11 Ekim 2026, Pazar
  • Giriş
Haberton
Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster
Yazı Gönder
  • Öne Çıkanlar
  • Özel Haber
  • Gündem
  • Politika
  • Dış Haberler
  • İş Dünyası
  • Kültür & Sanat
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Yerel
  • Spor
  • Yazarlarımız
Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster
  • Öne Çıkanlar
  • Özel Haber
  • Gündem
  • Politika
  • Dış Haberler
  • İş Dünyası
  • Kültür & Sanat
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Yerel
  • Spor
  • Yazarlarımız
Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster
Haberton
Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster

Ana Sayfa - Politika - Yerel yönetimlerde milli görüş iktidarına vesile olacağız

Yerel yönetimlerde milli görüş iktidarına vesile olacağız

Haberton - Haberton
20 Eylül 2023
- Politika
Okuma Süresi:6 dakikalık okuma
A A
0
Yerel yönetimlerde milli görüş iktidarına vesile olacağız

Yerel yönetimlerde milli görüş iktidarına vesile olacağız

Facebook'da PaylaşX'de PaylaşLinkedin'de PaylaşWhatsapp'da Paylaş

Zeytinburnu’nda partisinin ilçe binasında açıklamalarda bulunan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, “Bundan sonra önümüzdeki dönemde yapacağımız gayretli çalışmalarla 14 Mayıs’taki çıtayı 31 Mart’ta daha da ileriye taşımak için gayret edeceğiz. İnşallah 31 Mart’ta da yine 14 Mayıs’ta olduğu gibi seçimlere damgamızı vurarak ve büyük bir başarı ortaya koyarak yerel yönetimlerde milli görüş iktidarına vesile olacağız” dedi.

Anadolu Buluşmaları kapsamında İstanbul’un ilçelerini ziyaret eden Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Zeytinburnu’nda partisinin ilçe binasında vatandaşlarla buluştu. Erbakan, burada yaptığı konuşmasında 2024 yerel seçimleri hakkındaki çalışmalarını ve aday belirleme süreçlerini anlattı. Partiye yeni katılan ve parti içi çalışmalarında gayret gösteren üyelere Erbakan tarafından rozet takdim edildi. Erbakan daha sonra ilçe protokolü ile esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

“MİLLİ GÖRÜŞ’Ü 21 SENE ARADAN SONRA YENİDEN MECLİSE TAŞIMIŞ OLDUK”

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, “Hem halkımızla, esnafımızla buluşmak, hem partimize gelecek olanların rozetlerini takmak hem de mahalle temsilciliği açılışlarımızı gerçekleştirmek üzere burada bulunuyoruz. Bu çalışmamız tabii ki 31 Mart 2024 yerel seçimlerine yönelik bir çalışma olduğu gibi aynı zamanda bizim açımızdan gecikmiş bir teşekkür ziyaretini de kapsamaktadır. Bizler 14 Mayıs’ta İstanbul milletvekili olarak ikinci bölgeden milletvekili seçildik. Sizlerin de teveccühüyle, vermiş oldukları oylarla milletvekili olarak meclise gittik. Milli Görüş’ü 21 sene aradan sonra yeniden 14 Mayıs’ta meclise taşımış olduk. Bu sebeple başta Zeytinburnu teşkilatımızın fedakar mensuplarına, dava erlerine, bütün Zeytinburnu halkına bu desteklerinden ve gayretlerinden dolayı en içten teşekkürlerimizi arz ediyoruz, Allah kendilerinden razı olsun” dedi.

“YEREL YÖNETİMLERDE MİLLİ GÖRÜŞ İKTİDARINA İNŞALLAH VESİLE OLACAĞIZ”

“İstanbul ve Zeytinburnu halkının desteğine layık olmak için elimizden gelen gayreti ortaya koyacağız” diyen Erbakan, “Tabii sadece milletvekili olmamız değil, Yeniden Refah Partimiz 14 Mayıs’ta beş milletvekili çıkartarak, bir buçuk milyonun üzerinde oy alarak ciddi bir başarı elde etti. Hem 14 Mayıs’ta hem de 28 Mayıs’taki cumhurbaşkanlığı seçimlerinde aslında anahtar parti konumunu ortaya koymuş oldu. Şimdi inşallah bugün yaptığımız çalışmalarla, bundan sonra önümüzdeki dönemde yapacağımız gayretli çalışmalarla 14 Mayıs’taki çıtayı 31 Mart’ta daha da ileriye taşımak için inşallah gayret edeceğiz.

Ve inşallah 31 Mart’ta da yine 14 Mayıs’ta olduğu gibi seçimlere damgamızı vurarak yerel yönetimlerde milli görüş iktidarına inşallah vesile olacağız. Yeniden Refah Partimizin bu yeni dönemdeki hedefi asıl olarak budur. İnşallah çıtayı 14 Mayıs’tan daha da ileriye taşımak, daha büyük bir başarıyı ortaya koymak ve tabii ki yerel yönetimlerde milli görüş iktidarını gerçekleştirerek milletimizi özlemini duyduğu milli görüş belediyeciliğine kavuşturmaktır. İnşallah 31 Mart 2024’te yerel yönetimlerde, 2028 seçimlerinde de merkezi yönetimde Milli Görüş’ün Yeniden Refah’ın iktidarını Cenabı Allah nasip eylesin” diye konuştu.

Yerel yönetimlerde milli görüş iktidarına vesile olacağız

“MİLLETİMİZİ YENİDEN REFAH BELEDİYECİLİĞİNE MİLLİ GÖRÜŞ BELEDİYECİLİĞİYLE TANIŞTIRACAĞIZ DİYORUZ”

Türkiye’nin dört bir yanında çalışmalarına devam ettiklerini ifade eden Erbakan, “Yeniden 94 ruhunu canlandırmak üzere bu çalışmalarımızı bugün İstanbul’da olduğu gibi Türkiye’nin dört bir yanında gayretle devam ettiriyoruz. 94 ruhu dediğimizde Milli Görüş belediyeciliği dediğimizde aklımıza ne geliyor; bir defa rüşvetin, yolsuzluğun, israfın olmadığı bir belediyecilik geliyor. Adam kayırmanın, çifte standardın, torpilin olmadığı bir belediyecilik geliyor. Beyaz masa hizmetleriyle halkla kucaklaşan, halkla iç içe olan halkla arasına mesafe koyan, halka tepeden bakan kibir abidesi belediyecilik değil; tam tersine halka kucağını açan, halka kapılarını açan bir belediyecilik anlayışı aklımıza geliyor.

Efsane hizmetlerin gerçekleştirildiği belediyeciliğin yerel yönetimlerin kitabının yeniden yazıldığı bir belediyecilik anlayışı geliyor. Bu efsane hizmetler gerçekleştirilirken belediyeler bugün olduğu gibi boğazına kadar borca batırılarak değil, tam tersine belediyelerin borçları ödenerek bir yandan bu efsane hizmetlerin gerçekleştirildiği bir belediyecilik aklımıza geliyor. Rant uğruna yeşil alanları yok eden, şehirleri betona boğan bir belediyecilik değil, yeşil alanları arttıran bir belediyecilik aklımıza geliyor. Bize emanet edilen her bir kuruşa sahip çıkan ve yetim hakkına, belediye malına göz dikmeye asla müsamaha göstermeyen bir belediyecilik aklımıza geliyor. Her zaman ifade ettiğimiz gibi belediye binasının giriş kapısının üzerine rüşvet alan da veren de melundur tabelasının asıldığı ve bu prensibin uygulandığı bir belediyecilik aklımıza geliyor. Milletimizi Yeniden Refah belediyeciliğine milli görüş belediyeciliğiyle tanıştıracağız diyoruz” şeklinde konuştu.

“İKTİDARIN SEÇİMDEN BUGÜNE EKONOMİ ALANINDA ATTIĞI ADIMLARI YAKINDAN TAKİP EDİYORUZ”

Sözlerine devam eden Erbakan, “Biz mevcut iktidarın bundan sonraki dönemde özellikle ekonomi alanında sosyal politikalar alanında bugüne kadar yapılan yanlışlardan dönmesi ve milli görüş olarak yıllardan beri ifade ettiğimiz temel adımların atılması doğrultusunda iyi niyetle milletimizin huzurunda bir mutabakat metni imzaladık. Bu sayede biz bu ittifakın içerisine girdik. Bir hayra vesile olma maksadıyla ve bununla ilgili olarak da iktidarın seçimden bugüne kadar yapmış olduğu icraatları özellikle ekonomi alanında attığı adımları yakın bir şekilde takip ediyoruz.

Tabii ki bütün bunların takip edilmesi, değerlendirilmesi ve arkasından da bir adım atılması söz konusudur. Ancak şu anda takip etmeye devam ediyoruz. Yapıcı bir şekilde muhalefetimize eleştirilerimizi ortaya koyuyoruz. Bu yanlışlardan dönülsün, milli görüşün özellikle adil ekonomik sisteminin uygulanmasına geçilsin ve milletimizin maddi sıkıntılarından kurtulmasına vesile olunsun diye çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İnşallah bu yanlışlar ortadan kaldırılır, mutabakat metnimizdeki hususlara uygun şekilde adımlar atılır ve milletimizin derdine derman olunur, bizim asıl derdimiz bu” dedi.

“VERİMLİ OLABİLECEK ADAYLARIN BELİRLENMESİ İÇİN BİR ÇALIŞMAYI SÜRDÜRÜYORUZ”

Aday belirleme sürecinden bahseden Erbakan, “İnce eleyip sık dokuyarak bir aday belirleme sürecini inşallah gerçekleştireceğiz. Evet hızlı, seri bir aday belirleme ama yerelin sesini dinleyerek, halkın sesini dinleyerek, o bölgedeki teşkilatlarımızın sesini dinleyerek verimli olabilecek adayların belirlenmesi için bir çalışmayı sürdürüyoruz. İnşallah hayırlı adımlar atmak, doğru isimleri, doğru adayları belirlemek nasip olur. Bu noktada dediğim gibi il ve ilçe teşkilatlarımızın istişarelerine, fikirlerine halkımızın beklentilerine, taleplerine kulak vererek bu çalışmaları sürdürüyoruz. İnşallah hayırlı sonuçlara vesile olur” şeklinde konuştu.

Etiketler: Seçim
PaylaşTweetPaylaşGönder
Önceki Haber

Milli Takım’da Stefan Kuntz dönemi bitti

Sonraki Haber

Çanakkale’de MED EU MODEX 2023 Tatbikatı’nda 3’üncü gün

Haberton

Haberton

Son dakika haberleri, güncel haberler, magazin, spor ve ekonomideki gelişmeler, yerel ve dünya haberleri haberton.com'da. Haberton, sizin için tonla haber! Türkiye’de tarafsız bir medya, vatandaşın haber alma hakkı çerçevesinde gerçek haberleri takip edebileceğiniz, tonlarca habere ulaşabileceğiniz yeni mecranız.

İlgili Haberler

Eyüpsultan Belediyesi'nde seçim krizi! CHP kazandı, AK Parti sonuçlara itiraz edecek
Politika

Eyüpsultan Belediyesi’nde seçim krizi! CHP kazandı, AK Parti sonuçlara itiraz edecek

10 Ekim 2026
AK Parti’li Büyükgümüş: Yanlışa düşenleri bünyemizden attık
Politika

AK Parti’li Büyükgümüş: Yanlışa düşenleri bünyemizden attık

10 Ekim 2026
Kılıçdaroğlu: Türkiye, bölgenin dominant gücüdür
Politika

Kılıçdaroğlu: Türkiye, bölgenin dominant gücüdür

10 Ekim 2026
Bakan Uraloğlu: Çerkezköy-Edirne arası 54 dakikaya düştü
Politika

Bakan Uraloğlu: Çerkezköy-Edirne arası 54 dakikaya düştü

10 Ekim 2026
14 ilde organize suçlarla mücadele operasyonu: 195 şüpheliye adli işlem
Politika

14 ilde organize suçlarla mücadele operasyonu: 195 şüpheliye adli işlem

10 Ekim 2026
Devlet Bahçeli: Sonuç almadan bakanlarımızı suçlamak siyasete ihanettir
Politika

Devlet Bahçeli: Sonuç almadan bakanlarımızı suçlamak siyasete ihanettir

10 Ekim 2026
Sonraki Haber
Çanakkale'de MED EU MODEX 2023 Tatbikatı'nda 3'üncü gün

Çanakkale'de MED EU MODEX 2023 Tatbikatı'nda 3'üncü gün

En Güncel Haberler

Adıyaman'da anız yangını
Yerel Haberler

Adıyaman’da anız yangını

11 Ekim 2026
Bursa'da motosiklet kaldırıma ve elektrik panosuna çarptı: 1 ölü
Yerel Haberler

Bursa’da motosiklet kaldırıma ve elektrik panosuna çarptı: 1 ölü

11 Ekim 2026
Bağcılar’da silahlı saldırı: 1 ölü
Yerel Haberler

Bağcılar’da silahlı saldırı: 1 ölü

11 Ekim 2026

Günün Popüler Haberleri

  • Tümü
  • Sağlık Haberleri
  • Kültür ve Sanat
Yaşam

Kadıköy’de otomobil park halindeki araca çarpıp markete girdi: 2 yaralı

11 Ekim 2026
Yaşam

Ümraniye’de yok artık dedirten olay: Ağaçlık alanda el bombası bulundu

10 Ekim 2026 - Güncellenme Tarihi 11 Ekim 2026
Yaşam

Van’da 1’inci derece sit alanında kaçak kazıya suçüstü: 2 gözaltı

10 Ekim 2026 - Güncellenme Tarihi 11 Ekim 2026
Yaşam

Adana Uluslararası Lezzet Festivali’nde 1000 dronla görsel şölen: Ünlü isimlerin siluetleri de oluşturuldu

10 Ekim 2026 - Güncellenme Tarihi 11 Ekim 2026
Önceki Sonraki
Haberton

Haberton

Sizin için tonla haber!

Türkiye'de tarafsız bir medya, vatandaşın haber alma hakkı çerçevesinde gerçek haberleri takip edebileceğiniz, tonlarca habere ulaşın!

Son Dakika

Şişli'de minibüs bina boşluğuna düştü: 1 yaralı

Şişli’de minibüs bina boşluğuna düştü: 1 yaralı

- Haberton
11 Ekim 2026

Şişli'de pazarın bulunduğu sokakta sürücüsünün manevra yaptığı minibüs, bina boşluğuna düştü. Kazada yaralanan minibüs sürücüsü Aydın A. hastaneye kaldırıldı. Kaza,...

10 Ekim Ankara Gar Katliamı’nın üzerinden 11 yıl geçti: Acılar dinmedi, adalet arayışı sürüyor

Arkadaşınızla konuşuyorsunuz, reklamı telefonunuza düşüyor: Bu nasıl mümkün?

Çizgi filmlerin görünmeyen mesajları: Ebeveynler nelere dikkat etmeli?

Ankara’nın kaybolan sokak gösterisi: Ayı oynatıcılarından geriye ne kaldı?

Güncel Haber

Adıyaman'da anız yangını

Adıyaman’da anız yangını

11 Ekim 2026
Bursa'da motosiklet kaldırıma ve elektrik panosuna çarptı: 1 ölü

Bursa’da motosiklet kaldırıma ve elektrik panosuna çarptı: 1 ölü

11 Ekim 2026
  • Hakkımızda
  • Yayın İlkeleri
  • İletişim
  • Kullanım Şartları ve Gizlilik Politikası
  • Güvenlik Politikası

© 2026 Haberton

Tekrar Hoş Geldiniz!

Aşağıda hesabınıza giriş yapın

Şifrenizi mi unuttunuz?

Şifrenizi alın

Şifrenizi sıfırlamak için kullanıcı adınızı veya e-posta adresinizi girin lütfen.

Giriş Yap

Yeni Çalma Listesi Ekle

Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster
  • Öne Çıkanlar
  • Özel Haber
  • Gündem
  • Politika
  • Dış Haberler
  • İş Dünyası
  • Kültür & Sanat
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Yerel
  • Spor
  • Yazarlarımız

© 2026 Haberton