Ankara ve İstanbul’a mevsimin ilk karı düştü. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün tahminlerine göre buzlanma ve don bekleniyor.
Ankara’da gece başlayan kar yağışı sonrası binaların çatıları ve araçlar, beyaz örtüyle kaplandı. Sabah saatlerinde yağış yerini soğuk havaya bırakırken, yollarda buzlanmalar oluştu. Çankaya ilçesinde aralıklarla yağan kar nedeniyle zeminde ince kar tabakası oluştu.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün tahminlerine göre Ankara’da hafta sonu boyunca buzlanma ve don bekleniyor.
İstanbul’da sulu kar yağdı
İstanbul’da beklenen kar yağışı sabah saatlerinde başladı. Hafta sonu için Meteoroloji Genel Müdürlüğü ve AKOM’un uyarılarının ardından Şişli’de sabah saatlerinde sulu kar yağışı başladı. Kısa süre yağan kar, daha sonra etkisini kaybetti. Kar yağışının kentin yüksek kesimlerinde etkili olması bekleniyor.













