26 Eylül 2026, Cumartesi
  • Giriş
Haberton
Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster
Yazı Gönder
  • Öne Çıkanlar
  • Özel Haber
  • Gündem
  • Politika
  • Dış Haberler
  • İş Dünyası
  • Kültür & Sanat
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Yerel
  • Spor
  • Yazarlarımız
Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster
  • Öne Çıkanlar
  • Özel Haber
  • Gündem
  • Politika
  • Dış Haberler
  • İş Dünyası
  • Kültür & Sanat
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Yerel
  • Spor
  • Yazarlarımız
Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster
Haberton
Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster

Ana Sayfa - Gündem - Avcılar’da 26 yıl önce boşandığı eşini boynundan bıçakladı: Yüzünü unutmuşum, tanıyamadım

Avcılar’da 26 yıl önce boşandığı eşini boynundan bıçakladı: Yüzünü unutmuşum, tanıyamadım

Haberton - Haberton
5 Temmuz 2026
- Gündem
Okuma Süresi:4 dakikalık okuma
A A
0
Facebook'da PaylaşX'de PaylaşLinkedin'de PaylaşWhatsapp'da Paylaş

Avcılar’da oğlunu iş yerine ziyarete giden Meneş Tekin (62), 26 yıl önce boşandığı ve 17 yıldır görmediği eski eşi İbrahim Yayla tarafından boynundan bıçaklandı.

Tekin, "Unutmuşum yüzünü. Tanıyamadım. Tanımadığım bir insan gelip de boğazıma bıçak çalamaz. Evine barkına gitmiş, karısına, çocuğuna gitmiş bir insan sonradan gelip de beni kesmeye kalkamaz" dedi.

Olay, 28 Haziran'da Yeşilkent Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Meneş Tekin, sigorta acentesi işleten oğlu Aytekin Yayla'yı ziyaret etmek için iş yerine gitti. Bu sırada iş yerine, Tekin'in 26 yıl önce şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşandığı eski eşi İbrahim Yayla geldi. Aradan geçen 17 yıl nedeniyle eski eşini tanıyamayan Tekin, "Kime bakmıştınız?" diye sordu.

Bunun üzerine İbrahim Yayla, "Sana bakmıştım, benim derdim seninle" diyerek belindeki bıçağı çıkarıp Tekin'in boğazına saldırdı. Boynundan yaralanan Meneş Tekin'i, oğlu Aytekin Yayla babasını iterek kurtardı. Ardından annesini dışarı çıkaran Aytekin Yayla, babasının yeniden saldırmasını engellemek için iş yerinin kepengini kapatıp çevredekilerden yardım istedi. Diğer esnafların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Aytekin Yayla, annesinin boynundaki yaraya tampon yaparak kan kaybını önlemeye çalıştı. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırılan Meneş Tekin, tedavisinin tamamlanmasının ardından taburcu edildi. Olayın ardından gözaltına alınan İbrahim Yayla ise sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Damarımı Kesmesin Diye Bıçağı Tuttum

Olayı anlatan Meneş Tekin, "Buraya girdi, 'kardeşim ne bakıyorsun' dedim. 'Sana bakıyorum. Benim derdim seninle' dedi. Yanıma geldi. Burada belinden ekmek bıçağını çıkarttı. Ekmek bıçağını çıkarınca ben 'ne oluyor' diye geriye baktım. Benim kafamdan tuttu geri çekti, bıçağı boynuma doğru uzattı. Sonra boynuma battı. Boynumun damarını kesecek diye bıçağı arkadan tuttum" dedi.

O Sırada Tek Düşündüğüm Annemin Kanını Durdurmaktı

Annesini kurtaran Aytekin Yayla, “Dışarıdan biri geldi. Göz göze geldik, bakıştık bir an. 'Tanıyamadın mı?' dedi, Tanıyamadığımı söyledim. 'Ben babanım' dedi.

Elini sırtına attı, bıçağı çıkardı. Annemin boynuna doğru tuttu. Bıçağı vurdu. Ben oradan koştum.

Eline yapıştım, onu ittim. Anneme ‘dışarı çık’ dedim. Annemin oturduğu sandalyeyi aldım ayaklarını göbeğine dayadım. Ardından sandalyeyi attım, dışarı çıktım.

Kepengi indirdim ve ayağımla üzerine bastım. Kan kaybını durdurmak için annemin yarasını sıktım. Ondan sonra komşulardan yardım istedim. Ambulansı ve polisi çağırdık.

Ekipler geldi, kendisi içeride elinde bıçak varken onu çıkardılar. Teslim aldılar. Benim o sırada tek düşündüğüm annemin kanını durdurmaktı. Allahtan damara denk gelmemiş.

Kepengi kapatmak zorunda kaldım. Çünkü çıktığı anda anneme ve bana tekrar saldırabilirdi. Çıkarken de küfür ve hakaret etmeye devam etti. Hatta polis arabasına binerken bile 'Bomba koyacağım, sizi uçuracağım' dedi." ifadelerini kullandı.

Yıllar Geçmiş, Yüzünü Unutmuşum

İş yerine girdiğinde eski eşini tanıyamadığını söyleyen Meneş Tekin, "26 sene önce ben boşanıp, çoluğumu çocuğumu büyütüp, bu çileyi çektikten sonra gelip benim boğazıma neden bıçakla saldırıyorsun. Benden ne istedin. Yıllar geçmiş, yüzünü unutmuşum. Tanıyamadım. Tanımadığım bir insan gelip de benim boğazıma bıçakla saldıramaz. Çünkü başka biriyle evlenmiş. Karısı var, çocuğu var. Sonradan gelip beni kesmeye kalkamaz. Buna hakkı yok" dedi.

Pişmanlık Belirtisi Yoktu

Babasının öldürmek için geldiğini öne süren Aytekin Yayla, "Olaydan sonra polisleri beklerken, pişmanlık belirtisi yoktu. Alkolün etkisinde veya bilinç kaybı yoktu. Bilinçli, kasıtlı ve planlayarak yapılmış bir olay olduğu açık ve netti. Allah kimsenin başına vermesin. Güzel bir söz var, diyor ki 'Herkes boşanabileceği erkekle evlensin.' Bizde evliyiz sonuçta ama Allah kimseye böyle bir akıl yokluğu vermesin" dedi.

Etiketler: AvcılarPolis
PaylaşTweetPaylaşGönder
Önceki Haber

ABD’nin başkenti Washington’da 250’nci kuruluş yıl dönümü kutlamaları sona erdi

Sonraki Haber

Kültür Okulları’nın Kurucusu Fahamettin Akıngüç hayatını kaybetti

Haberton

Haberton

Son dakika haberleri, güncel haberler, magazin, spor ve ekonomideki gelişmeler, yerel ve dünya haberleri haberton.com'da. Haberton, sizin için tonla haber! Türkiye’de tarafsız bir medya, vatandaşın haber alma hakkı çerçevesinde gerçek haberleri takip edebileceğiniz, tonlarca habere ulaşabileceğiniz yeni mecranız.

İlgili Haberler

Gaziantepli işletmeciler: Beyran çorba değil, yemek
Gündem

Dünyanın en iyi ikinci çorbası seçildi ama Gaziantepliler itiraz etti: “Beyran çorba değil yemek”

26 Eylül 2026
“Çok önemli bir bakan cuma günü istifa edecek” demişti;X hesabına erişim engeli getirildi
Gündem

“Çok önemli bir bakan cuma günü istifa edecek” demişti; X hesabına erişim engeli getirildi

26 Eylül 2026
Almanya'dan tatil için gelen savcı, kusma şikayetiyle başvurduğu hastanede hayatını kaybetti
Gündem

Almanya’dan tatil için gelen savcı, kusma şikayetiyle başvurduğu hastanede hayatını kaybetti

26 Eylül 2026
Sakarya'da DEAŞ operasyonunda 3 tutuklama
Gündem

Sakarya’da DEAŞ operasyonunda 3 tutuklama

26 Eylül 2026
Menderes Belediyesi soruşturmasında ikinci dalga: 7 şüpheli tutuklandı
Gündem

Menderes Belediyesi soruşturmasında ikinci dalga: 7 şüpheli tutuklandı

26 Eylül 2026
Manisa merkezli 12 ilde yatırım ve fon dolandırıcılığı yapan çeteye operasyon: 21 gözaltı
Gündem

Manisa merkezli 12 ilde yatırım ve fon dolandırıcılığı operasyonu: 21 gözaltı

26 Eylül 2026
Sonraki Haber

Kültür Okulları’nın Kurucusu Fahamettin Akıngüç hayatını kaybetti

En Güncel Haberler

Yola çıkan eşek kazaya neden oldu: 2 yaralı
Yerel Haberler

Yola çıkan eşek kazaya neden oldu: 2 yaralı

26 Eylül 2026
Düğün konvoyunda zincirleme kaza: 2 yaralı
Yerel Haberler

Düğün konvoyunda zincirleme kaza: 2 yaralı

26 Eylül 2026
Zeytinburnu’nda uyuşturucu operasyonu: 2 gözaltı
Yerel Haberler

Zeytinburnu’nda uyuşturucu operasyonu: 2 gözaltı

26 Eylül 2026

Günün Popüler Haberleri

  • Tümü
  • Sağlık Haberleri
  • Kültür ve Sanat
Yaşam

Uyuşturucu ve fuhuş soruşturması şüphelisinin dijital incelemesinde ‘iş takibi’ yazışması

26 Eylül 2026
Yaşam

MSB’nin mobil diş aracıyla 23’ü sivil 655 kişiye tedavi sunuldu

26 Eylül 2026
Yaşam

Kahve tutkunları Ankara’da buluştu

26 Eylül 2026
Yaşam

TÜBAF’tan, Netanyahu’nun açıklamalarına tepki

26 Eylül 2026
Önceki Sonraki
Haberton

Haberton

Sizin için tonla haber!

Türkiye'de tarafsız bir medya, vatandaşın haber alma hakkı çerçevesinde gerçek haberleri takip edebileceğiniz, tonlarca habere ulaşın!

Son Dakika

Yolun karşısına geçerken iş makinesinin çarptığı yaya öldü

Yolun karşısına geçerken iş makinesinin çarptığı yaya öldü

- Haberton
26 Eylül 2026

İzmir'in Menderes ilçesinde, yolun karşısına geçmeye çalışırken iş makinesinin çarptığı Ali Kartal (85), yaşamını yitirdi. Kaza, saat 13.00 sıralarında, Kemalpaşa...

İnternetten aldığınız ürün gelmediyse dikkat: Satıcının “kargo gecikti” demesi yetmiyor! Tüketicinin hakları neler?

Ekmeği tamamen bırakanların vücudunda neler oluyor? İlk günlerden itibaren değişim başlayabilir

Dolandırıcıların yeni yöntemi: “Ödeme yaptım” deyip ekran gösteriyorlar! Sahte ödeme ekranı nasıl anlaşılır?

E-Devlet şifresi başkasının eline geçerse ne olur? Sandığınızdan daha büyük risk: Hemen bu adımları uygulayın

Güncel Haber

Yola çıkan eşek kazaya neden oldu: 2 yaralı

Yola çıkan eşek kazaya neden oldu: 2 yaralı

26 Eylül 2026
Düğün konvoyunda zincirleme kaza: 2 yaralı

Düğün konvoyunda zincirleme kaza: 2 yaralı

26 Eylül 2026
  • Hakkımızda
  • Yayın İlkeleri
  • İletişim
  • Kullanım Şartları ve Gizlilik Politikası
  • Güvenlik Politikası

© 2026 Haberton

Tekrar Hoş Geldiniz!

Aşağıda hesabınıza giriş yapın

Şifrenizi mi unuttunuz?

Şifrenizi alın

Şifrenizi sıfırlamak için kullanıcı adınızı veya e-posta adresinizi girin lütfen.

Giriş Yap

Yeni Çalma Listesi Ekle

Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster
  • Öne Çıkanlar
  • Özel Haber
  • Gündem
  • Politika
  • Dış Haberler
  • İş Dünyası
  • Kültür & Sanat
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Yerel
  • Spor
  • Yazarlarımız

© 2026 Haberton