25 Ekim 2026, Pazar
  • Giriş
Haberton
Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster
Yazı Gönder
  • Öne Çıkanlar
  • Özel Haber
  • Gündem
  • Politika
  • Dış Haberler
  • İş Dünyası
  • Kültür & Sanat
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Yerel
  • Spor
  • Yazarlarımız
Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster
  • Öne Çıkanlar
  • Özel Haber
  • Gündem
  • Politika
  • Dış Haberler
  • İş Dünyası
  • Kültür & Sanat
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Yerel
  • Spor
  • Yazarlarımız
Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster
Haberton
Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster

Ana Sayfa - Spor Haberleri - Avusturya’yı da eleyip çeyrek finale kalacağız

Avusturya’yı da eleyip çeyrek finale kalacağız

Haberton - Haberton
27 Haziran 2024
- Spor Haberleri
Okuma Süresi:5 dakikalık okuma
A A
0
Avusturya'yı da eleyip çeyrek finale kalacağız

Avusturya'yı da eleyip çeyrek finale kalacağız

Facebook'da PaylaşX'de PaylaşLinkedin'de PaylaşWhatsapp'da Paylaş

Milli futbolcu İsmail Yüksek, “Burada olduğum için kendimle de gurur duyuyorum. Bugün gruptan çıktık. Son 16 turunda Avusturya’yı da eleyip çeyrek finale kalacağız” dedi.

Milli futbolcu İsmail Yüksek, “Turnuvaya başlarken zaten hedefimiz gruptan çıkmaktı. 2008’den sonra bu kader bize nasip oldu. Çok mutluyuz. Zaten bu jenerasyona da bu yakışırdı. Çok şükür ki kaliteli futbolculara sahibiz. Bu takımla çok gurur duyuyorum. Burada olduğum için kendimle de gurur duyuyorum. Bugün gruptan çıktık. Son 16 turunda Avusturya’yı da eleyip çeyrek finale kalacağız” dedi.

A Milli Futbol Takımı, Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO2024) F Grubu üçüncü maçında Çekya’yı 2-1 mağlup etti ve gruptan ikinci olarak çıktı. Milli futbolcu İsmail Yüksek mücadelenin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Gruptan çıktıkları için çok mutlu olduğunu ifade eden İsmail Yüksek, “Turnuvaya başlarken zaten hedefimiz gruptan çıkmaktı. 2008’den sonra bu kader bize nasip oldu. Çok mutluyuz. Zaten bu jenerasyona da bu yakışırdı. Çok şükür ki kaliteli futbolculara sahibiz. Çok gurur duyuyorum bu takımla. Burada olduğum için kendimle de gurur duyuyorum. Bugün gruptan çıktık. Son 16 turunda Avusturya’yı da eleyip çeyrek finale kalacağız. Bugün bu mutluluğumuzu yaşayacağız. Yarından itibaren Avusturya maçını düşünmemiz lazım. Çünkü Avusturya ile oynadığımız son maçta üzücü bir mağlubiyet almıştık.

Açıkça konuşmak gerekirse boğazımızda kaldı. Maçı hırsla bekliyoruz. O maça çok iyi hazırlanıp, Avusturya’ya karşı iyi bir mücadele vermek istiyoruz. Bugün saha içerisinde oyunu kaybettiğimiz zamanlar oldu. Rehavete kapıldık herhalde. 1-0’dan sonra 10 kişi kalan bir takıma karşı geri çekilmemiz bize yakışmadı aslında. Bunu da ben biraz tecrübesizliğe veriyorum. Çünkü ben de dahil takımda birçok kişi ilk defa bu turnuvayı yaşıyor. O yüzden de biraz tecrübesizlikten dolayı oldu. Zaman zaman konsantrasyon kayıpları yaşadık. Bu da bize biraz kötü geldi. Kötü de bir gol yedik. Ardından iyi bir savunma yapmamız gerekiyordu. Gerçekten de iyi bir savunma yaptık. Son dakikada galibiyeti getiren golü attık. Çok da mutluyuz” diye konuştu.

Milli futbolcu İsmail Yüksek, “Burada olduğum için kendimle de gurur duyuyorum. Bugün gruptan çıktık. Son 16 turunda Avusturya'yı da eleyip çeyrek finale kalacağız” dedi.
Milli futbolcu İsmail Yüksek, “Burada olduğum için kendimle de gurur duyuyorum. Bugün gruptan çıktık. Son 16 turunda Avusturya’yı da eleyip çeyrek finale kalacağız” dedi.

“GEÇMİŞTE BU FORMAYI GİYENLERİN BİZLERİ ELEŞTİRMESİ ÇOK AĞIR OLUYOR”

Birlik olmak gerektiğini ifade eden Yüksek, “Biz dışarıyla irtibatımızı gerçekten kestik. Açık konuşmak gerekirse önümüze geliyor bu paylaşımlar. Üzüyor bunlar. En çok üzen geçmişte bu formayı giyenlerin bizleri eleştirmesi çok ağır oluyor. Bu formanın değerini bilmeleri lazım aslında. Bu formayla büyük başarı yakalayanlar bizi eleştiriyor. En çok üzen o oluyor. Ama bizi hırslandırmadı desem yalan olur. Maçtan önce aramızda bir konuşma yaptık. Söylenilir mi bilmiyorum ama bize inanmayanlara karşı sahaya çıkıp bu mücadeleyi göstermemiz, turu geçmemiz gerekiyordu. Başardığımız için çok mutluyum. Gerçekten birlik olmamız gerekiyor. Ülkemiz birlik olunca önümüzde kimse duramıyor. Bunu sizler de bizler de biliyoruz. Bugün sahadaki atmosfer çok farklıydı. Umarım ülkedeki atmosfer de böyle olur. Artık bu eleştirilerden ziyade destek olunması çok mutlu olur bizler için. Çok da iyi şeyler katar” yorumlarında bulundu.

“AĞRILARIM OLDU AMA BU FORMADAN DOLAYI O AĞRILARI TOLERE EDEBİLİRİM”

Maç içerisinde zaman zaman ağrılarının olduğunu söyleyen 25 yaşındaki orta saha, “Açık konuşmak gerekirse maça iyi başladım. Zaman zaman ağrılarım oldu. Bunu yayıncı kuruluşa da söyledim. Ağrılarım oldu ama bu formadan dolayı o ağrıları tolere edebilirim. Saha içinde o heyecandan sonra ağrıları hissetmiyorum açık konuşmak gerekirse. Ama 65 dakika dayanabildim. Yerime giren ağabeyler de sağ olsunlar gerçekten müthiş performans gösterdiler. Bugün sadece ben değil herkes müthiş performans gösterdi. Zaten maçı hak ettiğimiz sonuçtan da belli oldu” dedi.

“HAZIRLIK MAÇINDA AVUSTURYA’YA KARŞI ÜZÜCÜ BİR MAĞLUBİYET ALMIŞTIK”

Yarından sonra Avusturya maçını düşüneceklerini ifade eden Yüksek, “Başta söylemiştim Avusturya çıkınca daha da bir hırslandık. Aramızda konuştuk. Hazırlık maçında Avusturya’ya karşı üzücü bir mağlubiyet almıştık. Bize ve armamıza yakışmayan bir mücadeleydi. O yüzden hırslandırdı bizi. Bugün mutluluğumuzu yaşayacağız. Çünkü bu jenerasyon 2008’den sonra bunu başaran ilk jenerasyon. Bize nasip oldu. Bunun mutluluğunu yaşamamız gerekiyor bugün. Ama yarından sonra Avusturya maçını düşünmemiz gerekiyor” ifadelerinde bulundu.

“HAKAN AĞABEY BU TAKIMDA EN ÇOK HAKSIZ ELEŞTİRİ ALAN FUTBOLCULARIN BAŞINDA GELİYOR”

Hakan Çalhanoğlu’nun attığı gole en çok kendisinin sevindiğini söyleyen İsmail Yüksek, konuşmasına şöyle devam etti:

“Hakan ağabey bu takımda en çok haksız eleştiri alan futbolcuların başında geliyor. Hafta içi basın toplantısından sonra değerli basın mensuplarına şunu demiştim. ‘Hakan ağabeyi sahada beraber oynamadıktan sonra onun değerini anlayamazsınız.” Hakan ağabey yönünden çok mutluyum. Hak ettiği o golü attı ya en çok mutlu olanlardan biri de bendim. Onun sevincini daha fazla yaşadım.”

Hakan Çalhanoğlu’nun golünden sonra kendisinin sevinci sorulması üzerine ise İsmail Yüksek, “Maçtan sonra gördüm onu ben. Maçın heyecanıyla onu fark etmedim ama gerçekten fena uçmuşum” diyerek sözlerini noktaladı.

PaylaşTweetPaylaşGönder
Önceki Haber

Yabancı uyrukluların evlenmesine ‘kalış hakkı’ zorunluluğu

Sonraki Haber

Bu golü hayal ediyordum, çok mutluyum

Haberton

Haberton

Son dakika haberleri, güncel haberler, magazin, spor ve ekonomideki gelişmeler, yerel ve dünya haberleri haberton.com'da. Haberton, sizin için tonla haber! Türkiye’de tarafsız bir medya, vatandaşın haber alma hakkı çerçevesinde gerçek haberleri takip edebileceğiniz, tonlarca habere ulaşabileceğiniz yeni mecranız.

İlgili Haberler

Bahçeşehir Koleji potada Beşiktaş ile kozlarını paylaştı: 100-96 yenmeyi başardı
Spor Haberleri

Bahçeşehir Koleji potada Beşiktaş ile kozlarını paylaştı: 100-96 yenmeyi başardı

25 Ekim 2026
Karacabey Belediyespor – Kahramanmaraş İstiklalspor: 3-1
Spor Haberleri

Karacabey Belediyespor evinde hata yapmadı! Kahramanmaraş İstiklalspor’u 3-1 mağlup etti

24 Ekim 2026
Bandırmaspor-Iğdır FK:1-2
Spor Haberleri

Iğdır FK’dan 10 kişiyle müthiş geri dönüş! Bandırmaspor’u deplasmanda 2-1 mağlup etti

24 Ekim 2026
Trabzonspor- Esenler Erokspor: 90- 93
Spor Haberleri

Esenler Erokspor’dan Trabzonspor deplasmanında müthiş geri dönüş! 93-90 kazandı

24 Ekim 2026
Beşiktaş’ta Ümit Akdağ’ın sağ eline kırık tespit edildi
Spor Haberleri

Beşiktaş’ta Ümit Akdağ’ın sağ eline kırık tespit edildi

24 Ekim 2026
Aziz Yıldırım: İsmail Kartal kendi gitmek istemezse ben gönderemeyeceğim
Spor Haberleri

Aziz Yıldırım: İsmail Kartal kendi gitmek istemezse ben gönderemeyeceğim

24 Ekim 2026
Sonraki Haber
Bu golü hayal ediyordum, çok mutluyum

Bu golü hayal ediyordum, çok mutluyum

En Güncel Haberler

New York’ta erken oy dönemi başladı, Mamdani oy kullandı
Dış Haberler

New York’ta erken oy dönemi başladı, Mamdani oy kullandı

25 Ekim 2026
Japonya’da 7 büyüklüğünde deprem
Dış Haberler

Japonya’da 7 büyüklüğünde deprem: Tsunami riski yok

25 Ekim 2026
İran: Düşmanın en ufak hatasına katbekat karşılık vereceğiz
Dış Haberler

İran geri adım atmıyor: “Düşmanın en ufak hatasına katbekat karşılık vereceğiz”

25 Ekim 2026

Günün Popüler Haberleri

  • Tümü
  • Sağlık Haberleri
  • Kültür ve Sanat
Yaşam

Aile içinde ‘phubbing’ tehlikesi; telefon insanlar arasındaki göz göze iletişimi bölüyor

25 Ekim 2026
Yaşam

İstanbul’da yaşanan 2 cinayete ilişkin 3 şüpheli Edirne’de yakalandı

25 Ekim 2026
Yaşam

İzmir’de trafiği tehlikeye attı: Drift atan sürücüye 140 bin TL ceza

25 Ekim 2026
Yaşam

Fatih’te iki grup arasında silahlı kavga çıktı: 1 kişi yaralandı

25 Ekim 2026
Önceki Sonraki
Haberton

Haberton

Sizin için tonla haber!

Türkiye'de tarafsız bir medya, vatandaşın haber alma hakkı çerçevesinde gerçek haberleri takip edebileceğiniz, tonlarca habere ulaşın!

Son Dakika

Bakırköy'de acı kaza: Otomobile çarpan motosikletin sürücüsü öldü

Bakırköy’de acı kaza: Otomobile çarpan motosikletin sürücüsü öldü

- Haberton
25 Ekim 2026

Bakırköy'de otomobile arkadan çarpan motosikletin sürücüsü Kutay Altuğ Yalçın (23), hayatını kaybetti. Kaza, saat 20.30 sıralarında Yeşilköy Caddesi'nde meydana geldi....

Altın değerindeki baharat safranın bilinmeyen faydaları! Bilim insanları araştırıyor: Herkes için güvenli mi?

Dünya Çocuk Felci Günü: Bir zamanlar binlerce çocuğu felç ediyordu! 2026’da tehlike hâlâ devam ediyor

Türkiye’de sigara kullanımında alarm! Yeni yasaklar gündemde, bilim dünyasından peş peşe uyarılar

Zihnimiz bizi nasıl yanıltıyor? Günlük hayatta fark etmeden yaptığımız 12 düşünme hatası

Güncel Haber

Aile içinde ‘phubbing’ tehlikesi; telefon insanlar arasındaki göz göze iletişimi bölüyor

25 Ekim 2026
New York’ta erken oy dönemi başladı, Mamdani oy kullandı

New York’ta erken oy dönemi başladı, Mamdani oy kullandı

25 Ekim 2026
  • Hakkımızda
  • Yayın İlkeleri
  • İletişim
  • Kullanım Şartları ve Gizlilik Politikası
  • Güvenlik Politikası

© 2026 Haberton

Tekrar Hoş Geldiniz!

Aşağıda hesabınıza giriş yapın

Şifrenizi mi unuttunuz?

Şifrenizi alın

Şifrenizi sıfırlamak için kullanıcı adınızı veya e-posta adresinizi girin lütfen.

Giriş Yap

Yeni Çalma Listesi Ekle

Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster
  • Öne Çıkanlar
  • Özel Haber
  • Gündem
  • Politika
  • Dış Haberler
  • İş Dünyası
  • Kültür & Sanat
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Yerel
  • Spor
  • Yazarlarımız

© 2026 Haberton