28 Ağustos 2026, Cuma
  • Giriş
Haberton
Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster
Yazı Gönder
  • Öne Çıkanlar
  • Özel Haber
  • Gündem
  • Politika
  • Dış Haberler
  • İş Dünyası
  • Kültür & Sanat
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Yerel
  • Spor
  • Yazarlarımız
Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster
  • Öne Çıkanlar
  • Özel Haber
  • Gündem
  • Politika
  • Dış Haberler
  • İş Dünyası
  • Kültür & Sanat
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Yerel
  • Spor
  • Yazarlarımız
Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster
Haberton
Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster

Ana Sayfa - Politika - Akın Gürlek, Nevşehir’de

Akın Gürlek, Nevşehir’de

Haberton - Haberton
5 Haziran 2026
- Politika
Okuma Süresi:8 dakikalık okuma
A A
0
Bakan Gürlek, Nevşehir'de

Bakan Gürlek, Nevşehir'de

Facebook'da PaylaşX'de PaylaşLinkedin'de PaylaşWhatsapp'da Paylaş

Adalet Bakanı Akın Gürlek, çeşitli ziyaretler için Nevşehir’e geldi. Bakan Gürlek, bölgede yaptığı açıklama, “Mustafapaşa Belediye seçimine 7 Haziran’da Mustafa Özer talip. Bölgeyle ilgili üzerimize ne düşüyorsa, bu bölge ile ilgili bir çivi çakılması gerekiyorsa da bizzat ben gelip çivi çakacağım” dedi.

Adalet Bakanı Akın Gürlek, çeşitli ziyaretler kapsamında Nevşehir’e geldi. İlk olarak Nevşehir Valiliği’ni ziyaret eden Bakan Gürlek, buradan Mustafapaşa beldesine geçti. Bakan Gürlek, burada yaptığı açıklamada, “Buraya ben Adalet Bakanı olarak değil, sizin bir kardeşiniz olarak geldim. Biliyorsunuz, Nevşehir’e ikinci gelişim. İnşallah Allah’ın izniyle başkanımız seçildikten sonra daha sık geleceğiz. Ben sizlerin aranızdan çıktım. Bu bölgede büyüdüm. Bu bölgenin toprağıyla yoğruldum. Bu bölgenin suyunu içtim. Bu bölgenin sorunlarını çok iyi biliyorum. İnşallah Allah’ın izniyle Sayın Başkanımız müjdeleri verdi. Onları bizzat Bakanlarımızla da görüştük. Sağ olsun. Dün, Kültür ve Turizm Bakanımız özellikle bölgede sit alanları ile ilgili problem olduğunu, Ayvalı Mahallesi’nde çok kısa sürede pazar günü askıya çıkacağını söyledi. Bu en önemli problem biliyorum. Bu bölgenin en büyük gelir kaynağı turizm. İnşallah Allah’ın izniyle bu problem ortadan kaldırılacak” diye konuştu.

Müjde Verdi

Bölgenin diğer probleminin de doğal gaz olduğunu söyleyen Bakan Gürlek, “Biz şu an Ak Parti olarak, Ak Parti belediyeleri olarak üzerimize düşen ne varsa her şeyi yapmak zorundayız. İnşallah çok kısa bir süre içerisinde de doğal gaz tamamen konutlarımıza, iş yerlerimize gelecek. Bu da inşallah bizden size bir müjde olsun. Yolda gelirken Murat Kurum Bakanımızla görüştüm. Özellikle burada bir Toki ihtiyacı var. Toki’yi biliyorsunuz her yerde deprem bölgeleri dahil olmak üzere tüm Türkiye’de modern konut inşa ediyor. Sağ olsun Sayın Bakanımız da ‘Müsaitsen beni de arayabilirsin. Buradan vatandaşlarımıza benim adıma da müjde verebilirsin’ dedi. İnşallah 150 konut Toki ihtiyacı olduğu konusunda bir an önce projeye başlayacağı müjdesini verdi. Bu da bizden size bir müjde olsun” ifadelerini kullandı.

Kültür Yolu Festivali’nin Bir Ayağı Buradan Geçecek

Bölgenin sorunlarını kendi sorunları olarak gördüğünü belirten Bakan Gürlek, “Biz sadece Adalet Bakanlığı olarak değil diğer bakanlıklarla da istişare halindeyiz. Sürekli olarak toplantı yapıyoruz. Özellikle Nevşehir’imizin, bölgemizin ihtiyaçlarını yakından takip ediyoruz. Mustafapaşa, turizm bölgesi. Buradaki insanlarımız özellikle turizmden ekmeğini kazanıyor. Biz Bakanımızla da dün görüştük. Sayın Bakanımız müjdesini verdi. İnşallah Kültür Yolu Festivali’nin bir ayağı buradan geçecek, turist sayısını artırmak, bölgenin tanıtılması için çok iyi bir olanak olacak. Bölge turizmle kalkınacak” dedi.

Ak Parti’nin 23 yıldan beri özellikle belediyecilik konusunda örnek olduğunu aktaran Bakan Gürlek, şöyle konuştu:

“Örnek belediyecilik Ak Parti ile başladı. İnşallah Mustafapaşa Belediye seçimine 7 Haziran’da Mustafa Özer Başkanımız talip. Allah’ın izniyle, Mustafa Özer Başkanımızın da bu işi hakkıyla yapacağına inanıyoruz. Bu konuda sizden destek bekliyoruz. İnşallah Rabb’im yüzümüzü kara çıkarmaz. Mustafa Başkanımıza da güveniyoruz. Her zaman kapımız açık. Bu bölgeyle ilgili üzerimize ne düşüyorsa, bu bölge ile ilgili bir çivi çakılması gerekiyorsa da bizzat ben gelip çivi çakacağım. 7 Haziran’da da inşallah Mustafapaşa da Ak Parti belediyeciliği ile tanışacak.”

Ayvalı Mahallesi’ni Ziyaret Etti

Adalet Bakan Akın Gürlek, Mustafapaşa beldesindeki konuşmasını ardından Ayvalı Mahallesi’ne geçti. Buradaki bir kahvehanede açıklama yapan Bakan Gürlek, “Rabb’im sağ olsun Cumhurbaşkanımızın da takdiriyle 33 yıl sonra Adalet Bakanlığı görevi, bize nasip oldu. Bugün de inşallah Mustafapaşa için çok değerli başkanımız Mustafa Özer'e destek için geldik. Ayvalı muhtarımız sağ olsun Hasan Bey çok güzel anlattı. Biz bölgenin sorunlarını biliyoruz. Dün de görüştük Sayın Bakanımızla, yolda da görüştük. Hatta cuma namazından önce Sayın Cumhurbaşkanımızla da görüştük. Bu konuda bölgenin sorunlarını biliyoruz. İnşallah acil eylem planı kapsamında bunları masaya yatırdık. Zaten sağ olsun sayın milletvekillerimiz, sayın il başkanımız sürekli olarak bölgedeler. Mustafapaşa gerçekten bizim bölgenin cennet köşesi. Burası turizmden ekmek yiyen vatandaşlarımızın turizmden evine ekmek götürdüğü bir bölge. İnanın; bu bölge inşallah daha iyi yerlere gelecek. Hak ettiği yerlere gelecek. Buradaki irade önemli. İnşallah 7 Haziran'da pazar günü sizlerin iradesine talebiz. Çok güzel bir kadro var. Sayın muhtarımız Allah’ın izniyle belediye başkan yardımcısı olacak. Zaten Ayvalık'ın sorunlarını biliyor. Bölgenin sorunlarını biliyor. Sayın başkanımız da bu bölgenin çocuğu. Uzun süreden beri bu bölgede yetişmiş” dedi.

Terörsüz Türkiye Süreci Yakın Zamanda Meclise Gelecek

Bölge insanının sözüne sadık ve misafirperver olduğunu söyleyen Bakan Gürlek, “Bir de misafirperverdir. Bu bizim Nevşehir'in yerli bir içtihadıdır, yerleşik bir insan karakteridir. Bu yüzden inşallah sizler de pazar günü misafirperverliğinizi, mertliğinizi göstereceksiniz. İnşallah Allah'ın izniyle iradenizi ortaya koyacaksınız. Ak Parti belediyeleri biliyorsunuz. Bunları anlatmamıza gerek yok. 23 yıldan beri ülkemizde belediyeciliğin yüz yakı Ak Parti belediyeleri. Burada da inşallah Mustafapaşa'da da Mustafa Özer Başkanımız zaten bölgenin çocuğu. Sorunlarını iyi biliyor. Allah'ın izniyle inşallah pazar günü ben sizden bir kardeşiniz olarak, bölgede yetişen bir arkadaşınız olarak bir evladınız olarak iradenizi Mustafapaşa'da Mustafa Özer Başkanımız yönünde koymanızı rica ediyorum. Milletimiz, devletimiz, ordumuz çok güçlü. Bu konuda ‘Terörsüz Türkiye’ süreci inşallah yakın zamanda Meclis’e gelecek. Özellikle buradan ‘Terörsüz Türkiye’ sürecinin en başta Sayın Cumhurbaşkanımız riyasetinde daha sonra da vücudunu gövdesini koyan Sayın Genel Başkan Devlet Bahçeli’ye önderlik yapmış olması sebebiyle teşekkürlerimi sunmak istiyorum” diye konuştu.

Ayvalı Mahallesi’ni Ziyaret Etti

Adalet Bakan Akın Gürlek, Mustafapaşa beldesindeki konuşmasını ardından Ayvalı Mahallesi’ne geçti. Buradaki bir kahvehanede açıklama yapan Bakan Gürlek, “Rabb’im sağ olsun Cumhurbaşkanımızın da takdiriyle 33 yıl sonra Adalet Bakanlığı görevi, bize nasip oldu. Bugün de inşallah Mustafapaşa için çok değerli başkanımız Mustafa Özer'e destek için geldik. Ayvalı muhtarımız sağ olsun Hasan Bey çok güzel anlattı.

Biz bölgenin sorunlarını biliyoruz. Dün de görüştük Sayın Bakanımızla, yolda da görüştük. Hatta cuma namazından önce Sayın Cumhurbaşkanımızla da görüştük. Bu konuda bölgenin sorunlarını biliyoruz.

İnşallah acil eylem planı kapsamında bunları masaya yatırdık. Zaten sağ olsun sayın milletvekillerimiz, sayın il başkanımız sürekli olarak bölgedeler. Mustafapaşa gerçekten bizim bölgenin cennet köşesi. Burası turizmden ekmek yiyen vatandaşlarımızın turizmden evine ekmek götürdüğü bir bölge.

İnanın; bu bölge inşallah daha iyi yerlere gelecek. Hak ettiği yerlere gelecek. Buradaki irade önemli. İnşallah 7 Haziran'da pazar günü sizlerin iradesine talebiz.

Çok güzel bir kadro var. Sayın muhtarımız Allah’ın izniyle belediye başkan yardımcısı olacak. Zaten Ayvalık'ın sorunlarını biliyor. Bölgenin sorunlarını biliyor.

Sayın başkanımız da bu bölgenin çocuğu. Uzun süreden beri bu bölgede yetişmiş dedi.

Terörsüz Türkiye Süreci Yakın Zamanda Meclise Gelecek

Bölge insanının sözüne sadık ve misafirperver olduğunu söyleyen Bakan Gürlek, “Bir de misafirperverdir. Bu bizim Nevşehir'in yerli bir içtihadıdır, yerleşik bir insan karakteridir. Bu yüzden inşallah sizler de pazar günü misafirperverliğinizi, mertliğinizi göstereceksiniz. İnşallah Allah'ın izniyle iradenizi ortaya koyacaksınız.

Ak Parti belediyeleri biliyorsunuz. Bunları anlatmamıza gerek yok. 23 yıldan beri ülkemizde belediyeciliğin yüz yakı Ak Parti belediyeleri. Burada da inşallah Mustafapaşa'da da Mustafa Özer Başkanımız zaten bölgenin çocuğu.

Sorunlarını iyi biliyor. Allah'ın izniyle inşallah pazar günü ben sizden bir kardeşiniz olarak, bölgede yetişen bir arkadaşınız olarak bir evladınız olarak iradenizi Mustafapaşa'da Mustafa Özer Başkanımız yönünde koymanızı rica ediyorum. Milletimiz, devletimiz, ordumuz çok güçlü. Bu konuda ‘Terörsüz Türkiye’ süreci inşallah yakın zamanda Meclis’e gelecek.

Özellikle buradan ‘Terörsüz Türkiye’ sürecinin en başta Sayın Cumhurbaşkanımız riyasetinde daha sonra da vücudunu gövdesini koyan Sayın Genel Başkan Devlet Bahçeli’ye önderlik yapmış olması sebebiyle teşekkürlerimi sunmak istiyorum diye konuştu.

Etiketler: AK PartiDepremDevlet BahçeliKonutMurat KurumTuristTurizmTürkiye
PaylaşTweetPaylaşGönder
Önceki Haber

HAYAT 112 Acil uygulamasını indiren vatandaş sayısı 552 bin 150’ye ulaştı

Sonraki Haber

İki grup arasında sopa, tekme ve yumruklu kavga kamerada; 2 yaralı

Haberton

Haberton

Son dakika haberleri, güncel haberler, magazin, spor ve ekonomideki gelişmeler, yerel ve dünya haberleri haberton.com'da. Haberton, sizin için tonla haber! Türkiye’de tarafsız bir medya, vatandaşın haber alma hakkı çerçevesinde gerçek haberleri takip edebileceğiniz, tonlarca habere ulaşabileceğiniz yeni mecranız.

İlgili Haberler

Ali Babacan’dan KKM’nin sona ermesine ilk yorum: “Bir daha bu fatura millete çıkarılmamalı”
Politika

Ali Babacan’dan KKM’nin sona ermesine ilk yorum: “Bir daha bu fatura millete çıkarılmamalı”

28 Ağustos 2026
40 köyün elektriği kesildi CHP'li isim isyan etti: "Elektrik kesintisi çiftçinin hasadını tehdit ediyor"
Politika

40 köyün elektriği kesildi, CHP’li isim isyan etti: “Elektrik kesintisi çiftçinin hasadını tehdit ediyor”

28 Ağustos 2026
Bakan Bayraktar: Arz güvenliği bir ülkenin milli güvenliğinin parçasıdır
Politika

Bakan Bayraktar’dan enerji mesajı: “Türkiye’yi dışa bağımlılıktan kurtarmamız lazım”

28 Ağustos 2026
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kazakistan Cumhurbaşkanı Tokayev ile görüştü
Politika

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kazakistan Cumhurbaşkanı Tokayev ile görüştü

27 Ağustos 2026
Bakanlar Kacır ve Çiftçi bir araya geldi
Politika

Bakan Kacır ile Bakan Çiftçi bir araya geldi!

27 Ağustos 2026
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Üsküdar'da esnafı ziyaret etti
Politika

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Üsküdar’da esnafı ziyaret etti

27 Ağustos 2026
Sonraki Haber
İki grup arasında sopa, tekme ve yumruklu kavga kamerada; 2 yaralı

İki grup arasında sopa, tekme ve yumruklu kavga kamerada; 2 yaralı

En Güncel Haberler

Yerel Haberler

Çarpışan 2 ATV’den biri uçuruma devrildi; 2 yaralı

28 Ağustos 2026
Açtığı iş yerinde yöresel yemekler yapıp 3 kızını üniversitede okutuyor
Öne Çıkan

Açtığı iş yerinde yöresel yemekler yapıp 3 kızını üniversitede okutuyor

28 Ağustos 2026
Gençlerbirliği, Süper Lig'de 3'üncü galibiyet peşinde
Spor Haberleri

Gençlerbirliği, Süper Lig’de 3’üncü galibiyet peşinde

28 Ağustos 2026

Günün Popüler Haberleri

  • Tümü
  • Sağlık Haberleri
  • Kültür ve Sanat
Yaşam

İŞKUR Mobil uygulaması 9,2 milyon kişi tarafından indirildi

28 Ağustos 2026
Yaşam

Engelli pamuk şeker satıcısına şiddet uygulayan zabıta görevden uzaklaştırıldı

28 Ağustos 2026
Yaşam

Çay atığı dövize dönüşecek; ‘çaykopit’le üretimde ilk mahsuller alındı

28 Ağustos 2026
Yaşam

Edirne’de 8 milyonluk mucize: Kazı kazan kartıyla bir gecede milyoner oldu!

28 Ağustos 2026
Önceki Sonraki
Haberton

Haberton

Sizin için tonla haber!

Türkiye'de tarafsız bir medya, vatandaşın haber alma hakkı çerçevesinde gerçek haberleri takip edebileceğiniz, tonlarca habere ulaşın!

Son Dakika

Karşıyakalı Beşir Briant Slovenya yolcusu

Karşıyakalı Beşir Briant Slovenya yolcusu

- Haberton
28 Ağustos 2026

İzmir'de geçen sezon Karşıyaka'nın Basketbol Gençler Ligi takımında forma giyen, FIBA U17 Dünya Kupası'nda da ay-yıldızlı kadroda yer alan Kamerun...

Üzerinize kayıtlı taşınmazları kontrol edin! e-Devlet’ten tapu sorgulama nasıl yapılır?

Türkiye’de deniz koruma alanları ve mavi vatan stratejisi: Ekolojik güvenlikten, jeopolitik egemenliğe

Özgürlükten rutine sert iniş: Tatil dönüşü sendromu ve işe uyumun psikolojik haritası

Facebook hesabınıza başkası girmiş olabilir! Hesabınıza giriş yapan cihazları böyle kontrol edebilirsiniz

Güncel Haber

Çarpışan 2 ATV’den biri uçuruma devrildi; 2 yaralı

28 Ağustos 2026
Açtığı iş yerinde yöresel yemekler yapıp 3 kızını üniversitede okutuyor

Açtığı iş yerinde yöresel yemekler yapıp 3 kızını üniversitede okutuyor

28 Ağustos 2026
  • Hakkımızda
  • Yayın İlkeleri
  • İletişim
  • Kullanım Şartları ve Gizlilik Politikası
  • Güvenlik Politikası

© 2026 Haberton

Tekrar Hoş Geldiniz!

Aşağıda hesabınıza giriş yapın

Şifrenizi mi unuttunuz?

Şifrenizi alın

Şifrenizi sıfırlamak için kullanıcı adınızı veya e-posta adresinizi girin lütfen.

Giriş Yap

Yeni Çalma Listesi Ekle

Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster
  • Öne Çıkanlar
  • Özel Haber
  • Gündem
  • Politika
  • Dış Haberler
  • İş Dünyası
  • Kültür & Sanat
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Yerel
  • Spor
  • Yazarlarımız

© 2026 Haberton