Karşıyaka altyapısından Gökhan Şensan anısına turnuva

Author: Haberton

Published:

Last Modified:

AI Context Summary

Karşıyaka Spor Kulübü, 29 Ekim 2024'te hayatını kaybeden Futbol Şube Başkanı Gökhan Şensan anısına bir U12 futbol turnuvası düzenleyecek. Turnuva, 27-28 Mart tarihlerinde Çiğli Selçuk Yaşar Tesisleri'nde gerçekleştirilecek.

- Turnuvaya Karşıyaka'nın yanı sıra Göztepe, Altay, Menemen Fk, Bucaspor 1928, Aliağa Fk, Manisaspor, Tire 2021 Fk, Gümüşordu, Somaspor, Ayvalıkgücü ve İzmirspor katılacak.
- Organizasyon, her iki gün de saat 14.00'te başlayacak.
- Karşıyaka altyapı şubesi, turnuvanın Gökhan Şensan'ın futbol sevgisini ve genç sporculara olan inancını gelecek nesillere taşımak amacıyla düzenlendiğini belirtti.
- Turnuvada 2014 doğumlu minik futbolcular şampiyonluk için mücadele edecek.

İzmir'in köklü temsilcisi Karşıyaka Spor Kulübü'nün futbol altyapı şubesi, 29 Ekim 2024'te ani gelişen rahatsızlığıyla hayatını kaybeden Futbol Şube Başkanı Gökhan Şensan anısına turnuva düzenleyecek.

Karşıyaka'da futbol altyapıya büyük emekleri olan kulübün efsane ismi Gökhan Şensan'ın futbol sevdasını ve genç sporculara olan inancını gelecek nesillere taşımak adına düzenlenecek organizasyon, 27-28 Mart tarihlerinde Çiğli Selçuk Yaşar Tesisleri'nde yapılacak. Gökhan Şensan U12 Cup Futbol Turnuvası'nda Karşıyaka'nın yanı sıra Göztepe, Altay, Menemen Fk, Bucaspor 1928, Aliağa Fk, Manisaspor, Tire 2021 Fk, Gümüşordu, Somaspor, Ayvalıkgücü ve İzmirspor'un 12 yaşındaki minik futbolcuları ter dökecek. Organizasyon cumartesi ve pazar günleri saat 14.00'te başlayacak.

"Vefayla, özlemle ve futbolun coşkusuyla birarada buluşuyoruz" diyen Karşıyaka altyapı şubesi, "Karşıyaka Spor Kulübü’müzün altyapısına ve futbol şubesine büyük emekler vermiş, camiamızın sevilen ismi, eski Futbol Şube Başkanımız Gökhan Şensan anısına düzenlediğimiz U12 Cup heyecanı başlıyor! Onun futbol sevdasını ve genç sporculara olan inancını gelecek nesillere taşımak adına düzenlediğimiz bu anlamlı turnuvada, 12 güzide kulübümüzün genç yıldızları Selçuk Yaşar Tesisleri’nde buluşuyor. Efsane yöneticimiz Gökhan Şensan’ın anısını, en çok değer verdiği yerde; sahalarda yaşatıyoruz. 2 gün sürecek bu dev organizasyonda 2014 doğumlu minik kramponlar şampiyonluk için ter dökecek. Bu anlamlı turnuvada tüm sporcularımıza başarılar dileriz" açıklamasını paylaştı.