16 Temmuz 2026, Perşembe
  • Giriş
Haberton
Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster
Yazı Gönder
  • Öne Çıkanlar
  • Özel Haber
  • Gündem
  • Politika
  • Dış Haberler
  • İş Dünyası
  • Kültür & Sanat
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Yerel
  • Spor
  • Yazarlarımız
Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster
  • Öne Çıkanlar
  • Özel Haber
  • Gündem
  • Politika
  • Dış Haberler
  • İş Dünyası
  • Kültür & Sanat
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Yerel
  • Spor
  • Yazarlarımız
Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster
Haberton
Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster

Ana Sayfa - Spor Haberleri - Ay-yıldızlı formayı giymek her genç futbolcunun hayalidir

Ay-yıldızlı formayı giymek her genç futbolcunun hayalidir

Haberton - Haberton
12 Nisan 2026
- Spor Haberleri
Okuma Süresi:5 dakikalık okuma
A A
0
Facebook'da PaylaşX'de PaylaşLinkedin'de PaylaşWhatsapp'da Paylaş

Ayvalıkgücü Belediyespor’un 20 yaşındaki futbolcusu Emirhan Boz, “Milli takım formasını giymek ve Avrupa’da ülkemi temsil etmek istiyorum. Ay-yıldızlı formayı giymek her genç futbolcunun hayalidir. İnşallah bana da nasip olur” dedi.

Genç oyuncu, kariyer hedeflerinden saha içindeki duygularına, idol aldığı isimlerden ilk profesyonel golüne kadar birçok konuda samimi ifadeler kullandı.

Futbola olan tutkusunu ve motivasyonunu anlatan Boz, “Benimle yaşıt birçok futbolcu var. Bu oyuncuların arasından sıyrılıp dikkat çekmek gerçekten çok güzel bir duygu. İnşallah onlara motivasyon kaynağı ve iyi bir örnek olabiliyorumdur. Bu durum beni özellikle saha içinde olumlu etkiliyor. Maçlara hazırlanırken daha motive oluyorum, hafta içi antrenmanlarda ise daha özverili çalışıyorum” şeklinde konuştu.

Bülent Korkmaz Gibi Galatasaray’ın Efsane Bir İsminin Benim Hakkımda Yorum Yapması Çok Heyecan Verici

Galatasaray efsanesi Bülent Korkmaz’ın kendisi hakkında yaptığı yorumların büyük bir gurur kaynağı olduğunu söyleyen Emirhan Boz, “Bülent Korkmaz gibi Galatasaray’ın efsane bir isminin benim hakkımda yorum yapması bile benim için çok heyecan verici. Böyle önemli insanların seni izlemesi, hakkında konuşması ve tavsiyelerde bulunması büyük bir onur ve gurur kaynağı. ‘Gelecek vadeden bir oyuncu’ gibi sözler duymak beni çok mutlu ediyor ve daha da motive ediyor” açıklamasını yaptı.

Maç İçinde Yaptığım Bir Müdahale Özgüvenimi Etkileyebiliyor

Saha içindeki performansına da değinen genç futbolcu, “Maç içinde bazen yaptığım bir müdahale özgüvenimi etkileyebiliyor. Eğer iyi bir müdahale yaparsam maçım da genelde iyi geçiyor, ama kötü olursa özgüvenim düşebiliyor. Yine de sahada olduğum sürece her şeyimi vermeye çalışan bir kimliğim olduğunu düşünüyorum” diye konuştu.

Futbol Kurslarında Çift Ayakla Slalom Çalışmaları Yapıyorduk

Altyapı dönemine de değinen Emirhan, küçük yaşlardan itibaren çift ayaklı çalışmalara önem verdiğini ve bunun bugün sahadaki performansına katkı sağladığını ifade etti. Amatör takımlarda birlikte oynadığı arkadaşlarının desteğini hissettiğini söyleyen genç oyuncu, “Küçüklüğümden beri futbol kurslarında çift ayakla slalom çalışmaları yapıyorduk. Bunun faydasını bugün sahada görüyorum. Lise yıllarımda arkadaşlarımla amatör takımlarda oynarken sık sık ‘Aramızdan kim futbolcu olacak?’ diye konuşurduk. Bugün bu seviyelere geldiğimde onların desteğini görmek beni çok mutlu ediyor. Hepsine teşekkür ediyorum” dedi.

Sevinci Nasıl Yaşayacağımı Bilemedim

İlk profesyonel golünü Denizli İdmanyurdu karşısında attığını hatırlatan Boz, o an yaşadığı heyecanı şu sözlerle anlattı:

“Bir antrenmanda sol ayağımla birkaç gol atmıştım. Takımdaki büyüklerim de ‘İnşallah maçta da sol ayağınla gol atarsın’ demişti. Denizli İdmanyurdu maçına çok iyi başladım; özgüvenli ve istekliydim. O anda fırsat gelince de güzel bir gol attım. Bu benim ilk profesyonel golümdü. Sevinci nasıl yaşayacağımı bilemedim, sadece tribünlere doğru koştum. Aslında sanal medyada birçok gol sevinci görüyorum ve ‘Gol atarsam bunu yapayım’ diyorum. Ama o anın heyecanı ve yüksek nabızla hiçbir şey aklıma gelmiyor.”

Sahaya Çıkıp Sadece Oyunuma Odaklanıyorum

Maç öncesi büyük kulüplerden onu izlemeye gelenlerin olduğunu bilmenin heyecanını ve stresle başa çıkma yöntemine de değinen Emirhan Boz, “Beni büyük kulüplerden izlemeye geldiklerinde maçtan önce biraz stres oluyor ama bunu fazla düşünmemeye çalışıyorum. Çünkü kafaya takarsam sahada performansımı etkileyebilir. Bu yüzden sahaya çıkıp sadece oyunuma odaklanıyorum” ifadelerini kullandı.

Hedefler Beni Daha Çok Motive Ediyor

Kariyer hedeflerini de paylaşan genç ön libero, Süper Lig’de dört büyük kulüpten birinde forma giymek istediğini söyledi. Boz şöyle konuştu:

“Hedeflerim arasında Süper Lig’de dört büyük takımdan birinde oynamak var. Bu hedefler beni daha çok motive ediyor ve daha disiplinli çalışmamı sağlıyor. Sonrasında milli takım formasını giymek ve Avrupa’da ülkemi temsil etmek istiyorum. Ay-yıldızlı formayı giymek her genç futbolcunun hayalidir. İnşallah bana da nasip olur.”

Türkiye’nin Şu An Çok İyi Bir Kadrosu Var

Milli takımın mevcut kadrosunu da değerlendiren Boz, “Türkiye’nin şu an çok iyi bir kadrosu var. Kenan Yıldız, Arda Güler ve Hakan Çalhanoğlu gibi kendini kanıtlamış oyuncularımız bulunuyor. Takımımız iyi” dedi.

Benim Çocukluğumdan Beri İdolüm Crıstıano Ronaldo

Futboldaki idolünün Cristiano Ronaldo olduğunu söyleyen Emirhan Boz, “Benim çocukluğumdan beri idolüm Cristiano Ronaldo. Onun çalışma disiplini beni çok etkiliyor. Kendi mevkim için Paul Pogba ve Galatasaray’dan Lucas Torreira’yı örnek alıyorum. Ayrıca yaşıma yakın genç oyunculardan da ilham alıyorum” açıklamasını yaptı.

Geçtiğimiz sezon amatör ligden profesyonel seviyeye yükseldiğini hatırlatan genç futbolcu, sözlerini şöyle noktaladı:

“Bu röportajda söylediğim hedefleri gerçekleştirmek istiyorum. Geçen yıl amatör bir kulüpten geldim. Bugün bulunduğum noktada hem kendi emeğim hem de takım arkadaşlarımın ve hocalarımın katkısı büyük. Bana güvenip destek oldukları için hepsine teşekkür ediyorum.”

Etiketler: FutbolGalatasaraySüper LigTürkiye
PaylaşTweetPaylaşGönder
Önceki Haber

Altekma play-off sınavında

Sonraki Haber

Kapadokya’da konteynerda yangın

Haberton

Haberton

Son dakika haberleri, güncel haberler, magazin, spor ve ekonomideki gelişmeler, yerel ve dünya haberleri haberton.com'da. Haberton, sizin için tonla haber! Türkiye’de tarafsız bir medya, vatandaşın haber alma hakkı çerçevesinde gerçek haberleri takip edebileceğiniz, tonlarca habere ulaşabileceğiniz yeni mecranız.

İlgili Haberler

A Milli Erkek Voleybol Takımı, Sırbistan'ı set vermeden geçti
Spor Haberleri

A Milli Erkek Voleybol Takımı, Sırbistan’ı set vermeden geçti

16 Temmuz 2026
Karşıyaka'dan derbili start
Spor Haberleri

Karşıyaka’dan derbili start

15 Temmuz 2026
Spor Haberleri

Menemen FK’da Efe Taylan kaldı

15 Temmuz 2026
Bodrum FK'da ilk etap bitti
Spor Haberleri

Bodrum FK’da ilk etap bitti

15 Temmuz 2026
Altay'da yarıda kalan kongre tamamlanıyor
Spor Haberleri

Altay’da yarıda kalan kongre tamamlanıyor

15 Temmuz 2026
Spor Haberleri

Göztepe’de Arda Okan Kurtulan ve Arda Özçimen ile yola devam

15 Temmuz 2026
Sonraki Haber
Kapadokya’da konteynerda yangın

Kapadokya’da konteynerda yangın

En Güncel Haberler

Kağıthane’de '15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü' anma programı düzenlendi
Yerel Haberler

Kağıthane’de ’15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’ anma programı düzenlendi

16 Temmuz 2026
Saraçhane'de 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü programı düzenlendi
Öne Çıkan

Saraçhane’de 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü programı düzenlendi

16 Temmuz 2026
Malatya'da otobüs bakım onarım atölyesinde yangın
Yerel Haberler

Malatya’da otobüs bakım onarım atölyesinde yangın

16 Temmuz 2026

Günün Popüler Haberleri

  • Tümü
  • Sağlık Haberleri
  • Kültür ve Sanat
Yaşam

Bursa’da yaban domuzu sürücü şehir merkezine indi

16 Temmuz 2026
Yaşam

Denizli’de 15 Temmuz Hafıza Merkezi açıldı

16 Temmuz 2026
Yaşam

Samsun’da 15 Temmuz anısına yürüyüş ve anma programı

16 Temmuz 2026
Yaşam

Kayseri’de 15 Temmuz etkinliklerinde dev Türk bayrağı açıldı

16 Temmuz 2026
Önceki Sonraki
Haberton

Haberton

Sizin için tonla haber!

Türkiye'de tarafsız bir medya, vatandaşın haber alma hakkı çerçevesinde gerçek haberleri takip edebileceğiniz, tonlarca habere ulaşın!

Son Dakika

Ankara Emniyet Müdürlüğü'nde 15 Temmuz anma programı

Ankara Emniyet Müdürlüğü’nde 15 Temmuz anma programı

- Haberton
16 Temmuz 2026

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla Ankara Emniyet Müdürlüğü'nde İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi’nin katılımıyla anma programı gerçekleştirildi. İçişleri...

Sivrisinekler neden bazı insanları daha çok ısırıyor? Uzmanlar merak edilen soruyu yanıtladı

İcra dosyası kendiliğinden silinir mi? İşte icra dosyalarının düşme süresi ve bilinmesi gerekenler

Denizler alarm veriyor! Deniz suyu sıcaklığındaki artışın anlamı uzmanları endişelendiriyor

Yeni dolandırıcılık yöntemi alarmı! Bu mesajı görür görmez sakın tıklamayın

Güncel Haber

Bursa'da yaban domuzu sürücü şehir merkezine indi

Bursa’da yaban domuzu sürücü şehir merkezine indi

16 Temmuz 2026
Denizli’de 15 Temmuz Hafıza Merkezi açıldı

Denizli’de 15 Temmuz Hafıza Merkezi açıldı

16 Temmuz 2026
  • Hakkımızda
  • Yayın İlkeleri
  • İletişim
  • Kullanım Şartları ve Gizlilik Politikası
  • Güvenlik Politikası

© 2026 Haberton

Tekrar Hoş Geldiniz!

Aşağıda hesabınıza giriş yapın

Şifrenizi mi unuttunuz?

Şifrenizi alın

Şifrenizi sıfırlamak için kullanıcı adınızı veya e-posta adresinizi girin lütfen.

Giriş Yap

Yeni Çalma Listesi Ekle

Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster
  • Öne Çıkanlar
  • Özel Haber
  • Gündem
  • Politika
  • Dış Haberler
  • İş Dünyası
  • Kültür & Sanat
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Yerel
  • Spor
  • Yazarlarımız

© 2026 Haberton