Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde, ‘Ava gidiyorum’ deyip evden çıktıktan sonra kendisinden haber alınamayan adliyede güvenlik görevlisi Mustafa Uçar’ın cansız bedeni bulundu.
Alaplı ilçesi Çengelli köyünde oturan Mustafa Uçar, ‘ava gidiyorum’ diyerek evinden çıktı. Uçar’dan bir daha haber alamayan ailesi, durumu jandarmaya bildirdi. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen jandarma ekipleri, köy halkının da desteğiyle köy çevresi ve Mustafa Uçar’ın en son görüldüğü Sindelli Mahallesi civarındaki ormanda geniş çaplı arama çalışması başlattı. Çalışmalara jandarma, AFAD, polis, UMKE, sağlık ekipleri, gönüllüler ile Alaplı Belediyesi itfaiye ekipleri de katıldı.
CANSIZ BEDENİ BULUNDU
Mustafa Uçar’ın Soğuksu mevkisinde av tüfeğiyle vurulup, bir ağaca yaslanmış halde cansız bedeni bulundu. Uçar’ın cansız bedeni yapılan incelemenin ardından morga kaldırıldı. Ekipler, Uçar’ın av tüfeği ile kendini vurduğu ihtimali üzerinde duruyor. Uçar’ın intihar mı ettiği ya da cinayete mi kurban gittiği yapılacak otopsinin ardından kesinlik kazanacak.
Ekiplerin olayla ilgili soruşturması sürüyor.













