16 Haziran 2026, Salı
  • Giriş
Haberton
Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster
Yazı Gönder
  • Öne Çıkanlar
  • Özel Haber
  • Gündem
  • Politika
  • Dış Haberler
  • İş Dünyası
  • Kültür & Sanat
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Yerel
  • Spor
  • Yazarlarımız
Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster
  • Öne Çıkanlar
  • Özel Haber
  • Gündem
  • Politika
  • Dış Haberler
  • İş Dünyası
  • Kültür & Sanat
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Yerel
  • Spor
  • Yazarlarımız
Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster
Haberton
Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster

Ana Sayfa - Öne Çıkan - Şehit polis Tayfun Baş ile ilgili kahreden detay: 15 gün önce ikinci kez baba olmuş

Şehit polis Tayfun Baş ile ilgili kahreden detay: 15 gün önce ikinci kez baba olmuş

Haberton - Haberton
14 Haziran 2026
- Öne Çıkan
Okuma Süresi:5 dakikalık okuma
A A
0
Şehit polis Tayfun Baş ile ilgili kahreden detay: 15 gün önce ikinci kez baba olmuş
Facebook'da PaylaşX'de PaylaşLinkedin'de PaylaşWhatsapp'da Paylaş

Muğla’da, gittiği Kadın Destek Uygulaması ihbarında şüphelinin tabancayla açtığı ateşte şehit olan polis memuru Tayfun Baş’ın (32) Aydın’daki babaevine ve bulunduğu sokağa Türk bayrağı asıldı.

Olay, saat 22.00 sıralarında Menteşe ilçesi Şeyh Mahallesi Pazaryeri Sokak’ta meydana geldi. Uzman Çavuş Gökhan Y., iddiaya göre iş yerine gittiği eski eşi Hande S. ile tartışmaya başladı. Bunun üzerine Hande S., telefonundaki KADES uygulamasından yardım butonuna bastı. KADES ihbarı üzerine adrese giden polis memurunu gören Gökhan Y., belinden çıkardığı tabancayla ateş etti.

Tabancadan çıkan kurşunların isabet ettiği Hande S. ve polis memuru Tayfun Baş, yere yığıldı. Gökhan Y., daha sonra kendi başına ateş ederek intihar girişiminde bulundu.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan polis memuru Tayfun Baş ve Gökhan Y., ambulansla Menteşe Devlet Hastanesi’ne, Hande S. ise Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedaviye alınan evli ve 2 çocuk babası Tayfun Baş, doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Hande S. ve şüpheli Gökhan Y.’nin tedavilerinin ise sürdüğü bildirildi.

Şehit polis memuru Tayfun Baş’ın Aydın’ın İncirliova ilçesi Sınırteke Mahallesi’nde bulunan babaevine Türk bayrağı asıldı. Baş’ın cenazesinin, kendisi gibi polis olan eşinin memleketi Denizli’de toprağa verileceği bildirildi. Şehit Baş’ın 15 gün önce ikinci çocuğunun dünyaya geldiği ifade edildi.

Şehit Polis İçin İl Emniyet Müdürlüğü’nde Tören

Muğla’da, Kades uygulaması ihbarına gittiği adreste silahlı saldırıda şehit olan polis memuru Tayfun Baş’ın cenazesi, Muğla Adli Tıp Kurumu morgundan alınarak, polis eskortu eşliğinde Muğla İl Emniyet Müdürlüğü bahçesine getirildi. Burada düzenlenen törene şehidin babası Bilal Baş, annesi Saniye Baş, polis eşi Özlem Baş, kızı Ayseren Baş, Muğla Valisi İdris Akbıyık, Ak Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, protokol üyeleri, askeri erkan, emniyet mensupları, siyasi partiler ile sivil toplum kuruluşlarının (Stk) temsilcileri katıldı.

Sadece Sensiz Kalacağım Diye Üzülüyorum

Törende eşinin tabutuna sarılan Özlem Baş, “Ağlamayacağım. Korkma tamam mı? Kelime-i Şahadet getir. ‘Güzelim’ diyordun ya bana bak korkma. Hepimizi duyuyorsun, biliyorum. Sen zaten cennete gidiyorsun. Sadece sensiz kalacağım diye üzülüyorum. Şehit oldun aslan kocam. Sakın korkma çünkü sen Peygamber efendimizin yanına gidiyorsun. Bir de bana söz ver orada birini bulmak yok, ben geleceğim. Birlikte olacağız yine” diyerek ağladı.

Peluş Oyuncağı İle Şehit Babasına Veda Etti

Peluş oyuncak ile katıldığı törende, babasının Türk bayrağına sarılı tabutunun yanına getirilen Ayseren Baş (5), ‘Babamı görmek istiyorum’ demesi üzerine annesi Özlem Baş, “Babamız melek oldu ama bizi her zaman koruyacak. Çünkü güçlüyüz biz. Artık benim kızım şehit kızı. Kızım babası çok seviyordu. Sana babamızı göstereceğim fotoğraflarımız var zaten. Baban üzülür. Sakın üzülme, çocukların bana emanet. Poyraz’ın ismini sen koydun Ayseren’in ismini ben. Kızıma da oğluma da çok iyi bakacağım. Sen hiç merak etme” demesi duygu dolu anların yaşanmasına neden oldu.

Törende öz geçmişi okunan şehit polis memuru Tayfun Baş için saygı duruşunda bulunuldu. İl Müftüsü Rüstem Can tarafından yapılan duanın ardından Baş’ın tabutu, cenaze aracına konulup, polis eskortu eşliğinde defnedilmek üzere eşinin memleketi olan Denizli’ye uğurlandı.

Şehit Polis İçin İl Emniyet Müdürlüğü'nde Tören

Muğla'da, Kades uygulaması ihbarına gittiği adreste silahlı saldırıda şehit olan polis memuru Tayfun Baş'ın cenazesi, Muğla Adli Tıp Kurumu morgundan alınarak, polis eskortu eşliğinde Muğla İl Emniyet Müdürlüğü bahçesine getirildi. Burada düzenlenen törene şehidin babası Bilal Baş, annesi Saniye Baş, polis eşi Özlem Baş, kızı Ayseren Baş, Muğla Valisi İdris Akbıyık, Ak Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, protokol üyeleri, askeri erkan, emniyet mensupları, siyasi partiler ile sivil toplum kuruluşlarının (Stk) temsilcileri katıldı.

Sadece Sensiz Kalacağım Diye Üzülüyorum

Törende eşinin tabutuna sarılan Özlem Baş, "Ağlamayacağım. Korkma tamam mı? Kelime-i Şahadet getir. 'Güzelim' diyordun ya bana bak korkma. Hepimizi duyuyorsun, biliyorum. Sen zaten cennete gidiyorsun. Sadece sensiz kalacağım diye üzülüyorum. Şehit oldun aslan kocam. Sakın korkma çünkü sen Peygamber efendimizin yanına gidiyorsun. Bir de bana söz ver orada birini bulmak yok, ben geleceğim. Birlikte olacağız yine" diyerek ağladı.

Peluş Oyuncağı İle Şehit Babasına Veda Etti

Peluş oyuncak ile katıldığı törende, babasının Türk bayrağına sarılı tabutunun yanına getirilen Ayseren Baş (5), 'Babamı görmek istiyorum' demesi üzerine annesi Özlem Baş, "Babamız melek oldu ama bizi her zaman koruyacak. Çünkü güçlüyüz biz. Artık benim kızım şehit kızı. Kızım babası çok seviyordu. Sana babamızı göstereceğim fotoğraflarımız var zaten. Baban üzülür. Sakın üzülme, çocukların bana emanet. Poyraz'ın ismini sen koydun Ayseren'in ismini ben. Kızıma da oğluma da çok iyi bakacağım. Sen hiç merak etme" demesi duygu dolu anların yaşanmasına neden oldu.

Törende öz geçmişi okunan şehit polis memuru Tayfun Baş için saygı duruşunda bulunuldu. İl Müftüsü Rüstem Can tarafından yapılan duanın ardından Baş'ın tabutu, cenaze aracına konulup, polis eskortu eşliğinde defnedilmek üzere eşinin memleketi olan Denizli'ye uğurlandı.

Etiketler: AK PartiAydınEğitimKadınMuğlaPolisŞehit
PaylaşTweetPaylaşGönder
Önceki Haber

Binyamin Netanyahu yarın güvenlik kabinesini topluyor

Sonraki Haber

Nemrut Kalderası’nda ziyaretçi yoğunluğu

Haberton

Haberton

Son dakika haberleri, güncel haberler, magazin, spor ve ekonomideki gelişmeler, yerel ve dünya haberleri haberton.com'da. Haberton, sizin için tonla haber! Türkiye’de tarafsız bir medya, vatandaşın haber alma hakkı çerçevesinde gerçek haberleri takip edebileceğiniz, tonlarca habere ulaşabileceğiniz yeni mecranız.

İlgili Haberler

Öne Çıkan

ANSET’e yolsuzluk soruşturmasında yeni gözaltılar var

16 Haziran 2026
Kırşehir'de işçi servis midibüsü, minibüse çarptı: 1'i ağır 17 yaralı
Öne Çıkan

Kırşehir’de işçi servis midibüsü, minibüse çarptı: 1’i ağır 17 yaralı

16 Haziran 2026
Öne Çıkan

Ankara’da öğretmenler süresiz açlık grevine başladı!

16 Haziran 2026
Antalya Büyükşehir Belediyesi'nde 'rüşvet' operasyonu; 10 kişi hakkında gözaltı kararı
Öne Çıkan

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nde ‘rüşvet’ operasyonu; 10 kişi hakkında gözaltı kararı

16 Haziran 2026
Beyaz ette fahiş fiyat alarmı: Ticaret Bakanlığı’ndan 10 milyonluk ceza
Öne Çıkan

Beyaz ette fahiş fiyat alarmı: Ticaret Bakanlığı’ndan 10 milyonluk ceza

16 Haziran 2026
Öne Çıkan

16 Haziran 2026 hava durumu: Meteoroloji’den 5 il için gök gürültülü sağanak alarmı

16 Haziran 2026
Sonraki Haber
Nemrut Kalderası’nda ziyaretçi yoğunluğu

Nemrut Kalderası’nda ziyaretçi yoğunluğu

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanır. Yorum verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenin.

En Güncel Haberler

Pastaneden çıkarken silahlı saldırıya uğradı; olay kamerada
Yerel Haberler

Pastaneden çıkarken silahlı saldırıya uğradı; olay kamerada

16 Haziran 2026
Enerjisa Üretim Power MBA’de 5’inci dönem tamamlandı
İş Dünyası

Enerjisa Üretim Power MBA’de 5’inci dönem tamamlandı

16 Haziran 2026
Çatalca'da maskeli kadının marketi kundaklayıp kaçtığı anlar kamerada
Yerel Haberler

Çatalca’da maskeli kadının marketi kundaklayıp kaçtığı anlar kamerada

16 Haziran 2026

Günün Popüler Haberleri

  • Tümü
  • Sağlık Haberleri
  • Kültür ve Sanat
Yaşam

Film gibi hayatta mutlu son; ölümün kıyısından nikah masasına

16 Haziran 2026
Yaşam

Avcılar’da atıkları boş araziye döküp yakan kamyonet şoförüne 50 bin lira ceza

16 Haziran 2026
Yaşam

Kaçak göçmenlere yer temin edip, çalıştıran 2 şüpheliye gözaltı

16 Haziran 2026
Yaşam

Dereye düşen kamyonette kaybolan baba-oğlu arama çalışmalarında 2’nci gün

16 Haziran 2026
Önceki Sonraki
Haberton

Haberton

Sizin için tonla haber!

Türkiye'de tarafsız bir medya, vatandaşın haber alma hakkı çerçevesinde gerçek haberleri takip edebileceğiniz, tonlarca habere ulaşın!

Son Dakika

Tarım ürünleri üretici fiyatları mayısta arttı

- Haberton
16 Haziran 2026

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), tarım ürünleri üretici fiyatlarının mayıs ayında yıllık yüzde 43,08; aylık yüzde 0,61 arttığını açıkladı. TÜİK, Nisan...

Telefonu şarjda bırakmak bataryaya zarar veriyor mu? Uzmanlardan net cevap

İnsanlar neden giderek daha yalnız hissediyor? Uzmanlar sebebini açıkladı

Dolandırıcılık mağdurları paralarını geri alabilir mi? Hukukçular yanıtladı

Nem oranı yükselince vücutta neler oluyor? Sessiz risk sandığınızdan büyük

Güncel Haber

Pastaneden çıkarken silahlı saldırıya uğradı; olay kamerada

Pastaneden çıkarken silahlı saldırıya uğradı; olay kamerada

16 Haziran 2026
Enerjisa Üretim Power MBA’de 5’inci dönem tamamlandı

Enerjisa Üretim Power MBA’de 5’inci dönem tamamlandı

16 Haziran 2026
  • Hakkımızda
  • Yayın İlkeleri
  • İletişim
  • Kullanım Şartları ve Gizlilik Politikası
  • Güvenlik Politikası

© 2026 Haberton

Tekrar Hoş Geldiniz!

Aşağıda hesabınıza giriş yapın

Şifrenizi mi unuttunuz?

Şifrenizi alın

Şifrenizi sıfırlamak için kullanıcı adınızı veya e-posta adresinizi girin lütfen.

Giriş Yap

Yeni Çalma Listesi Ekle

Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster
  • Öne Çıkanlar
  • Özel Haber
  • Gündem
  • Politika
  • Dış Haberler
  • İş Dünyası
  • Kültür & Sanat
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Yerel
  • Spor
  • Yazarlarımız

© 2026 Haberton