5 Ekim 2026, Pazartesi
  • Giriş
Haberton
Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster
Yazı Gönder
  • Öne Çıkanlar
  • Özel Haber
  • Gündem
  • Politika
  • Dış Haberler
  • İş Dünyası
  • Kültür & Sanat
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Yerel
  • Spor
  • Yazarlarımız
Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster
  • Öne Çıkanlar
  • Özel Haber
  • Gündem
  • Politika
  • Dış Haberler
  • İş Dünyası
  • Kültür & Sanat
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Yerel
  • Spor
  • Yazarlarımız
Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster
Haberton
Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster

Ana Sayfa - Politika - Hasan Karaman, Kadıköy için CHP’den aday adayı oldu

Hasan Karaman, Kadıköy için CHP’den aday adayı oldu

Haberton - Haberton
23 Aralık 2023
- Politika
Okuma Süresi:4 dakikalık okuma
A A
0
Hasan Karaman, Kadıköy için CHP'den aday adayı oldu

Hasan Karaman, Kadıköy için CHP'den aday adayı oldu

Facebook'da PaylaşX'de PaylaşLinkedin'de PaylaşWhatsapp'da Paylaş

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Eğitim Şube Müdürü Hasan Karaman Cumhuriyet Halk Parti’sinden (CHP) Kadıköy Belediye Başkanlığına aday adayı olduğunu duyurdu.

CHP’den Kadıköy Belediye Başkanlığına aday adayı olan Hasan Karaman projelerini anlattı. İBB Eğitim Şube Müdürü olarak görev yapmış ve asıl mesleği eğitimci olan Karaman, 1990 yılından beri Kadıköylü olduğunu ifade ederek “Kadıköy ile ilgili çok başarılı ve önemli çalışmalarım var. Kadıköy’ün insanı başta olmak üzere o bölgeye önemli ve kalıcı değerler katacağıma inanıyorum.

Altyapısından tutun, sokaklarından, caddelerinden, yeşil alanından ve kentsel dönüşüme kadar farklı birçok alanda birikimlerim var. Kadıköy’de kentsel dönüşüm dediğimiz ada bazında yeşile duyarlı alanların geliştirilmesi gerekiyor. Kadıköy’de yeniden yeşile duyarlı ve sürdürülebilir mahalleler oluşturulmalı. Güçlendirilmiş yapılar yapılmalı, kentsel dönüşüm yeniden ele alınarak daha akılcı ve ortak projeler ile ilerlemeli” diye konuştu. 

“İBB’DE EĞİTİM ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ’NÜ YÖNETTİM” 

Öğretmenlik hayatı boyunca İstanbul’un değişik bölgelerinde müdür ve müdür yardımcılığı olarak 16 yıl boyunca görev yaptığını söyleyen Karaman, “2006-2010 arasında Kadıköy Ortaöğretim projelerinin yeniden yapılandırılmasıyla ilgili çalışmalar yürüttüm. Bu bir Avrupa projesiydi, bu projenin 4 yıl boyunca koordinatörlüğünü üstlendim, çocukların daha iyi eğitim alması, ailelerin çocuklarını güvenle okula göndermesi gibi alanlarda okulların, okul gelişim yönetim ekipleri oluşturup bu alanda hizmet üretmelerini sağladım.

2019 yılında İBB Başkanı Sayın Ekrem İmamoğlu’nun büyük şehri kazanmasından sonra Milli Eğitim Bakanlığı’ndan yatay geçişle İBB’ye geldim. Burada önce İnsan Kaynakları Müdürlüğü daha sonra da aday adayı olup istifa edeceğim sürece kadar İBB’de Eğitim Şube Müdürlüğü’nü yönettim. Eğitim Şube Müdürlüğü süreci boyunca yaklaşık 92 bin kişiye mesleki ve kişisel gelişim alanlarda eğitimler sunarak, deneyim ve tecrübelerimde, başarılı girişimler ile halkımıza fayda sağladım” dedi.  

“MESLEKİ EĞİTİM KURUMU AÇMAYI PLANLIYORUZ” 

Teknoloji ve inovasyon merkezleri kuracaklarını söyleyen Karaman, “Gençleri kafelerden uzaklaştırıp inovasyon ve teknoloji merkezlerine yöneltmek ve birey olarak alt yapısı sağlam oluşumların içinde olmalarını sağlamamız gerekiyor. Kadıköy’ün sınırları içerisinde 3 devlet, 4 tane ise özel üniversite kampüsleri bulunuyor. Bu üniversitelerle iş birliğine giderek yeni projeler geliştirmeyi hedefliyoruz.  Bunun yanında kadın ve genç istihdamını sağlamak için mesleki eğitim kurumu açmayı, gençlerin elde ettikleri projelere maddi olarak destek sağlamayı, kadınlarımızın, çocuklarımızın ve gençlerimizin üretime katılmasına destek olacağız” dedi. 

“OTOPARK SORUNUNU ADA BAZLI KENTSEL DÖNÜŞÜMLE ÇÖZÜME KAVUŞTURACAĞIZ” 

Projelerinden bahseden Karaman, “Öte yandan Kadıköy’de 7 gün 24 saat hizmet verecek bir hayvan hastanesi düşüncemiz mevcut. Yaşlılarımız için de yaşlı bakım üniteleri kuracağız, Kadıköy nüfusunun yüzde 60’ı yaşlı, bunun için evde bakım hizmetlerini geliştireceğiz ve yaşlılarımızın yaşıtlarıyla birlikte zaman geçirebilecekleri rehabilitasyon merkezleri oluşturacağız.

Çalışan ailelerimizin evlatları için geliştireceğimiz kreş ve yuvalarda konfor alanları sağlayarak, mutlu çocuklar, mutlu aileler mottomuzu hayata geçireceğiz, Kadıköy’de en büyük sorun olan otopark sorununu ada bazlı kentsel dönüşümle çözüme kavuşturacağız, aynı zamanda sıfır atık caddeler oluşturacağız” diye konuştu. 

 “KADIKÖY’Ü DAHA İYİYE VE DAHA YUKARIYA TAŞIYACAĞIMA İNANIYORUM” 

Karaman, “Bir eğitimci, bireyin var olan güzel özelliklerini bozmadan nasıl şekillendiriyorsa ben de eğitimci olarak Kadıköy’ün var olan güzel özelliklerini bozmadan, bir fidan gibi davranıp Kadıköy’ü daha iyiye ve daha yukarıya taşıyacağıma inanıyorum ve bu konuda tüm gayretimle hizmet ve çalışmalarımı yürüteceğim” dedi.

“ŞEFFAF VE ADİL BİR ŞEKİLDE ÇÖZÜME KAVUŞACAK” 

Belediyeyi yönetim şeklini anlatan Karaman, “Her mahalle mutlaka bir meclis üyesiyle mutlak temsiliyet sağlayacak. Kadıköy meclisinde mutlaka her mahalle muhtarının görüşleri ve dile getirdiği sorunlar şeffaf ve adil bir şekilde çözüme kavuşacak” ifadelerini kullandı. 

PaylaşTweetPaylaşGönder
Önceki Haber

Şanlıurfa’da zincirleme kaza: 1 ölü, 15 yaralı

Sonraki Haber

Gazze’deki saldırılarda 136 BM çalışanı hayatını kaybetti

Haberton

Haberton

Son dakika haberleri, güncel haberler, magazin, spor ve ekonomideki gelişmeler, yerel ve dünya haberleri haberton.com'da. Haberton, sizin için tonla haber! Türkiye’de tarafsız bir medya, vatandaşın haber alma hakkı çerçevesinde gerçek haberleri takip edebileceğiniz, tonlarca habere ulaşabileceğiniz yeni mecranız.

İlgili Haberler

Erdoğan: Ay uzay aracının üretimini tamamladık
Politika

Erdoğan’dan Ay görevi ve Somali’de uzay limanı açıklaması

5 Ekim 2026
Yeni Parti’li isimden 'Cemil Tugay' açıklaması: "Bizimle bir iletişimi yok"
Politika

Yeni Parti’li isimden ‘Cemil Tugay’ açıklaması: “Bizimle bir iletişimi yok”

5 Ekim 2026
CHP'li isimden Vahap Seçer çağrısı: "Başkanımız derhâl serbest bırakılmalı"
Politika

CHP’li isimden Vahap Seçer çağrısı: “Başkanımız derhâl serbest bırakılmalı”

5 Ekim 2026
Bakan Göktaş, Uluslararası Sosyal Sorumluluk Forumu kapsamında Riyad'da ikili görüşmelerde bulundu
Politika

Bakan Göktaş, Uluslararası Sosyal Sorumluluk Forumu kapsamında Riyad’da ikili görüşmelerde bulundu

5 Ekim 2026
Burhanettin Duran'dan İsrail'e çağrı: "Suriye topraklarında ihlâllerine son vermeli"
Politika

Burhanettin Duran’dan İsrail’e çağrı: “Suriye topraklarında ihlâllerine son vermeli”

5 Ekim 2026
Cumhurbaşkanı Erdoğan, AileFest alanını ziyaret etti
Politika

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AileFest alanını ziyaret etti

5 Ekim 2026
Sonraki Haber
Gazze'deki saldırılarda 136 BM çalışanı hayatını kaybetti

Gazze'deki saldırılarda 136 BM çalışanı hayatını kaybetti

En Güncel Haberler

Yasin Kol ve Göktuğ Hazar Erel tutuklandı
Öne Çıkan

 Yasin Kol ve Göktuğ Hazar Erel tutuklandı

5 Ekim 2026
Devlet Devlet Bahçeli’den İbrahim Hacıosmanoğlu’na destek mesajı: “Yalnız değilsin”
Gündem

Devlet Devlet Bahçeli’den İbrahim Hacıosmanoğlu’na destek mesajı: “Yalnız değilsin”

5 Ekim 2026
Kongo Nehri’nde tekne faciası: 30 kişi hayatını kaybetti, kayıplar aranıyor
Gündem

Kongo Nehri’nde tekne faciası: 30 kişi hayatını kaybetti, kayıplar aranıyor

5 Ekim 2026

Günün Popüler Haberleri

  • Tümü
  • Sağlık Haberleri
  • Kültür ve Sanat
Yaşam

Çorum’da kaza: 1 ölü, 2 yaralı

5 Ekim 2026
Yaşam

Nefes borusuna yiyecek kaçan öğrencisini Heimlich manevrasıyla kurtardı

5 Ekim 2026
Yaşam

Ovacık’ta yaylaya kar yağdı

5 Ekim 2026
Yaşam

2 ton 809 kilo menşei belirsiz et ve sakatat ele geçirildi

5 Ekim 2026
Önceki Sonraki
Haberton

Haberton

Sizin için tonla haber!

Türkiye'de tarafsız bir medya, vatandaşın haber alma hakkı çerçevesinde gerçek haberleri takip edebileceğiniz, tonlarca habere ulaşın!

Son Dakika

Gazdan etkilenen 26 fabrika çalışanı hastaneye kaldırıldı

Tokat’ta işçiler toplu olarak gazdan etkilendi: 26 fabrika çalışanı hastaneye kaldırıldı

- Haberton
5 Ekim 2026

Tokat'ın Turhal ilçesindeki şeker fabrikasında gazdan etkilendiği belirtilen 26 çalışan, hastaneye kaldırıldı. Olay, saat 15.00 sıralarında Turhal Şeker Fabrikası’nda meydana...

4 gün çalışma 3 gün tatil modeli Türkiye’de uygulanabilir mi?

Ekrandaki güzellik, gerçek hayata sızıyor

Türk Tabipleri Birliği nedir? Türkiye’nin sağlık politikalarındaki rolü, etkisi ve tartışmalar

Arabanız sürekli su eksiltiyorsa dikkat: Motor arızasının habercisi olabilir

Güncel Haber

Yasin Kol ve Göktuğ Hazar Erel tutuklandı

 Yasin Kol ve Göktuğ Hazar Erel tutuklandı

5 Ekim 2026
Devlet Devlet Bahçeli’den İbrahim Hacıosmanoğlu’na destek mesajı: “Yalnız değilsin”

Devlet Devlet Bahçeli’den İbrahim Hacıosmanoğlu’na destek mesajı: “Yalnız değilsin”

5 Ekim 2026
  • Hakkımızda
  • Yayın İlkeleri
  • İletişim
  • Kullanım Şartları ve Gizlilik Politikası
  • Güvenlik Politikası

© 2026 Haberton

Tekrar Hoş Geldiniz!

Aşağıda hesabınıza giriş yapın

Şifrenizi mi unuttunuz?

Şifrenizi alın

Şifrenizi sıfırlamak için kullanıcı adınızı veya e-posta adresinizi girin lütfen.

Giriş Yap

Yeni Çalma Listesi Ekle

Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster
  • Öne Çıkanlar
  • Özel Haber
  • Gündem
  • Politika
  • Dış Haberler
  • İş Dünyası
  • Kültür & Sanat
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Yerel
  • Spor
  • Yazarlarımız

© 2026 Haberton