4 Ekim 2026, Pazar
  • Giriş
Haberton
Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster
Yazı Gönder
  • Öne Çıkanlar
  • Özel Haber
  • Gündem
  • Politika
  • Dış Haberler
  • İş Dünyası
  • Kültür & Sanat
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Yerel
  • Spor
  • Yazarlarımız
Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster
  • Öne Çıkanlar
  • Özel Haber
  • Gündem
  • Politika
  • Dış Haberler
  • İş Dünyası
  • Kültür & Sanat
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Yerel
  • Spor
  • Yazarlarımız
Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster
Haberton
Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster

Ana Sayfa - Politika - Cumhurbaşkanı Erdoğan grup toplantısında

Cumhurbaşkanı Erdoğan grup toplantısında

Haberton - Haberton
14 Temmuz 2021
- Politika
Okuma Süresi:6 dakikalık okuma
A A
0
Cumhurbaşkanı Erdoğan grup toplantısında

Cumhurbaşkanı Erdoğan grup toplantısında

Facebook'da PaylaşX'de PaylaşLinkedin'de PaylaşWhatsapp'da Paylaş

Cumhurbaşkanı Erdoğan grup toplantısında yaptığı konuşmasında FETÖ’yü son mensubu etkisiz hale gelene kadar takip edeceklerini kaydetti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Diğer terör örgütleri ile mücadelemizi nasıl tavizsiz ve kararlı bir şekilde yürütüyorsak FETÖ’yü de aynı şekilde son mensubu etkisiz hale gelene kadar takip edeceğiz. Din kisvesi altında bu milleti sömürenlere de prim vermeyeceğiz, bu da böyle bilinsin” dedi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, TBMM‘de partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada, TBMM’de 27’nci dönem 4’üncü yasama yılının sonuna gelindiğini belirtti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bu yasama yılında Meclis’imiz 101 birleşimde, 650 saat çalışmış, görüşmeler 31 bin sayfayı geçen tutanakla kayıt altına alınmıştır. Hayvanları Koruma Kanunu’ndan yargı ve ekonomi paketlerine pek çok önemli düzenleme bu dönemde yürürlüğe girmiştir. Görüldüğü gibi Meclis’imiz gerçekten dolu dolu bir yasama dönemi geçirmiştir” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan grup toplantısında

Milletvekillerinden kendi şehirlerinde vatandaşla bir araya gelmesini isteyen Erdoğan, “Ataların dediği gibi ‘Erken kalkan yol alır’. Biz hiçbir zaman vatandaşımızın kapısına sadece seçimden seçime giden bir parti, bir grup olmadık. Bizim boş bıraktığımız her alanı, her yeri, her konuyu karşı tarafın yalan ve iftira dalgası ile doldurduğunu unutmamalıyız. Vatandaşlarımızla bir araya gelerek bugüne kadar yaptıklarımızı, halen yapmakta olduklarımızı, bundan sonra yapacaklarımızı anlatacağız ki bu yalan ve iftira dalgası daha başlamadan bitsin. Dikkat ederseniz CHP ve şürekası kendilerince yakaladıkları fırsatları değerlendirmek için yalan ve iftira çıtasını sürekli yükseltmek suretiyle milletimizin yüreğini dağlamaya, zihnini bulandırmaya çalışıyor. Yurt dışındaki kimi karanlık çevrelerden ve kirli sosyal medya mecralarından aldıkları destekle giderek pervasızlaşan bu kesimin gerçek yüzünü milletimize göstermek boynumuzun borcudur” diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan grup toplantısında

“Bu partinin tek sahibi millettir”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sadece hakikatleri ortaya koyarak, sergilenen oyunu bozacaklarını belirtip, “CHP tarafının kendi içinde yaşanan ve artık gizlenemez, saklanamaz hale gelen taciz, tecavüz, hırsızlık, istismar skandallarını gözlerinden kaçırmak için başlattığı karalama kampanyalarını bunların başlarına geçireceğiz. Hepsinden önemlisi de mümkünse ve yapabiliyorsak sıkıntısını çözerek, olamıyorsa muhakkak gönlünü alarak vatandaşımıza kendisine verdiğimiz değeri gösterecek bir duruş ortaya koymamızdır. Nüfusun artışı ve medya mecralarının gelişmesi, siyasetin bireyselleşmesine yani insan insana yürütülme pratiğini ortadan kaldırmamış tam tersine daha da önemli hale getirmiştir. Bu gerçek bize, siyaseti sadece medya görünürlüğü ve sosyal medya mesajları gibi yollarla ihmal etmenin mümkün olmadığını işaret ediyor. Ne diyoruz? AK Parti’yi millet kurmuştur, bu partinin tek sahibi millettir” dedi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan grup toplantısında

“Siyasi müsilajı da aynı şekilde etkisiz hale getireceğiz”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, milletle iç içe ve beraber olduklarını vurgulayarak, “Nasıl kıyılarımızı işgal eden müsilajın üstesinden bilimin ve tekniğin ışığında yürüttüğümüz çalışmalarla geliyorsak, Türk siyasetini kirleten siyasi müsilajı da aynı şekilde etkisiz hale getireceğiz. İşte bu sebeple ve altını çizerek bir kez daha sizlerden tüm vaktinizi ve enerjinizi milletimizin gönlünü kazanmaya yönelik faaliyetlere hasretmenizi istiyorum” dedi.

Erdoğan, Türkiye’nin bugününü ve geleceğini inşa edebilecek yegane yapının AK Parti olduğunu söyleyerek, “Türkiye’nin hak ve özgürlük alanlarını genişletme konusunda yeni ihtiyaçları mı var? Bunu yapacak olan biziz. Türkiye’nin ekonomik sıkıntılarını çözecek adımlara mı ihtiyacı var? Bu çözümleri bulacak ve uygulayacak olan yine biziz. Türkiye’nin temel hizmet alanlarında standartlarını yükseltmeye mi ihtiyacı var, bu reformları geliştirecek ve hayata geçirecek olan yine çünkü ‘Cumhur İttifakı’ ve AK Parti. Bizden başka derdi millet olan, derdi insan olan, derdi devlet olan, derdi evlatlarına büyük ve güçlü bir Türkiye bırakmak olan başka bir siyasi kadro yok” diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan grup toplantısında

“Siyasi hırsızlık hizmet hırsızlığı daha kötüdür”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ‘Cumhur İttifakı‘ olarak bu yola kararlı çıktıklarını ve hedeflerinin 2023’ün Haziran’ı olduğunu belirterek, “İnşallah 2023 Haziran ayı ile birlikte de ülkemiz yeni bir dönemin adımlarını atacaktır. Bunların tek taahhütleri yapılanı yıkmak, başlananı durdurmak, atılan temelin üzerini kapatmak. Var olanı satmak, dağıtmak olan bir zihniyetin ülkenin ve milletin hangi meselesine çözüm üretebileceğini, muhasebesini milletimizle birlikte yapmalıyız. Aynı şekilde, dişe dokunur hiçbir iş yapmayan kimi muhalefet belediyelerinin, bizim bakanlıklarımızın gerçekleştirdikleri çalışmaları sahiplenme gayretlerine karşı da dikkatli olmalıyız. Her türlü hırsızlık kötüdür ama siyasi hırsızlık, hizmet hırsızlığı daha kötüdür” dedi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan grup toplantısında

“FETÖ’yü etkisiz hale gelene kadar takip edeceğiz”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, darbe girişiminin 5’inci yılı olduğunu da anımsatıp, şöyle konuştu:

“Meclis’imiz o gece sergilediği cesur duruşla ‘gazilik’ unvanını hak ettiğini bir kez daha göstermiştir. Türkiye, PKK ve DEAŞ gibi diğer terör örgütlerine karşı yürüttüğü mücadeleyi, FETÖ ihanet şebekesine karşı da vermektedir. Kamudan iş dünyasına, sivil toplumdan eğitime kadar devlet ve millet hayatının her yerine sızan bu sinsi yapının ülkeden temizlenmesi kolay değildir. Fakat biz bunları biliyorsunuz içeride de kovalıyoruz, dışarıda da kovalıyoruz ve yakaladıkça da Türkiye’ye getiriyoruz. 

Şu anda Orta Asya’daki en büyük, bütün para, finans olaylarını koordine eden ve onların Orta Asya’da dağıtımını yürüten ismi yakalandı, getirildi, bütün sorgulamaları yapıldı. Şimdi yola devam ediyoruz. Örgütün, ülkemizde ve dünyanın pek çok yerinde hain emellerini yerine getirmek için hala çalışan, fırsat kollayan mensupları olduğu açıktır. Diğer terör örgütleri ile mücadelemizi nasıl tavizsiz ve kararlı bir şekilde yürütüyorsak FETÖ’yü de aynı şekilde son mensubu etkisiz hale gelene kadar takip edeceğiz. 

Din kisvesi altında bu milleti sömürenlere de prim vermeyeceğiz, bu da böyle bilinsin. Bu vesileyle tüm şehitlerimize birlikte 15 Temmuz’da darbecilere karşı direnirken son nefesini veren kardeşlerimizin tamamına Allah’tan rahmet diliyorum. Türkiye artık ister terör örgütleri kullanılarak yapılsın ister başka ayak oyunlarıyla önüne getirirsin vatanının bütünlüğüne, milletinin birliğine, devletinin bekasına yönelik her türlü tehdidi dünyanın neresinde olursa olsun kaynağında bulup yok etme gücüne, iradesine, kararlılığına sahip bir ülkedir.”

Etiketler: Fetö
PaylaşTweetPaylaşGönder
Önceki Haber

Türkiye aşılamada 60 milyonu geçti

Sonraki Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan Malezyalı bakanı kabul etti

Haberton

Haberton

Son dakika haberleri, güncel haberler, magazin, spor ve ekonomideki gelişmeler, yerel ve dünya haberleri haberton.com'da. Haberton, sizin için tonla haber! Türkiye’de tarafsız bir medya, vatandaşın haber alma hakkı çerçevesinde gerçek haberleri takip edebileceğiniz, tonlarca habere ulaşabileceğiniz yeni mecranız.

İlgili Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şanlıurfa Şehir Hastanesi açılışında konuştu
Politika

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şanlıurfa Şehir Hastanesi açılışında konuştu

4 Ekim 2026
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye’nin geleceği emin ellerde
Politika

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye’nin geleceği emin ellerde

3 Ekim 2026
11’inci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, amcasının cenazesine katıldı
Politika

11’inci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, amcasının cenazesine katıldı

3 Ekim 2026
Ümit Özdağ: Soruşturmanın henüz kamuoyuna yansımayan yönleri var
Politika

Ümit Özdağ: Soruşturmanın henüz kamuoyuna yansımayan yönleri var

3 Ekim 2026
Bakan Bayraktar: İstiyoruz ki Türkiye, küçük modüler reaktör devrimini kaçırmasın
Politika

Bakan Bayraktar: İstiyoruz ki Türkiye, küçük modüler reaktör devrimini kaçırmasın

3 Ekim 2026
Meclis Sanayi Komisyonu Başkanı Varank: Gençler gelecekte çığır açıcı işler yapacak
Politika

Meclis Sanayi Komisyonu Başkanı Varank: Gençler gelecekte çığır açıcı işler yapacak

3 Ekim 2026
Sonraki Haber
Cumhurbaşkanı Erdoğan Malezyalı bakanı kabul etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan Malezyalı bakanı kabul etti

En Güncel Haberler

Aydın’da 9 katlı binada yangın: 5 kişi dumandan etkilendi
Yerel Haberler

Aydın’da 9 katlı binada yangın: 5 kişi dumandan etkilendi

4 Ekim 2026
Şişli’de eğlence mekanlarına denetim
Yerel Haberler

Şişli’de eğlence mekanlarına denetim

4 Ekim 2026
Mardin’de hafif ticari araç TIR’a çarptı: 6 yaralı
Yerel Haberler

Mardin’de hafif ticari araç TIR’a çarptı: 6 yaralı

4 Ekim 2026

Günün Popüler Haberleri

  • Tümü
  • Sağlık Haberleri
  • Kültür ve Sanat
Yaşam

İstanbul Boğazı’ndaki köprüler turkuaz renge büründü

4 Ekim 2026
Yaşam

Kazada yaralanan motosiklet sürücüsü, 6 günlük yaşam mücadelesini kaybetti

4 Ekim 2026
Yaşam

Göl kenarında erkek cesedi bulundu

3 Ekim 2026
Yaşam

Motosikletin tekerini tamir etmeye çalışırken parmağı koptu

3 Ekim 2026
Önceki Sonraki
Haberton

Haberton

Sizin için tonla haber!

Türkiye'de tarafsız bir medya, vatandaşın haber alma hakkı çerçevesinde gerçek haberleri takip edebileceğiniz, tonlarca habere ulaşın!

Son Dakika

Küçükçekmece TEM'de otomobil alev alev yandı

Küçükçekmece TEM’de otomobil alev alev yandı

- Haberton
4 Ekim 2026

Küçükçekmece, Tem Otoyolu'nda otomobilde çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürüldü. Yangın, saat 21.00 sıralarında Tem Otoyolu Atakent mevkiinde seyir...

Emeklilerin birikimleri hedefte: Dolandırıcıların kullandığı yeni yöntemlere dikkat

Türkiye’de akıl oyunları eğitimi: Satranç ve mangala çocukların bilişsel gelişimini nasıl destekliyor?

Türk kuru meyvesi dünyanın sofrasında: Kayısı, incir ve üzümde Türkiye’nin küresel liderliği

Türkiye’de kanser taraması: Erken tanı neden hayat kurtarıyor, kimler hangi testleri yaptırmalı?

Güncel Haber

Aydın’da 9 katlı binada yangın: 5 kişi dumandan etkilendi

Aydın’da 9 katlı binada yangın: 5 kişi dumandan etkilendi

4 Ekim 2026
Şişli’de eğlence mekanlarına denetim

Şişli’de eğlence mekanlarına denetim

4 Ekim 2026
  • Hakkımızda
  • Yayın İlkeleri
  • İletişim
  • Kullanım Şartları ve Gizlilik Politikası
  • Güvenlik Politikası

© 2026 Haberton

Tekrar Hoş Geldiniz!

Aşağıda hesabınıza giriş yapın

Şifrenizi mi unuttunuz?

Şifrenizi alın

Şifrenizi sıfırlamak için kullanıcı adınızı veya e-posta adresinizi girin lütfen.

Giriş Yap

Yeni Çalma Listesi Ekle

Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster
  • Öne Çıkanlar
  • Özel Haber
  • Gündem
  • Politika
  • Dış Haberler
  • İş Dünyası
  • Kültür & Sanat
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Yerel
  • Spor
  • Yazarlarımız

© 2026 Haberton