2 Ağustos 2026, Pazar
  • Giriş
Haberton
Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster
Yazı Gönder
  • Öne Çıkanlar
  • Özel Haber
  • Gündem
  • Politika
  • Dış Haberler
  • İş Dünyası
  • Kültür & Sanat
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Yerel
  • Spor
  • Yazarlarımız
Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster
  • Öne Çıkanlar
  • Özel Haber
  • Gündem
  • Politika
  • Dış Haberler
  • İş Dünyası
  • Kültür & Sanat
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Yerel
  • Spor
  • Yazarlarımız
Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster
Haberton
Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster

Ana Sayfa - Spor Haberleri - Avusturya’yı da eleyip çeyrek finale kalacağız

Avusturya’yı da eleyip çeyrek finale kalacağız

Haberton - Haberton
27 Haziran 2024
- Spor Haberleri
Okuma Süresi:5 dakikalık okuma
A A
0
Avusturya'yı da eleyip çeyrek finale kalacağız

Avusturya'yı da eleyip çeyrek finale kalacağız

Facebook'da PaylaşX'de PaylaşLinkedin'de PaylaşWhatsapp'da Paylaş

Milli futbolcu İsmail Yüksek, “Burada olduğum için kendimle de gurur duyuyorum. Bugün gruptan çıktık. Son 16 turunda Avusturya’yı da eleyip çeyrek finale kalacağız” dedi.

Milli futbolcu İsmail Yüksek, “Turnuvaya başlarken zaten hedefimiz gruptan çıkmaktı. 2008’den sonra bu kader bize nasip oldu. Çok mutluyuz. Zaten bu jenerasyona da bu yakışırdı. Çok şükür ki kaliteli futbolculara sahibiz. Bu takımla çok gurur duyuyorum. Burada olduğum için kendimle de gurur duyuyorum. Bugün gruptan çıktık. Son 16 turunda Avusturya’yı da eleyip çeyrek finale kalacağız” dedi.

A Milli Futbol Takımı, Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO2024) F Grubu üçüncü maçında Çekya’yı 2-1 mağlup etti ve gruptan ikinci olarak çıktı. Milli futbolcu İsmail Yüksek mücadelenin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Gruptan çıktıkları için çok mutlu olduğunu ifade eden İsmail Yüksek, “Turnuvaya başlarken zaten hedefimiz gruptan çıkmaktı. 2008’den sonra bu kader bize nasip oldu. Çok mutluyuz. Zaten bu jenerasyona da bu yakışırdı. Çok şükür ki kaliteli futbolculara sahibiz. Çok gurur duyuyorum bu takımla. Burada olduğum için kendimle de gurur duyuyorum. Bugün gruptan çıktık. Son 16 turunda Avusturya’yı da eleyip çeyrek finale kalacağız. Bugün bu mutluluğumuzu yaşayacağız. Yarından itibaren Avusturya maçını düşünmemiz lazım. Çünkü Avusturya ile oynadığımız son maçta üzücü bir mağlubiyet almıştık.

Açıkça konuşmak gerekirse boğazımızda kaldı. Maçı hırsla bekliyoruz. O maça çok iyi hazırlanıp, Avusturya’ya karşı iyi bir mücadele vermek istiyoruz. Bugün saha içerisinde oyunu kaybettiğimiz zamanlar oldu. Rehavete kapıldık herhalde. 1-0’dan sonra 10 kişi kalan bir takıma karşı geri çekilmemiz bize yakışmadı aslında. Bunu da ben biraz tecrübesizliğe veriyorum. Çünkü ben de dahil takımda birçok kişi ilk defa bu turnuvayı yaşıyor. O yüzden de biraz tecrübesizlikten dolayı oldu. Zaman zaman konsantrasyon kayıpları yaşadık. Bu da bize biraz kötü geldi. Kötü de bir gol yedik. Ardından iyi bir savunma yapmamız gerekiyordu. Gerçekten de iyi bir savunma yaptık. Son dakikada galibiyeti getiren golü attık. Çok da mutluyuz” diye konuştu.

Milli futbolcu İsmail Yüksek, “Burada olduğum için kendimle de gurur duyuyorum. Bugün gruptan çıktık. Son 16 turunda Avusturya'yı da eleyip çeyrek finale kalacağız” dedi.
Milli futbolcu İsmail Yüksek, “Burada olduğum için kendimle de gurur duyuyorum. Bugün gruptan çıktık. Son 16 turunda Avusturya’yı da eleyip çeyrek finale kalacağız” dedi.

“GEÇMİŞTE BU FORMAYI GİYENLERİN BİZLERİ ELEŞTİRMESİ ÇOK AĞIR OLUYOR”

Birlik olmak gerektiğini ifade eden Yüksek, “Biz dışarıyla irtibatımızı gerçekten kestik. Açık konuşmak gerekirse önümüze geliyor bu paylaşımlar. Üzüyor bunlar. En çok üzen geçmişte bu formayı giyenlerin bizleri eleştirmesi çok ağır oluyor. Bu formanın değerini bilmeleri lazım aslında. Bu formayla büyük başarı yakalayanlar bizi eleştiriyor. En çok üzen o oluyor. Ama bizi hırslandırmadı desem yalan olur. Maçtan önce aramızda bir konuşma yaptık. Söylenilir mi bilmiyorum ama bize inanmayanlara karşı sahaya çıkıp bu mücadeleyi göstermemiz, turu geçmemiz gerekiyordu. Başardığımız için çok mutluyum. Gerçekten birlik olmamız gerekiyor. Ülkemiz birlik olunca önümüzde kimse duramıyor. Bunu sizler de bizler de biliyoruz. Bugün sahadaki atmosfer çok farklıydı. Umarım ülkedeki atmosfer de böyle olur. Artık bu eleştirilerden ziyade destek olunması çok mutlu olur bizler için. Çok da iyi şeyler katar” yorumlarında bulundu.

“AĞRILARIM OLDU AMA BU FORMADAN DOLAYI O AĞRILARI TOLERE EDEBİLİRİM”

Maç içerisinde zaman zaman ağrılarının olduğunu söyleyen 25 yaşındaki orta saha, “Açık konuşmak gerekirse maça iyi başladım. Zaman zaman ağrılarım oldu. Bunu yayıncı kuruluşa da söyledim. Ağrılarım oldu ama bu formadan dolayı o ağrıları tolere edebilirim. Saha içinde o heyecandan sonra ağrıları hissetmiyorum açık konuşmak gerekirse. Ama 65 dakika dayanabildim. Yerime giren ağabeyler de sağ olsunlar gerçekten müthiş performans gösterdiler. Bugün sadece ben değil herkes müthiş performans gösterdi. Zaten maçı hak ettiğimiz sonuçtan da belli oldu” dedi.

“HAZIRLIK MAÇINDA AVUSTURYA’YA KARŞI ÜZÜCÜ BİR MAĞLUBİYET ALMIŞTIK”

Yarından sonra Avusturya maçını düşüneceklerini ifade eden Yüksek, “Başta söylemiştim Avusturya çıkınca daha da bir hırslandık. Aramızda konuştuk. Hazırlık maçında Avusturya’ya karşı üzücü bir mağlubiyet almıştık. Bize ve armamıza yakışmayan bir mücadeleydi. O yüzden hırslandırdı bizi. Bugün mutluluğumuzu yaşayacağız. Çünkü bu jenerasyon 2008’den sonra bunu başaran ilk jenerasyon. Bize nasip oldu. Bunun mutluluğunu yaşamamız gerekiyor bugün. Ama yarından sonra Avusturya maçını düşünmemiz gerekiyor” ifadelerinde bulundu.

“HAKAN AĞABEY BU TAKIMDA EN ÇOK HAKSIZ ELEŞTİRİ ALAN FUTBOLCULARIN BAŞINDA GELİYOR”

Hakan Çalhanoğlu’nun attığı gole en çok kendisinin sevindiğini söyleyen İsmail Yüksek, konuşmasına şöyle devam etti:

“Hakan ağabey bu takımda en çok haksız eleştiri alan futbolcuların başında geliyor. Hafta içi basın toplantısından sonra değerli basın mensuplarına şunu demiştim. ‘Hakan ağabeyi sahada beraber oynamadıktan sonra onun değerini anlayamazsınız.” Hakan ağabey yönünden çok mutluyum. Hak ettiği o golü attı ya en çok mutlu olanlardan biri de bendim. Onun sevincini daha fazla yaşadım.”

Hakan Çalhanoğlu’nun golünden sonra kendisinin sevinci sorulması üzerine ise İsmail Yüksek, “Maçtan sonra gördüm onu ben. Maçın heyecanıyla onu fark etmedim ama gerçekten fena uçmuşum” diyerek sözlerini noktaladı.

PaylaşTweetPaylaşGönder
Önceki Haber

Yabancı uyrukluların evlenmesine ‘kalış hakkı’ zorunluluğu

Sonraki Haber

Bu golü hayal ediyordum, çok mutluyum

Haberton

Haberton

Son dakika haberleri, güncel haberler, magazin, spor ve ekonomideki gelişmeler, yerel ve dünya haberleri haberton.com'da. Haberton, sizin için tonla haber! Türkiye’de tarafsız bir medya, vatandaşın haber alma hakkı çerçevesinde gerçek haberleri takip edebileceğiniz, tonlarca habere ulaşabileceğiniz yeni mecranız.

İlgili Haberler

Fethiyespor'da Burak geldi
Spor Haberleri

Fethiyespor’da Burak geldi

1 Ağustos 2026
Aliağa FK, üst ligden Altar Han'ı aldı
Spor Haberleri

Aliağa FK, üst ligden Altar Han’ı aldı

1 Ağustos 2026
Fenerbahçe YDK toplantısında gerginlik
Spor Haberleri

Fenerbahçe YDK toplantısında gerginlik

1 Ağustos 2026
Eski Denizlisporlu Sacko'dan sürpriz talep
Spor Haberleri

Eski Denizlisporlu Sacko’dan sürpriz talep

1 Ağustos 2026
Fenerbahçe’nin borcu 27 milyar 961 milyon lira
Spor Haberleri

Fenerbahçe’nin borcu 27 milyar 961 milyon lira

1 Ağustos 2026
Altay'da büyük yıkım
Spor Haberleri

Altay’da büyük yıkım

1 Ağustos 2026
Sonraki Haber
Bu golü hayal ediyordum, çok mutluyum

Bu golü hayal ediyordum, çok mutluyum

En Güncel Haberler

Bursa'da otomobil şarampole yuvarlandı: 3 yaralı
Yerel Haberler

Bursa’da otomobil şarampole yuvarlandı: 3 yaralı

2 Ağustos 2026
Edirne’de otomobil ile hafif ticari araç kafa kafaya çarpıştı: 2 yaralı
Yerel Haberler

Edirne’de otomobil ile hafif ticari araç kafa kafaya çarpıştı: 2 yaralı

2 Ağustos 2026
Otomobiliyle motosiklete çarptı, kaputtaki çocuğu indirip yaralıları ezerek kaçtı;  o anlar kamerada
Yerel Haberler

Otomobiliyle motosiklete çarptı, kaputtaki çocuğu indirip yaralıları ezerek kaçtı; o anlar kamerada

2 Ağustos 2026

Günün Popüler Haberleri

  • Tümü
  • Sağlık Haberleri
  • Kültür ve Sanat
Yaşam

Bilal Erdoğan: Dünyanın sosyal bilimler mükemmeliyet merkezlerinden bir tanesi olmak istiyoruz

2 Ağustos 2026
Yaşam

Nevşehir’de Kültür Yolu Festivali başladı

1 Ağustos 2026
Yaşam

CİMER başvurusuyla otizmli Osman’ın Marmaray hayali gerçek oldu

1 Ağustos 2026
Yaşam

Havacılık lisesi öğrencilerine, gerçek F-4 savaş uçağı motoruyla eğitim

1 Ağustos 2026
Önceki Sonraki
Haberton

Haberton

Sizin için tonla haber!

Türkiye'de tarafsız bir medya, vatandaşın haber alma hakkı çerçevesinde gerçek haberleri takip edebileceğiniz, tonlarca habere ulaşın!

Son Dakika

Bilal Erdoğan: Dünyanın sosyal bilimler mükemmeliyet merkezlerinden bir tanesi olmak istiyoruz

Bilal Erdoğan: Dünyanın sosyal bilimler mükemmeliyet merkezlerinden bir tanesi olmak istiyoruz

- Haberton
2 Ağustos 2026

İbn Haldun Üniversitesi tarafından bu yıl 9'uncusu düzenlenen TercihFest26'nın gala yemeğine katılan İbn Haldun Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkan Vekili Necmeddin...

Yaz sıcağında evcil hayvan bakımı nasıl olmalı? İşte dikkat edilmesi gerekenler

Telefon hırsızlığına karşı alınabilecek önlemler neler? Bu ayarlar ve alışkanlıklar verilerinizi koruyabilir

Yazlık ev kiralarken sözleşmede mutlaka olması gereken 10 madde

Yaz sporlarında sakatlık riskini azaltmanın 7 etkili yolu

Güncel Haber

Bursa'da otomobil şarampole yuvarlandı: 3 yaralı

Bursa’da otomobil şarampole yuvarlandı: 3 yaralı

2 Ağustos 2026
Edirne’de otomobil ile hafif ticari araç kafa kafaya çarpıştı: 2 yaralı

Edirne’de otomobil ile hafif ticari araç kafa kafaya çarpıştı: 2 yaralı

2 Ağustos 2026
  • Hakkımızda
  • Yayın İlkeleri
  • İletişim
  • Kullanım Şartları ve Gizlilik Politikası
  • Güvenlik Politikası

© 2026 Haberton

Tekrar Hoş Geldiniz!

Aşağıda hesabınıza giriş yapın

Şifrenizi mi unuttunuz?

Şifrenizi alın

Şifrenizi sıfırlamak için kullanıcı adınızı veya e-posta adresinizi girin lütfen.

Giriş Yap

Yeni Çalma Listesi Ekle

Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster
  • Öne Çıkanlar
  • Özel Haber
  • Gündem
  • Politika
  • Dış Haberler
  • İş Dünyası
  • Kültür & Sanat
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Yerel
  • Spor
  • Yazarlarımız

© 2026 Haberton