17 Ekim 2026, Cumartesi
  • Giriş
Haberton
Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster
Yazı Gönder
  • Öne Çıkanlar
  • Özel Haber
  • Gündem
  • Politika
  • Dış Haberler
  • İş Dünyası
  • Kültür & Sanat
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Yerel
  • Spor
  • Yazarlarımız
Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster
  • Öne Çıkanlar
  • Özel Haber
  • Gündem
  • Politika
  • Dış Haberler
  • İş Dünyası
  • Kültür & Sanat
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Yerel
  • Spor
  • Yazarlarımız
Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster
Haberton
Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster

Ana Sayfa - Politika - AK Parti İstanbul İl Başkanlığı yeni çalışmalarını ‘Her Site Bir Teşkilat’ programında tanıttı

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı yeni çalışmalarını ‘Her Site Bir Teşkilat’ programında tanıttı

Haberton - Haberton
18 Mayıs 2026
- Politika
Okuma Süresi:4 dakikalık okuma
A A
0
Facebook'da PaylaşX'de PaylaşLinkedin'de PaylaşWhatsapp'da Paylaş

AK Parti İstanbul İl Başkanı Abdullah Özdemir, siteleşen yaşam alanlarına yönelik yeni teşkilat çalışmalarını ‘Her Site Bir Teşkilat’ programında tanıttı.

Programda konuşan Özdemir, “Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın çizdiği vizyonla 1994 yılında nasıl hane hane her bir vatandaşımıza ulaştıysak, aynı sevda ile bugün de bunu başaracağız inşallah. ‘Her Site Bir Teşkilat’ çalışmamız ise; İstanbul’un değişen şehir hayatını doğru okuyan, modern şehirleşmenin ortaya çıkardığı sosyal mesafeyi yeniden güçlü bir toplumsal bağa dönüştürmeyi hedefleyen yeni nesil bir teşkilat refleksidir. Burada attığımız adım; klasik saha anlayışının güncellenmesidir” dedi.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Abdullah Özdemir, siteleşen yaşam alanlarına yönelik yeni teşkilat çalışmalarını ‘Her Site Bir Teşkilat’ programında tanıttı. AK Parti İstanbul İl Başkanlığı’nda gerçekleştirilen program, AK Parti İstanbul İl Teşkilat Başkanı Muhammed Abdulhalim Aksu’nun konuşmalarıyla başladı. Programa AK Parti İstanbul milletvekilleri, ilçe başkanları, belediye başkanları ve teşkilat üyeleri katıldı. AK Parti’nin İstanbul’da hayata geçirdiği yeni nesil teşkilat modelinin detaylarının anlatıldığı programda, pilot ilçe Başakşehir’de yürütülen çalışmalar ele alındı. İlçedeki 659 sitenin 181’ine site temsilcisi atanırken, teşkilatlanma sürecine ilişkin yönerge ve eğitim materyalleri de tamamlandı. Site yönetim kurullarının oluşturulmasına devam edilen modelde; seçim işleri, teşkilat yapısı, sosyal faaliyetler ve idari süreçlere ilişkin görev dağılımları netleştirildi. Nüfusunun yüzde 70’inin sitelerde yaşadığı Başakşehir’in; planlı şehirleşme yapısı ve genç nüfus profiliyle, İstanbul genelindeki 8 bin 674 siteye örnek teşkil edecek modelin merkezi olarak seçildiği belirtildi.

‘İSTANBUL YENİ BİR ŞEHİR SOSYOLOJİSİNİN MERKEZİ HALİNE GELMİŞTİR’

Programda konuşan AK Parti İstanbul İl Başkanı Abdullah Özdemir, “İstanbul, bugün yalnızca fiziki olarak büyüyen bir şehir değildir. Aynı zamanda yeni bir şehir sosyolojisinin merkezi haline gelmiştir. Yükselen her yeni siteyle birlikte şehirlerin silueti kadar; insanların birbirine temas etme biçimi, komşuluk anlayışı ve toplumsal hayatın ritmi de değişiyor. Mahalle kültürüyle büyüyen nesillerin yerini; ekranların içine sıkışan, dijital yalnızlık içerisinde büyüyen yeni kuşaklar almaya başladı. Oysa bizim medeniyetimizde komşuluk vardır. Selam vardır. Kapı çalma vardır. Birbirinin derdiyle dertlenmek vardır. ‘Komşusu açken tok yatan bizden değildir’ diyen bir anlayışın mensupları olarak; bu gidişata kayıtsız kalamayız. İşte ‘Her Site Bir Teşkilat’ çalışması tam da bu ihtiyaçtan doğmuştur” dedi.

‘BURADA ATTIĞIMIZ ADIM KLASİK SAHA ANLAYIŞININ GÜNCELLENMESİDİR’

Özdemir, “Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın çizdiği vizyonla 1994 yılında nasıl hane hane her bir vatandaşımıza ulaştıysak, aynı sevda ile bugün de bunu başaracağız inşallah. ‘Her Site Bir Teşkilat’ çalışmamız ise; İstanbul’un değişen şehir hayatını doğru okuyan, modern şehirleşmenin ortaya çıkardığı sosyal mesafeyi yeniden güçlü bir toplumsal bağa dönüştürmeyi hedefleyen yeni nesil bir teşkilat refleksidir. Burada attığımız adım klasik saha anlayışının güncellenmesidir. Metrokent Sitesi 20 dönüm arazi üzerinde, 8 bin 300 vatandaşımızın ikamet ettiği ve 15 seçim sandığı ile birlikte başlı başına değerli bir mahallemizdir. Amacımız; yaşayan, temas eden, takip eden güçlü bir organizasyon modeli kurmaktır. ‘Her Site Bir Teşkilat’ modeli; geleceğin şehir hayatına hazırlanmış güçlü bir teşkilat vizyonudur. Her siteyi bir temas noktası, her haneyi bir gönül kapısı, her komşuluğu güçlü bir dayanışma alanı olarak görüyoruz” diye konuştu.

‘ŞEHRİN HER NOKTASINA DOKUNAN GÜÇLÜ BİR SAHA AĞI KURUYORUZ’

Özdemir, “Bugün İstanbul’da mahalle hamilerimizle, sokak gönüllülerimizle ve şimdi de site temsilcilerimizle; şehrin her noktasına dokunan güçlü bir saha ağı kuruyoruz. ‘Her Mahallesiyle, Her Hikâyesiyle İstanbul’ diyerek çıktığımız yolda; mahallede hami, sokakta gönüllü, sitede temsilci anlayışıyla İstanbul’un değişen hayat ritmine uygun yeni bir temas modeli inşa ediyoruz. Başakşehir’den başlayan bu hareketin; önce İstanbul’a, ardından tüm Türkiye’ye yayılan büyük bir gönül seferberliğine dönüşeceğine yürekten inanıyorum” ifadelerini kullandı.

Etiketler: AK PartiEğitimİstanbulRecep Tayyip ErdoğanSeçimTürkiye
PaylaşTweetPaylaşGönder
Önceki Haber

Samsunspor, kalecisi Okan Kocuk’un Dünya Kupası aday kadrosuna alınmamasına tepki gösterdi

Sonraki Haber

Samsun’da ‘Bayrak ve Fener Alayı’ yürüyüşü

Haberton

Haberton

Son dakika haberleri, güncel haberler, magazin, spor ve ekonomideki gelişmeler, yerel ve dünya haberleri haberton.com'da. Haberton, sizin için tonla haber! Türkiye’de tarafsız bir medya, vatandaşın haber alma hakkı çerçevesinde gerçek haberleri takip edebileceğiniz, tonlarca habere ulaşabileceğiniz yeni mecranız.

İlgili Haberler

Türkiye ile Kamboçya arasında askeri anlaşma imzalandı! Erdoğan'dan savunma sanayii mesajı
Politika

Türkiye ile Kamboçya arasında askeri anlaşma imzalandı! Erdoğan’dan savunma sanayii mesajı

16 Ekim 2026
Özgür Özel ve Müsavat Dervişoğlu, İBB davası sonrası konuştu
Politika

Özgür Özel ve Müsavat Dervişoğlu, İBB davası sonrası konuştu

16 Ekim 2026
Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Aras, CHP’den istifa etti
Politika

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı, CHP’den istifa etti

16 Ekim 2026
Bilal Erdoğan: Gerçek başarı, sabır, emek ve süreklilik ister
Politika

Bilal Erdoğan’dan gençlere sosyal medya uyarısı: “Gerçek başarı sabır, emek ve süreklilik ister”

16 Ekim 2026
Roma'daki zirvede Kıbrıs gerilimi: Numan Kurtulmuş tarihi belgelerle Rum tezlerini çürüttü
Politika

Roma’daki zirvede Kıbrıs gerilimi: Numan Kurtulmuş tarihi belgelerle Rum tezlerini çürüttü

16 Ekim 2026
Yeni Partili Emir: Seçimi hemen istiyoruz
Politika

Murat Emir’den Mehmet Uçum’un seçim tarihi açıklamasına yanıt: “Sandığı hemen istiyoruz!”

16 Ekim 2026
Sonraki Haber
Samsun’da ‘Bayrak ve Fener Alayı’ yürüyüşü

Samsun’da ‘Bayrak ve Fener Alayı’ yürüyüşü

En Güncel Haberler

Zalgiris Kaunas - Anadolu Efes : 70-85
Spor Haberleri

Beşiktaş’tan Orkun Kökçü’nün sakatlığına yönelik açıklama

17 Ekim 2026
Değerli kalem Saime Fındıkçı ile özden söze
Yazarlar

Değerli kalem Saime Fındıkçı ile özden söze

17 Ekim 2026
Keçiören Aktepe otobüsleri ve kuantum fiziğini alt eden yolcu kapasitesi
Yazarlar

Keçiören Aktepe otobüsleri ve kuantum fiziğini alt eden yolcu kapasitesi

17 Ekim 2026

Günün Popüler Haberleri

  • Tümü
  • Sağlık Haberleri
  • Kültür ve Sanat
Yaşam

Türkiye genelinde şiddetli yağış alarmı! AFAD 60 bin personel ve 8 bin 927 araçla sahada

17 Ekim 2026
Yaşam

Ankara’da sağanak hayatı olumsuz etkiledi! Cadde ve sokaklar suyla doldu, ulaşım aksadı

17 Ekim 2026
Yaşam

YÖK Başkanı Erol Özvar’dan üniversitelere ‘Terörsüz Türkiye’ çağrısı

16 Ekim 2026
Yaşam

11’inci Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı açıldı

16 Ekim 2026
Önceki Sonraki
Haberton

Haberton

Sizin için tonla haber!

Türkiye'de tarafsız bir medya, vatandaşın haber alma hakkı çerçevesinde gerçek haberleri takip edebileceğiniz, tonlarca habere ulaşın!

Son Dakika

Bakırköy'de LNG yüklü tanker devrildi: 1 yaralı -1

Bakırköy’de LNG yüklü TIR devrildi! Virajı alamayan sürücü kaza yaptı

- Haberton
17 Ekim 2026

Bakırköy Yeni Havaalanı Caddesi'nde Lng yüklü TIR, şoförünün virajı alamaması sonucu devrilip yan yattı. Kazada tanker şoförü yaralandı. İhbar üzerine...

17 Ekim Dünya Yoksullukla Mücadele Günü: Türkiye’de yoksulluk sınırı 123 bin lirayı aştı!

Türkiye’de şehirlerin gizli sakinleri: Beton binaların arasında yaban hayatı nasıl varlığını sürdürüyor?

Markette aldığınız her ürün güvenli mi? Gıda etiketlerinde gözden kaçan 10 kritik ayrıntı!

Zayıflama iğneleri sanıldığı kadar masum mu? Uzmanları endişelendiren yan etkiler ve bırakınca yaşananlar!

Güncel Haber

Zalgiris Kaunas - Anadolu Efes : 70-85

Beşiktaş’tan Orkun Kökçü’nün sakatlığına yönelik açıklama

17 Ekim 2026
Değerli kalem Saime Fındıkçı ile özden söze

Değerli kalem Saime Fındıkçı ile özden söze

17 Ekim 2026
  • Hakkımızda
  • Yayın İlkeleri
  • İletişim
  • Kullanım Şartları ve Gizlilik Politikası
  • Güvenlik Politikası

© 2026 Haberton

Tekrar Hoş Geldiniz!

Aşağıda hesabınıza giriş yapın

Şifrenizi mi unuttunuz?

Şifrenizi alın

Şifrenizi sıfırlamak için kullanıcı adınızı veya e-posta adresinizi girin lütfen.

Giriş Yap

Yeni Çalma Listesi Ekle

Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster
  • Öne Çıkanlar
  • Özel Haber
  • Gündem
  • Politika
  • Dış Haberler
  • İş Dünyası
  • Kültür & Sanat
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Yerel
  • Spor
  • Yazarlarımız

© 2026 Haberton