31 Ekim 2026, Cumartesi
  • Giriş
Haberton
Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster
Yazı Gönder
  • Öne Çıkanlar
  • Özel Haber
  • Gündem
  • Politika
  • Dış Haberler
  • İş Dünyası
  • Kültür & Sanat
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Yerel
  • Spor
  • Yazarlarımız
Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster
  • Öne Çıkanlar
  • Özel Haber
  • Gündem
  • Politika
  • Dış Haberler
  • İş Dünyası
  • Kültür & Sanat
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Yerel
  • Spor
  • Yazarlarımız
Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster
Haberton
Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster

Ana Sayfa - Politika - AK Parti’li Karaaslan: 6’lı masa gündemimiz değil

AK Parti’li Karaaslan: 6’lı masa gündemimiz değil

Haberton - Haberton
27 Ocak 2023 - Güncellenme Tarihi 13 Mart 2026
- Politika
Okuma Süresi:4 dakikalık okuma
A A
0
AK Parti'li Karaaslan: 6'lı masa gündemimiz değil

AK Parti'li Karaaslan: 6'lı masa gündemimiz değil

Facebook'da PaylaşX'de PaylaşLinkedin'de PaylaşWhatsapp'da Paylaş

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, “6’lı masa gündemimiz değil. Çünkü hala aylardır devam eden bir cumhurbaşkanı adayını belirlemeye yönelik çalışmanın ne zaman olacağı bile belli değil. Onlar kendi sorunları ile debelene dursunlar biz sahadayız, vatandaşımız ile birlikteyiz” dedi.

AK Parti Çevre Şehircilik ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Antalya’da, Manavgat ilçesinde 2021’de çıkan yangında zarar gören bazı bölgeleri ziyaret etti. Ziyarette AK Parti Antalya milletvekilleri Mustafa Köse, Tuba Vural Çokal, Kemal Çelik ve Atay Uslu ile Antalya İl Başkanı Ali Çetin, Manavgat İlçe Başkanı Ahmet Ali Erol ve partililer de yer aldı.

Karaaslan ve beraberindekiler, yangın felaketinin ardından yanan evinin yerine TOKİ tarafından yenisi yapılan Emine ve Mustafa Boz çiftine misafir oldu. Boz ailesinin evinde gerçekleştirilen kahvaltıda Çiğdem Karaaslan ve Milletvekili Tuba Vural Çokal, misafirlere gözleme ve çay servisi yaptı. Karaaslan, Emine Boz ile yeni evi hakkında sohbet etti.

‘DEVLETİN HIZLI HAREKET EDEBİLME KABİLİYETİ ÖNEMLİ’

Karaaslan, ziyaretin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, Manavgat’ta Temmuz 2021’de başlayan ve diğer ilçelere de sıçrayan, ardından Muğla Marmaris’te meydana gelen yangınlarla tüm Türkiye’nin yasa boğulduğunu söyledi. Karaaslan, “Hepimizi çok üzen yangınlarda, devletimizin hızlı hareket edebilme kabiliyetini, afetler karşısında hemen bütün kurumlarıyla harekete geçebilmesinin ne kadar önemli olduğunu gösteren bir süreci yaşadık. Maalesef Antalya’da gerçekleşen orman yangınlarında hem orman varlığımızdaki kayıplarımız hem de bu bölgede 8 vatandaşımızın can kaybıyla sonuçlanan süreç bir daha yaşanmamasını dilediğimiz bir süreç” dedi.

AK Parti’li Karaaslan: 6’lı masa gündemimiz değil

‘SORUNLARA HIZLI ÇÖZÜM ÜRETİLDİ’

Yaşanan felaketin, kayıplarının önemli olduğunu aktaran Çiğdem Karaaslan, “Bunun kadar önemli olan bir diğer tarafı da yangın sonrası yaraların tekrar sarılma süreci. Bu noktada tabii ki milletvekillerimiz, bakanlarımız ama hepsinden önemlisi Cumhurbaşkanımızın yangının ilk çıkmaya başladığı andan itibaren hem bölgeye gelerek hem de aynı zamanda Ankara’dan koordine ederek, bütün bu süreci yönetmiş olması. Ayrıca Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Murat Kurum başta olmak üzere ilgili bütün bakanlarımızın bu süreci bizzat yerinde yönetmiş olmaları. Vatandaşlarımızın sorunlarına hızlı çözüm üretildi” diye konuştu.

‘AFET KONUTLARI GİBİ DEĞİL, VİLLA GİBİ’

Karaaslan, konuşmasının devamında şunları söyledi:

“Bu evler, bir afet sonrası yapılan konutlar gibi değil, villa gibi gerçekten. Çok güzel olmuş. Hepsinin işçiliği, odaları, terasları her şeyiyle dört dörtlük olmuş. Evlerin fiziki imkanları kadar aynı zamanda vatandaşımızın bu konutlara, bu evlere ulaşması da çok çok önemliydi. Dolayısıyla kira öder gibi hatta ondan çokça daha cuzi imkanlarla vatandaşlarımız ev sahibi oldu. Bu işin bir tarafı, diğer tarafı da çok hızlı bir şekilde yapılmış olmaları. Bölgede yapımı devam eden 900’den fazla konuttan yapımı tamamlanan 427 konut, Cumhurbaşkanımız tarafından 7 Ocak’ta hak sahiplerine teslim edildi.”

Ziyaretinin ardından Çiğdem Karaaslan’a AK Parti Manavgat İlçe Başkanı Ahmet Ali Erol tarafından ilçede üretilen muz, ejder meyvesi, avokado gibi ürünlerden oluşan tropikal ürün sepeti hediye edildi. Ziyarete katılanlar fotoğraf çektirdi.

‘ONLAR SORUNLARIYLA DEBELENE DURSUNLAR’

Karaaslan, sonrasında Serik ilçesinde Belediye Başkanı Enver Aputkan’ı ziyaret etti. Ziyarette Serik İlçe Başkanı Hasan Yıldırım da yer aldı. Karaaslan, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, şunları söyledi:

“Cumhuriyetimizin 100’üncü yılı olması sebebiyle bu seçim bizim için çok çok önemli. Seçim yılı olması nedeniyle çok önemli. Aynı zamanda ‘Türkiye Yüzyılı’nın başlangıcı olarak kabul ediyoruz. Yazılmış hikayenin yeni bir sayfasına geçiyoruz. Bu yönüyle hem Cumhurbaşkanımızın adaylığını hem de geçtiğimiz günlerde işaret ettiği seçim tarihi ile artık süreç daha da hızlanmış oldu. Biz parti olarak seçim hazırlıklarını seçimin bittiği günün ertesi günü başlatıyoruz.

Bugün Antalya’da olmamızın nedeni de bu. Her birimiz kendi alanımızda hızla çalışmaya devam ediyoruz. Vatandaşlarımız ile bir aradayız. 6’lı masa çok gündemimiz değil. Çünkü hala aylardır devam eden bir cumhurbaşkanı adayını belirlemeye yönelik çalışmanın ne zaman olacağı bile belli değil. Onlar kendi sorunları ile debelene dursunlar biz sahadayız, vatandaşımız ile birlikteyiz.”

Karaaslan, ziyaretin ardından ilçede esnafı ziyaret ederek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını iletti. Ziyaret sırasında kanser hastası olduğunu belirten Halime Soylan, Karaaslan’dan ayakkabı ve yardım talebinde bulundu. Karaaslan da kendisine yardımcı olacaklarını söyledi. 

Etiketler: AK Parti
PaylaşTweetPaylaşGönder
Önceki Haber

Mersin’de mobilya deposunda yangın

Sonraki Haber

Danimarka Büyükelçisi, Dışişleri’ne çağrıldı

Haberton

Haberton

Son dakika haberleri, güncel haberler, magazin, spor ve ekonomideki gelişmeler, yerel ve dünya haberleri haberton.com'da. Haberton, sizin için tonla haber! Türkiye’de tarafsız bir medya, vatandaşın haber alma hakkı çerçevesinde gerçek haberleri takip edebileceğiniz, tonlarca habere ulaşabileceğiniz yeni mecranız.

İlgili Haberler

TDT 13'üncü Liderler Zirvesi Ankara Bildirisi imzalandı
Politika

TDT 13’üncü Liderler Zirvesi Ankara Bildirisi imzalandı

30 Ekim 2026
Uluslarası İslam Birliği Konferansı’nın sonuç bildirgesi açıklandı
Politika

Uluslarası İslam Birliği Konferansı’nın sonuç bildirgesi açıklandı

30 Ekim 2026
Politika

Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy Türkiye’ye geliyor!

30 Ekim 2026
Bakan Göktaş: Aile ve Kadın Konseyi TDK’nın vizyonuna güçlü bir katkı sunacak
Politika

Türk Devletleri Teşkilatı’nda Aile ve Kadın Konseyi için ilk adım! Bakan Göktaş hedefleri açıkladı

30 Ekim 2026
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Azerbaycan Dışişleri Bakanı Bayramov'u kabul etti
Politika

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Azerbaycan Dışişleri Bakanı Bayramov’u kabul etti

30 Ekim 2026
Cumhurbaşkanı Erdoğan, KKTC Cumhurbaşkanı Erhürman ile görüştü
Politika

Cumhurbaşkanı Erdoğan, KKTC Cumhurbaşkanı Erhürman ile görüştü

30 Ekim 2026
Sonraki Haber
Danimarka Büyükelçisi, Dışişleri'ne çağrıldı

Danimarka Büyükelçisi, Dışişleri'ne çağrıldı

En Güncel Haberler

Rize'de sağanak taşkına neden oldu
Yerel Haberler

Rize’de sağanak taşkına neden oldu

30 Ekim 2026
Anadolu Efes - Panathinaikos Aktor: 83-68
Spor Haberleri

Anadolu Efes – Panathinaikos Aktor: 83-68

30 Ekim 2026
Kuzey Marmara Otoyolu'nda tünelde TIR yangını
Yerel Haberler

Kuzey Marmara Otoyolu’nda tünelde TIR yangını

30 Ekim 2026

Günün Popüler Haberleri

  • Tümü
  • Sağlık Haberleri
  • Kültür ve Sanat
Yaşam

Hamile kızını ve birlikte yaşadığı erkek arkadaşını öldürdü

30 Ekim 2026
Yaşam

Muş’ta kar yağışı nedeniyle yollarda kalan araçların sürücüleri kurtarıldı

30 Ekim 2026
Yaşam

Ankara’da dikkat çeken tören! Türkmenistan liderine fahri doktora unvanı verildi

30 Ekim 2026
Yaşam

Erciyes Dağı’nda düşüp ölen rehber için anma tırmanışı

30 Ekim 2026
Önceki Sonraki
Haberton

Haberton

Sizin için tonla haber!

Türkiye'de tarafsız bir medya, vatandaşın haber alma hakkı çerçevesinde gerçek haberleri takip edebileceğiniz, tonlarca habere ulaşın!

Son Dakika

TDT 13'üncü Liderler Zirvesi Ankara Bildirisi imzalandı

TDT 13’üncü Liderler Zirvesi Ankara Bildirisi imzalandı

- Haberton
30 Ekim 2026

Türk Devletleri Teşkilatı (TDT) 13’üncü Zirvesi Ankara Bildirisi, Azerbaycan, Kazak, Kırgız, Türkiye ve Özbek Türkçesi dillerinde imzalandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip...

Türkiye’de kış saati neden uygulanmıyor? Kalıcı yaz saatinin uyku ve sağlığa etkileri

Kapadokya’da peribacaları neden çöküyor? Doğal oluşumlarda aşınma ve yıkılma tehlikesi

2026 KPSS ön lisans sonuçları açıklandı! P93 puanı nasıl hesaplanıyor, sonuçlara nasıl itiraz edilir?

Afet anında hayat kurtaran hazırlık: Kızılay Haftası’nda bilinmesi gerekenler

Güncel Haber

Rize'de sağanak taşkına neden oldu

Rize’de sağanak taşkına neden oldu

30 Ekim 2026
Anadolu Efes - Panathinaikos Aktor: 83-68

Anadolu Efes – Panathinaikos Aktor: 83-68

30 Ekim 2026
  • Hakkımızda
  • Yayın İlkeleri
  • İletişim
  • Kullanım Şartları ve Gizlilik Politikası
  • Güvenlik Politikası

© 2026 Haberton

Tekrar Hoş Geldiniz!

Aşağıda hesabınıza giriş yapın

Şifrenizi mi unuttunuz?

Şifrenizi alın

Şifrenizi sıfırlamak için kullanıcı adınızı veya e-posta adresinizi girin lütfen.

Giriş Yap

Yeni Çalma Listesi Ekle

Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster
  • Öne Çıkanlar
  • Özel Haber
  • Gündem
  • Politika
  • Dış Haberler
  • İş Dünyası
  • Kültür & Sanat
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Yerel
  • Spor
  • Yazarlarımız

© 2026 Haberton