüz’ün ismine ulaşıldı. Bülent Gündüz’ü inceleme altına aldığında hareketlerinin katille uyuştuğunu tespit etti.

İFADESİ ALINDI CİNAYETİ İTİRAF ETTİ

Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından gözaltına alınan Bülent Gündüz, ilk sorgusunun ardından cinayeti itiraf etti. Avukat eşliğinde alınan ifadesinde de Aynur Kambur’u öldürdüğünü söyleyen Gündüz’ün olayı tüm detayları ile anlattığı belirtildi. Şüpheli Gündüz’ün “O bizim akrabamızdı. Dansözlük yaptığı için yıllarca insanlar bizimle dalga geçiyorlardı. Sonunda dayanamadım ve onu öldürmeye karar verdim” dediği öğrenildi.

KEŞİF’TE CİNAYETİ ANLATTI

Soruşturma kapsamında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Faili Meçhul Suçlar Bürosu Başsavcı Vekili, Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri ve olay yeri inceleme ekiplerinin katılımıyla olay yerinde keşif yapıldı. Narçiçeği Sokak’taki apartmana getirilen Gündüz, ‘yer gösterme işlemi’ ile cinayetin detaylarını anlattı. Yapılan çalışmanın polis kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

‘ÜZERİME GELMEYE BAŞLAYINCA SİLAHIMI ÇIKARDIM, ATEŞ ETTİM’

Olayı anlatırken bazı detayları hatırlamadığını belirten şüpheli Gündüz, “Evine bir iki sefer gelmişliğim var. Zilin üzerinden Aynur Kanbul yazıyordu. Diafondan ‘Paketiniz var’ dedim. Açtı. Eskiden görüşmüşlüğümüz vardı. Beni görünce küfürlü konuşmaya başladı. Üzerime gelmeye başlayınca ben de silahımı çıkardım. Ateş ettim sonra dönüp arkamı gittim. Kaç el ateş ettiğimi hatırlamıyorum. Koşa koşa dışarı çıktım. Olay sonrası silahı yanımda götürdüm. Uzun bir süre çalıştığım dükkan içinde sakladım. Olaydan bir hafta sonra silahımı vapurla Emirgan’dan karşıya geçerken denize attım” dedi.

‘BEN TESLİM OLACAKTIM AMA ÇOCUKLARIMIN UFAK OLMASI BENİ FRENLEDİ’

Cinayeti neden işledin sorusu üzerine Gündüz, “Ailemde böyle birinin olmaması lazımdı. Ben cinayet işlediğim dönemde bazı programlara giderek dansözlük yapıyordu. Askere gittim. Geldim evlendim. Çocuk oldu hep aksadı. Ben teslim olacaktım ama çocuklarımın ufak olması beni frenledi. Bu olayda kimse beni azmettirmedi. Tek başıma yaptım. Ben o gün kapıyı çaldığımda eğer kızı karşıma çıksaydı döner giderdim” diye konuştu.

ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Şüpheli Bülent Gündüz ve 2 kişi daha emniyetteki işlemlerinin ardından bugün öğle saatlerinde adliyeye sevk edildi.

Etiketler: AvcılarCinayetİstanbulPolis
PaylaşTweetPaylaşGönder
Önceki Haber

LGS öncesi okullarda hazırlıklar tamamlandı

Sonraki Haber

Çıralı’daki 52 yıllık sorunu çözecek kanun teklifi, Meclis’ten geçti

Haberton

Haberton

Son dakika haberleri, güncel haberler, magazin, spor ve ekonomideki gelişmeler, yerel ve dünya haberleri haberton.com'da. Haberton, sizin için tonla haber! Türkiye’de tarafsız bir medya, vatandaşın haber alma hakkı çerçevesinde gerçek haberleri takip edebileceğiniz, tonlarca habere ulaşabileceğiniz yeni mecranız.

İlgili Haberler

İstanbul Valisi Davut Gül: Zorunlu olmadıkça evlerinizden çıkmayın
Öne Çıkan

İstanbul Valisi Davut Gül’den sağanak sonrası kritik uyarı: Zorunlu olmadıkça evlerinizden çıkmayın!

17 Ekim 2026
Vali Davut Gül, Ayazağa'da açıklama yaptı
Öne Çıkan

İstanbul’da sel felaketinin ardından kritik karar! Ayazağa’da dere yatağındaki yapılar yıkılacak

17 Ekim 2026
Etimesgut Belediyesi'ne yönelik soruşturmada 2 belediye başkan yardımcısı dahil 7 kişi tutuklandı
Öne Çıkan

Etimesgut Belediyesi’ne yönelik soruşturmada 2 belediye başkan yardımcısı dahil 7 kişi tutuklandı

17 Ekim 2026
Gülistan Doku’nun çalıştığı kafede üst kattaki kameraların görüntüleri dosyada yok
Öne Çıkan

6 yıldır kayıp olan Gülistan Doku dosyasında çarpıcı gelişme! Kafedeki kritik görüntüler dosyada yok

17 Ekim 2026
İBB ‘Yolsuzluk’ davasında 101’inci duruşma! Ekrem İmamoğlu savunma yapıyor, gözler ara kararda
Öne Çıkan

İBB ‘Yolsuzluk’ davasında 101’inci duruşma! Ekrem İmamoğlu savunma yapıyor, gözler ara kararda

17 Ekim 2026
Kırıkkale'de 'Kazı Kazan' kartından 8 milyon TL'lik ikramiye çıktı
Öne Çıkan

Kırıkkale’de ‘Kazı Kazan’ kartından 8 milyon TL’lik ikramiye çıktı

17 Ekim 2026
Sonraki Haber
Çıralı'daki 52 yıllık sorunu çözecek kanun teklifi, Meclis'ten geçti

Çıralı'daki 52 yıllık sorunu çözecek kanun teklifi, Meclis'ten geçti

En Güncel Haberler

Düğün yolunda kaza: 1 ölü, 4 yaralı
Yerel Haberler

Düğün yolunda kaza: 1 ölü, 4 yaralı

17 Ekim 2026
Silivri D-100 Karayolu’nda çöp kamyonu ile İETT otobüsü çarpıştı
Yerel Haberler

Silivri D-100 Karayolu’nda çöp kamyonu ile İETT otobüsü çarpıştı

17 Ekim 2026
Amed Sportif Faaliyetler’de Gift Orban’a  ‘ayın golü’ ödülü
Spor Haberleri

Amed Sportif Faaliyetler’de Gift Orban’a ‘ayın golü’ ödülü

17 Ekim 2026

Günün Popüler Haberleri

  • Tümü
  • Sağlık Haberleri
  • Kültür ve Sanat
Yaşam

SSB, tedarik zincirini güçlendirme buluşmalarının 2’ncisini düzenliyor

17 Ekim 2026
Yaşam

Reyhanlı patlamasının planlayıcısı Mihraç Ural’ın yakalanması, ölenlerin yakınlarını sevindirdi

17 Ekim 2026
Yaşam

Jandarma, selde bebeği halatla tahliye etti

17 Ekim 2026
Yaşam

Antalya’da kuvvetli rüzgar ve sağanak etkili oldu

17 Ekim 2026
Önceki Sonraki
Haberton

Haberton

Sizin için tonla haber!

Türkiye'de tarafsız bir medya, vatandaşın haber alma hakkı çerçevesinde gerçek haberleri takip edebileceğiniz, tonlarca habere ulaşın!

Son Dakika

Antalya'da kuvvetli rüzgar ve sağanak etkili oldu

Antalya’da kuvvetli rüzgar ve sağanak etkili oldu

- Haberton
17 Ekim 2026

Antalya'da saatteki hızı yer yer 60 kilometreyi bulan kuvvetli rüzgar ve hemen ardından sağanak etkili oldu. Rüzgar nedeniyle Konyaaltı Sahili'nde...

17 Ekim Dünya Yoksullukla Mücadele Günü: Türkiye’de yoksulluk sınırı 123 bin lirayı aştı!

Türkiye’de şehirlerin gizli sakinleri: Beton binaların arasında yaban hayatı nasıl varlığını sürdürüyor?

Markette aldığınız her ürün güvenli mi? Gıda etiketlerinde gözden kaçan 10 kritik ayrıntı!

Zayıflama iğneleri sanıldığı kadar masum mu? Uzmanları endişelendiren yan etkiler ve bırakınca yaşananlar!

Güncel Haber

Düğün yolunda kaza: 1 ölü, 4 yaralı

Düğün yolunda kaza: 1 ölü, 4 yaralı

17 Ekim 2026
SSB, tedarik zincirini güçlendirme buluşmalarının 2'ncisini düzenliyor

SSB, tedarik zincirini güçlendirme buluşmalarının 2’ncisini düzenliyor

17 Ekim 2026
  • Hakkımızda
  • Yayın İlkeleri
  • İletişim
  • Kullanım Şartları ve Gizlilik Politikası
  • Güvenlik Politikası

© 2026 Haberton

Tekrar Hoş Geldiniz!

Aşağıda hesabınıza giriş yapın

Şifrenizi mi unuttunuz?

Şifrenizi alın

Şifrenizi sıfırlamak için kullanıcı adınızı veya e-posta adresinizi girin lütfen.

Giriş Yap

Yeni Çalma Listesi Ekle

Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster
  • Öne Çıkanlar
  • Özel Haber
  • Gündem
  • Politika
  • Dış Haberler
  • İş Dünyası
  • Kültür & Sanat
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Yerel
  • Spor
  • Yazarlarımız

© 2026 Haberton