27 Ekim 2026, Salı
  • Giriş
Haberton
Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster
Yazı Gönder
  • Öne Çıkanlar
  • Özel Haber
  • Gündem
  • Politika
  • Dış Haberler
  • İş Dünyası
  • Kültür & Sanat
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Yerel
  • Spor
  • Yazarlarımız
Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster
  • Öne Çıkanlar
  • Özel Haber
  • Gündem
  • Politika
  • Dış Haberler
  • İş Dünyası
  • Kültür & Sanat
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Yerel
  • Spor
  • Yazarlarımız
Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster
Haberton
Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster

Ana Sayfa - Politika - Atatürk’ün partisinden ajan çıkmaz

Atatürk’ün partisinden ajan çıkmaz

Haberton - Haberton
29 Ekim 2025
- Politika
Okuma Süresi:3 dakikalık okuma
A A
0
Atatürk'ün partisinden ajan çıkmaz
Facebook'da PaylaşX'de PaylaşLinkedin'de PaylaşWhatsapp'da Paylaş

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, “Mustafa Kemal Atatürk’ün partisinden ne ajan çıkar ne bu milletin aleyhine bir şey yapacak kimse çıkar” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, “Birileri düşman işgal ordularına kırmızı halılar sererken o İstanbul’un önüne çekmiş yabancı donanmanın arasından Kartal İstimbotu’yla geçerken, yanındaki yaverine ‘Geldikleri gibi gidecekler’ deyip hepsini defeden gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün partisinden ne ajan çıkar ne bu milletin aleyhine bir şey yapacak kimse çıkar” dedi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Elmadağ Belediyesi’nin düzenlediği ‘Toplu Açılış ve Temel Atma Töreni’ne katıldı. Törene; Özel’in yanı sıra, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, ilçe belediye başkanları, partililer ve vatandaşlar katıldı. Törende konuşan Özel, “Adem Barış Başkan ve Mansur Başkan, Elmadağ’a ne yapmış?’ diye bakıyoruz. Biraz önce söylenen ve söylenmeyen o kadar güzel işler var ki. Örneğin; AYKOME (Altyapı Koordinasyon Merkezi) bedellerinden feragatle köylerin doğalgaza kavuşturulması. Bunu ben bile bilmiyordum. Burada mesele bir yerde tıkanmış ama bizimkilerin yaptığı feragatle köylerimiz doğalgaza dahi kavuşmuşlar. Bebek kütüphaneleri, çocuk kütüphaneleri, Renkli Köy Projesi, mahallelerin turizme açılması, emekliler lokalleri, her yıl 500’ün üzerinde üniversite öğrencisine burs, ramazanda bin kişilik iftar sofraları, ortaöğretim öğrencilerine kırtasiye yardımı, Bayrak Anıtı, Tandır Evi, Sokak Lezzetleri alanı gibi. O tabii bir belediyeci olarak 145 bin metre asbestli içme suyunun yenilenmesini, 65 bin metrekarelik yeni yeşil alanları anlatıyor ama 800 öğrencinin ayağına bot, üstüne mont verilmesi, geçen kış o öğrencilerin ayağının ve vücudunun soğuktan korunması bile Cumhuriyet Halk Partisi belediyeciliğinin nasıl insana dokunan bir belediyecilik olduğunu gösteriyor” ifadelerini kullandı.

‘HEP BİRLİKTE İKTİDARA DOĞRU YÜRÜYORUZ’

Özel, program kapsamında 9 hizmetin açılış ile 3 hizmetin temelini attıklarını belirterek, “Malum son yerel seçimlerde partimizi 47 yıl sonra 1’inci parti yaptık. Şimdi belediyelerdeki hizmetlerle, milletimizle omuz omuza yürüttüğümüz siyasetle inşallah hep birlikte iktidara doğru yürüyoruz. Bu açılacak kreş, Türkiye’de açtığımız 781’inci kreş. Ben Yerel Yönetimler Başkanlığımıza bin kreş, 100 tane de öğrenci yurdu hedefi koymuştum. Bugün 781’inci kreşle dönem tamamlanmadan hedeflerimizin yüzde 78’ine ulaştığımızı, yarın Şişli’de açacağım Zübeyde Hanım Kız Öğrenci Yurdu‘yla 77’nci öğrenci yurdumuzu açarak o hedefin de yüzde 77’sinde olduğumuzu büyük bir memnuniyetle takip ediyorum. Kent lokantası sayımız 153’e çıktı ve Cumhur İttifakı’ndan devraldığımız belediyelerde sosyal yardımları 4 ila 5 kat oranında arttırdık” dedi.

‘CHP’YE HER KARAYI ÇALDILAR, OLMADI, TUTMADI’

Özel konuşmasının devamında, “Geçen seçim bir ara ‘Bunlara oy vermeyin vatanı böldürecekler, oy vermeyin ezanı dindirecekler, bayrağı indirecekler’ gibi iftiralarla uğraştık. Son günlerde bu konularda onlar neler yapıyor hep birlikte görüyoruz. Ama şimdi de Cumhuriyet Halk Partisi’ne her karayı çaldılar, olmadı, tutmadı. Şimdi yok casusluk, yok ajanlık gibi şeyler söylemeye çalışıyorlar. Buradan partinin Genel Başkanı olarak Elmadağ’ın her birinin yüreğinde vatan, millet, bayrak sevgisi eksik olmayan güzel insanlarının gözüne bakarak ve Elmadağ’dan bütün Türkiye’ye seslenerek şunu söylemek isterim ki: 1 Mart tezkeresinde Amerikan postalı buraya gelirken buna karşı çıkan rahmetli Baykal’ın partisinden, Kıbrıs Fatih’i yedi cihan karşısındayken her şeyi göze alıp Yavru Vatan’ı kurtaran, milliyetçiliği Afyon’un haşhaş tarlalarına, Ege’nin mavi sularına yazan Karaoğlan’ın partisinden, Sevr’i yırtıp atan, yerine Lozan’ı yapan Türkiye’nin tapu senedini bütün dünyaya kabul ettiren Garp Cephesi Kumandanı İsmet Paşa’nın partisinden ve birileri düşman işgal ordularına kırmızı halılar sererken o İstanbul’un önüne çekmiş yabancı donanmanın arasından Kartal İstimbotu’yla geçerken, yanındaki yaverine ‘Geldikleri gibi gidecekler’ deyip hepsini defeden gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün partisinden ne ajan çıkar ne bu milletin aleyhine bir şey yapacak kimse çıkar” dedi.

Etiketler: AtatürkÖzgür Özel
PaylaşTweetPaylaşGönder
Önceki Haber

Geleceğin büyük ve güçlü Türkiye’sini inşa ediyoruz

Sonraki Haber

İsrail’in Gazze’ye saldırısı barış isteyen herkese yapılan bir soykırım saldırısıdır

Haberton

Haberton

Son dakika haberleri, güncel haberler, magazin, spor ve ekonomideki gelişmeler, yerel ve dünya haberleri haberton.com'da. Haberton, sizin için tonla haber! Türkiye’de tarafsız bir medya, vatandaşın haber alma hakkı çerçevesinde gerçek haberleri takip edebileceğiniz, tonlarca habere ulaşabileceğiniz yeni mecranız.

İlgili Haberler

Bakan Güler'den Yunanistan ve Ege mesajı: "Gerilimi artıran yaklaşımları kabul etmeyiz"
Politika

Bakan Güler’den Yunanistan ve Ege mesajı: “Gerilimi artıran yaklaşımları kabul etmeyiz”

27 Ekim 2026
Bakan Bolat, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tugay ile görüştü
Politika

Bakan Bolat, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay ile görüştü

27 Ekim 2026
30 üniversiteye 'TYÇ logosu' kullanım hakkı
Politika

30 üniversiteye ‘TYÇ logosu’ kullanım hakkı

27 Ekim 2026
TBMM Başkanı Kurtulmuş, TÜRKPA Genel Sekreteri Hasan'ı kabul etti
Politika

TBMM Başkanı Kurtulmuş, TÜRKPA Genel Sekreteri Hasan’ı kabul etti

27 Ekim 2026
TBMM Dışişleri Komisyonu’nda ‘Mekke Anlaşması’ kabul edildi
Politika

TBMM Dışişleri Komisyonu’nda ‘Mekke Anlaşması’ kabul edildi

27 Ekim 2026
TBMM Başkanı Kurtulmuş, Kuzey Makedonya Devlet Bakanı Zeynula'yı kabul etti
Politika

TBMM Başkanı Kurtulmuş, Kuzey Makedonya Devlet Bakanı Zeynula’yı kabul etti

27 Ekim 2026
Sonraki Haber
İsrail'in Gazze'ye saldırısı barış isteyen herkese yapılan bir soykırım saldırısıdır

İsrail'in Gazze'ye saldırısı barış isteyen herkese yapılan bir soykırım saldırısıdır

En Güncel Haberler

Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye derbi sonrası sert yanıt: “Yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış!”
Spor Haberleri

Galatasaray’dan Fenerbahçe’ye derbi sonrası sert yanıt: “Yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış!”

27 Ekim 2026
DMM'den tutuklu Hasan Mutlu'nun sağlık durumuna ilişkin açıklama
Öne Çıkan

DMM’den tutuklu Hasan Mutlu’nun sağlık durumuna ilişkin açıklama

27 Ekim 2026
MHP'li Murat Saral cinayetinde karar! Çocukluk arkadaşı tutuklandı
Gündem

MHP’li Murat Saral cinayetinde karar! Çocukluk arkadaşı tutuklandı

27 Ekim 2026

Günün Popüler Haberleri

  • Tümü
  • Sağlık Haberleri
  • Kültür ve Sanat
Yaşam

Antalya’da su altı ekosistemini koruma projesi: ‘Üç Adalar’ saha ziyareti gerçekleştirildi

27 Ekim 2026
Yaşam

Datça’da sağanak nedeniyle yollar göle döndü

27 Ekim 2026
Yaşam

‘Polisiz’ deyip 1,2 kilo altını alarak dolandıran 3 şüpheli tutuklandı: “14 yıllık emeğimizi istiyorum”

27 Ekim 2026
Yaşam

Bingöl’de 7 büyüklüğünde deprem senaryolu tatbikat

27 Ekim 2026
Önceki Sonraki
Haberton

Haberton

Sizin için tonla haber!

Türkiye'de tarafsız bir medya, vatandaşın haber alma hakkı çerçevesinde gerçek haberleri takip edebileceğiniz, tonlarca habere ulaşın!

Son Dakika

Güllü’nün kızı Tuğyan Ülkem Gülter hakkında ‘hastalara eziyet’ iddiasıyla soruşturma

- Haberton
27 Ekim 2026

Yalova’da ‘Güllü’ adıyla tanınan annesi şarkıcı Gül Tut’u (52) öldürdüğü gerekçesiyle yargılandığı davada 'Kadına ve üstsoya karşı kasten öldürme' suçundan...

Okulda akran zorbalığı, tehdit ve şiddet varsa ne yapılmalı? Veliler nereye şikâyet edebilir, öğrencilere hangi cezalar uygulanır?

Sonbaharda zihninizi dinlendiren 7 farkındalık egzersizi! Doğada mindfulness ile stresten uzaklaşmanın yolları

Kasım indirimleri öncesi e-ticarette büyük hareketlilik bekleniyor! Gözler yılın en yoğun alışveriş döneminde

Türkiye’de saatler neden geri alınmıyor? Kalıcı yaz saati uygulamasının günlük yaşama etkileri

Güncel Haber

Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye derbi sonrası sert yanıt: “Yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış!”

Galatasaray’dan Fenerbahçe’ye derbi sonrası sert yanıt: “Yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış!”

27 Ekim 2026
DMM'den tutuklu Hasan Mutlu'nun sağlık durumuna ilişkin açıklama

DMM’den tutuklu Hasan Mutlu’nun sağlık durumuna ilişkin açıklama

27 Ekim 2026
  • Hakkımızda
  • Yayın İlkeleri
  • İletişim
  • Kullanım Şartları ve Gizlilik Politikası
  • Güvenlik Politikası

© 2026 Haberton

Tekrar Hoş Geldiniz!

Aşağıda hesabınıza giriş yapın

Şifrenizi mi unuttunuz?

Şifrenizi alın

Şifrenizi sıfırlamak için kullanıcı adınızı veya e-posta adresinizi girin lütfen.

Giriş Yap

Yeni Çalma Listesi Ekle

Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster
  • Öne Çıkanlar
  • Özel Haber
  • Gündem
  • Politika
  • Dış Haberler
  • İş Dünyası
  • Kültür & Sanat
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Yerel
  • Spor
  • Yazarlarımız

© 2026 Haberton