27 Ekim 2026, Salı
  • Giriş
Haberton
Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster
Yazı Gönder
  • Öne Çıkanlar
  • Özel Haber
  • Gündem
  • Politika
  • Dış Haberler
  • İş Dünyası
  • Kültür & Sanat
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Yerel
  • Spor
  • Yazarlarımız
Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster
  • Öne Çıkanlar
  • Özel Haber
  • Gündem
  • Politika
  • Dış Haberler
  • İş Dünyası
  • Kültür & Sanat
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Yerel
  • Spor
  • Yazarlarımız
Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster
Haberton
Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster

Ana Sayfa - Futbol Haberleri - 4,5 yılda Beşiktaş borçlarını bitirir

4,5 yılda Beşiktaş borçlarını bitirir

Haberton - Haberton
21 Kasım 2023
- Futbol Haberleri, Spor Haberleri
Okuma Süresi:5 dakikalık okuma
A A
0
4,5 yılda Beşiktaş borçlarını bitirir

4,5 yılda Beşiktaş borçlarını bitirir

Facebook'da PaylaşX'de PaylaşLinkedin'de PaylaşWhatsapp'da Paylaş

Beşiktaş başkan adayı Hasan Arat, “Bu dönem olağanüstü kongre dönemi 1,5 yıl. Bir sonraki dönem de 3 yıl. 4,5 yılda Beşiktaş borçlarını bitirir” dedi.

Beşiktaş’ta 3 Aralık’ta gerçekleşecek olağanüstü genel kurul öncesi başkan adayı Hasan Arat, Bursa’ya geldi. Burada taraftarlarla buluşan Arat, olağanüstü kongreyi kazanırsa 1,5 yıl sonra tekrar aday olacağını belirterek “Ben ‘4,5 yılda Beşiktaş borçlarını bitirecek’ dedim. Tam anlayamamışlar. 1,5 artı 3 yıl yani. Bu dönem olağanüstü kongre dönemi 1,5 yıl. Bir sonraki dönem de 3 yıl. 4,5 yılda Beşiktaş borçlarını bitirir. Bundan emin olabilirsiniz” dedi.

Bursa Beşiktaşlılar Derneği’nin daveti üzerine kente gelen Beşiktaş Kulübü’nün başkan adayı Hasan Arat, burada taraftarlarla bir araya geldi. Cuma günü yaptıkları lansmanda anlattıklarının hayal olmadığını söyleyen Arat, söz vermeyeceklerini, yapacaklarını belirtti.

Kulübün çok kötü şekilde yönetildiğini belirten Hasan Arat, “Transferlerdeki bocalamayı görünce ‘Gereğini yapın’ diye sosyal medyadan paylaşım yaptım. Eski bir yönetici olarak sıkıntıyı gördüm. Taraftarlara doğru bilgi aktarılmıyordu. Bu yaptıkları işler öyle bir hal aldı ki büyük bir hüsranla sonuçlandı. 3 gün önce açıkladığı ismi başka bir kulüp sabah uçağını indirince camiamızın gençleri büyük bir sükut-u hayale uğradı ve mahçup oldular. Bu iletişimsizlik, bu kötü yönetim gençlerimizi mahçup etti.

Eğer deseydiniz ki ‘Biz bunu alıyoruz’, ‘Alamadık’, ya da sebeplerini açıklasaydınız, tamam. Ama bir de hiç yapamayacakları şeyleri vaat edip, sizle bunun tartışmasına girdiler. ‘Şunu getireceğiz’, ‘Onla telefonda konuştuk’, bunlar olmaz. Bu transfer sistemi bundan sonra bu şekilde gitmeyecek. Sportif direktör ve antrenörümüz, yaptığı transferlerden yaklaşık 6-7 ay sonra istifa etti. İlk sportif direktör gitti, sonra antrenör gitti. Ekonomistim dediler, 60 milyon liralık transfer yaptılar. Diğer kulüpler bizden daha fazla yapmadılar. Biz de çok büyük bir para harcadık. 4 yıllık kontratlar yaptık” diye konuştu.

“KÖPRÜDEN ÖNCEKİ SON ÇIKIŞ”

Rıdvan Yılmaz, Emirhan İlkhan ve Serdar Saatçı’nın satışı 10 milyon Euro elde edildiğini söyleyen Arat, “Onana’nın gelişi de 10 milyon Euro. Serdar’ın bugünkü değeri 40 milyon Euro. Böyle bir şey yapılır mı? Bu çocukları nasıl kaptırdınız? Çünkü çocuklarla iyi kontrat yapmadılar. Hatta bazen çocuklara hakarete varan sözler söylediler. Kendi takımımızda oynayan oyuncuya ‘Bizim altyapımızdan yetişmedi, niye onu savunayım’ dedi kulübün başkanı. Burada yanlış giden bir şeyler var. O yüzden dedim ki ’22 Ağustos’da, bir gün bile kaybetmeden olağanüstü genel kurula gidin’. Çünkü tehlike o kadar bağıra bağıra geliyordu ki” ifadelerini kullandı.

Beşiktaş başkan adayı Hasan Arat, "Bu dönem olağanüstü kongre dönemi 1,5 yıl. Bir sonraki dönem de 3 yıl. 4,5 yılda Beşiktaş borçlarını bitirir" dedi.
Beşiktaş başkan adayı Hasan Arat, “Bu dönem olağanüstü kongre dönemi 1,5 yıl. Bir sonraki dönem de 3 yıl. 4,5 yılda Beşiktaş borçlarını bitirir” dedi.

Kongre üyelerine seslenen Arat, “Bakın ben diyorum ki köprüden önceki son çıkıştır. Bu sefer doğru karar vermezseniz Beşiktaş’ın özellikle 2024 yılının Mayıs ayından sonra hiçbir şansı yok” diye konuştu.

“4,5 YILDA BEŞİKTAŞ’IN BORÇLARI BİTECEK”

Kongreyi kazandığı takdirde yapacaklarından bahseden Hasan Arat, “Dijital App kuracağız. Dijital App’te gelir getirici yeni bir ekosistem kuracağız. kulübe ücretsiz üye olunabilecek. Kartal yuvalarında indirim ve puan kazanılacak. Kombine bilet, üyelik aidatı, elektrik, su, doğalgaz, telefon gibi kurum ödemelerinin yanı sıra ulaşım kartlarında puan aktarılabilecek.

Beşiktaş Gayrimenkul Yatırım Fonu kuracağız. Beşiktaş Girişim Yatırım Sermayesi Fonu kuracağız ve en önemlisi Bireysel Emeklilik Fonu kuracağız. Bu projeden Beşiktaş 1,5 yılda 25 milyon dolar gelir elde edecek. Ben ‘4,5 yılda Beşiktaş borçlarını bitirecek’ dedim. Tam anlayamamışlar. 1,5 artı 3 yıl yani. Bu dönem olağanüstü kongre dönemi 1,5 yıl. Bir sonraki dönem de 3 yıl. Beşiktaş 4,5 yılda borçlarını bitirir. Bundan emin olabilirsiniz” ifadelerini kullandı.

“KENDİ EVLATLARIMIZI TUTACAĞIZ”

Eski yönetimlerin transferde çok para harcadığını söyleyen Arat, “Necip Beşiktaş’a geldiğinde 12 yaşındaydı. 2009 yılından bu yana libero ve stoper pozisyonunda oynadı. Necip’in oynadığı alanlara 44 oyuncu transfer edilmiş. Toplam 63 milyon Euro harcanmış. Hala Necip oynuyor. Kendi evladımız oynuyor. Kendi evlatlarımızı tutacağız. Sahip çıkacağız” diye konuştu.

“OYNAYAN KALACAK, OYNAMAYAN GİDECEK”

Olağanüstü kongrede seçildikleri takdirde ilk olarak bütün Beşiktaşlılarla Anıtkabir’e gideceklerini ifade eden Hasan Arat, “Birinci işimiz bu. Bu kulüp Atatürk’ün kulübü. Futbola hemen el atacağız. 3 Aralık akşamı hukuki olarak el atacağız. Ama biz şu an çoktan başladık. Ben prensiplerine bağlı bir insanım. Resmi göreve gelmeden bu işleri açıklamam. Nasıl yapacağız? Eksik olan alanlarımız belli. Bunların hepsi hazır. Ama yapılan kontratlar çok ağır. 4 yıllık kontratlar var. Dolayısıyla orada bir disiplin getireceğiz. Oynayan kalacak, oynamayan gidecek” şeklinde konuştu.

Etiketler: Beşiktaş
PaylaşTweetPaylaşGönder
Önceki Haber

Kars’ta kar esareti; araçlar yolda kaldı

Sonraki Haber

Van’da 142 yerleşim yerine ulaşım sağlanamıyor

Haberton

Haberton

Son dakika haberleri, güncel haberler, magazin, spor ve ekonomideki gelişmeler, yerel ve dünya haberleri haberton.com'da. Haberton, sizin için tonla haber! Türkiye’de tarafsız bir medya, vatandaşın haber alma hakkı çerçevesinde gerçek haberleri takip edebileceğiniz, tonlarca habere ulaşabileceğiniz yeni mecranız.

İlgili Haberler

Karşıyaka Başkanı Tusder tribüne çıktı: Taraftarla birlikte tezahürat yaptı
Spor Haberleri

Karşıyaka Başkanı Tusder tribüne çıktı: Taraftarla birlikte tezahürat yaptı

27 Ekim 2026
Göztepe'de Godoi yine sakatlandı
Spor Haberleri

Göztepe’de Godoi yine sakatlandı

27 Ekim 2026
Galatasaray-Fenerbahçe derbisi dünya basınının gündeminde: "İstanbul'un kralı Osimhen"
Spor Haberleri

Galatasaray-Fenerbahçe derbisi dünya basınının gündeminde: “İstanbul’un kralı Osimhen”

27 Ekim 2026
Bakanlık çalışanı milli halterciden büyük başarı
Spor Haberleri

Bakanlık çalışanı milli halterciden büyük başarı

27 Ekim 2026
Ege ekipleri kupa mesaisinde
Spor Haberleri

Ege ekipleri kupa mesaisinde

27 Ekim 2026
Muğlaspor 3'te 3 istiyor: Kayserispor deplasmanında ter dökecek
Spor Haberleri

Muğlaspor 3’te 3 istiyor: Kayserispor deplasmanında ter dökecek

27 Ekim 2026
Sonraki Haber
Van'da 142 yerleşim yerine ulaşım sağlanamıyor

Van'da 142 yerleşim yerine ulaşım sağlanamıyor

En Güncel Haberler

Deriner Barajı'nda 'meme kanserinde erken tanı' mesajı
Sağlık Haberleri

Deriner Barajı’nda ‘meme kanserinde erken tanı’ mesajı

27 Ekim 2026
Arazi kavgasında kardeşini öldürüp, 3 kişiyi yaraladıktan sonra intihar etti
Yerel Haberler

Arazi kavgasında kardeşini öldürüp, 3 kişiyi yaraladıktan sonra intihar etti

27 Ekim 2026
Ankara'da kritik görüşme! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Devlet Bahçeli ile bir araya gelecek
Politika

Ankara’da kritik görüşme! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Devlet Bahçeli ile bir araya gelecek

27 Ekim 2026

Günün Popüler Haberleri

  • Tümü
  • Sağlık Haberleri
  • Kültür ve Sanat
Yaşam

Türk Kızılay’ın hayata geçirdiği Gönüllü Ol’da gönüllü sayısı 500 bini aştı

27 Ekim 2026
Yaşam

Hastanede ‘Afet ve Acil Durum Tatbikatı’

27 Ekim 2026
Yaşam

Yıkılan binanın enkazında sıkışmış halde bulunan kedi kurtarıldı

27 Ekim 2026
Yaşam

Dünyanın gözü Antalya’da olacak! COP31’e 85 lider ve 300’e yakın bakan bekleniyor

27 Ekim 2026
Önceki Sonraki
Haberton

Haberton

Sizin için tonla haber!

Türkiye'de tarafsız bir medya, vatandaşın haber alma hakkı çerçevesinde gerçek haberleri takip edebileceğiniz, tonlarca habere ulaşın!

Son Dakika

KKTC Cumhurbaşkanı Erhürman ile GKRY lideri Hristodulidis bir araya geldi

KKTC Cumhurbaşkanı Erhürman ile GKRY lideri Hristodulidis bir araya geldi

- Haberton
27 Ekim 2026

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Tufan Erhürman ile Güney Kıbrıs Rum Yönetimi lideri Nikos Hristodulidis, ara bölgede gerçekleştirdikleri görüşmede bir...

Sonbaharda zihninizi dinlendiren 7 farkındalık egzersizi! Doğada mindfulness ile stresten uzaklaşmanın yolları

Kasım indirimleri öncesi e-ticarette büyük hareketlilik bekleniyor! Gözler yılın en yoğun alışveriş döneminde

Türkiye’de saatler neden geri alınmıyor? Kalıcı yaz saati uygulamasının günlük yaşama etkileri

KYK burs sonuçları bekleniyor! Burs çıkmazsa kredi otomatik mi veriliyor? Öğrencilerin bilmediği ayrıntılar

Güncel Haber

Deriner Barajı'nda 'meme kanserinde erken tanı' mesajı

Deriner Barajı’nda ‘meme kanserinde erken tanı’ mesajı

27 Ekim 2026
Arazi kavgasında kardeşini öldürüp, 3 kişiyi yaraladıktan sonra intihar etti

Arazi kavgasında kardeşini öldürüp, 3 kişiyi yaraladıktan sonra intihar etti

27 Ekim 2026
  • Hakkımızda
  • Yayın İlkeleri
  • İletişim
  • Kullanım Şartları ve Gizlilik Politikası
  • Güvenlik Politikası

© 2026 Haberton

Tekrar Hoş Geldiniz!

Aşağıda hesabınıza giriş yapın

Şifrenizi mi unuttunuz?

Şifrenizi alın

Şifrenizi sıfırlamak için kullanıcı adınızı veya e-posta adresinizi girin lütfen.

Giriş Yap

Yeni Çalma Listesi Ekle

Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster
  • Öne Çıkanlar
  • Özel Haber
  • Gündem
  • Politika
  • Dış Haberler
  • İş Dünyası
  • Kültür & Sanat
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Yerel
  • Spor
  • Yazarlarımız

© 2026 Haberton