Türk futbolu ve spor camiası, dev organizasyonların ve kritik karşılaşmaların yaşanacağı yoğun bir günü geride bırakmaya hazırlanıyor. Futboldan basketbola, voleyboldan kupa heyecanına kadar geniş bir yelpazeye yayılan bülten, spor tutkunlarını ekran başına kilitliyor.
Sarı-kırmızılı temsilcimiz Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi’nin 4’üncü haftasında evinde ağırladığı Alman ekibi Stuttgart’ı 2-0 mağlup ederek Kupa 1’de taraftarı önündeki ilk galibiyetine imza attı. Tarihinde ilk kez karşılaştığı rakibini eli boş gönderen Aslan, aynı zamanda Alman temsilcilerine karşı sürdürdüğü 13 yıllık galibiyet hasretine de nokta koydu. Devler Ligi’nde heyecan bu akşam oynanacak 9 karşılaşmayla devam ederken bir diğer temsilcimiz Fenerbahçe, Kadıköy’de İngiliz devi Liverpool’u konuk ederek sahaya galibiyet parolasıyla çıkacak.
Avrupa kupalarında mücadele eden diğer temsilcilerimiz de kritik randevular öncesinde hazırlıklarını sürdürüyor. Beşiktaş, Celtic deplasmanı öncesinde sabah idmanını tamamlayıp İskoçya’ya hareket ederken, teknik direktörler ve futbolcular düzenlenecek basın toplantılarında soruları yanıtlayacak. Trabzonspor ise sahasında ağırlayacağı Freiburg maçı öncesinde son antrenmanını gerçekleştirip teknik heyet düzeyindeki basın toplantılarıyla maç saatini beklemeye geçecek.
Yurt içi futbolda ise Ziraat Türkiye Kupası maratonu heyecanla takip ediliyor. Olumsuz hava koşulları nedeniyle ertelenen Fethiyespor – Eyüpspor mücadelesi ikinci yarıdan itibaren kaldığı yerden devam ederken, kupada 4’üncü Tur kura çekimi Riva Hasan Doğan Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde gerçekleşecek. Parkede de temponun bir an olsun düşmediği günde; EuroCup, Basketbol Şampiyonlar Ligi, FIBA Avrupa Kupası ve Kadınlar EuroLeague Kulvarlarında basketbol temsilcilerimiz sahaya çıkarken, Sultanlar Ligi’nde de birbirinden çekişmeli voleybol derbileri ve file mücadeleleri sporseverleri bekliyor.












