Büşra Pekin Beyoğlu Fenerbahçeliler Derneği’nin konuğu oldu

Author: Çağdaş Özgül

Published:

Last Modified:

Cumhuriyet Bayramı tüm yurtta coşkuyla kutlandı. Türk Ulusu olarak 102 yıl önce Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde kazanılan kültür, bağımsızlık, adalet ve özgürlük temelli cumhuriyetimizin yeni yaşı her zaman olduğu gibi tarihe geçen bir gurur günü oldu.

Kamu kurumlarının kutlamaları halkı buluştururken, spor kulüplerinin bünyesinde barındırdığı kuruluşlar da Cumhuriyet Bayramı temalı özel geceler tertip etti.

Bu gecelerden biriside İstanbul – Beyoğlu ‘nda gerçekleşti. Beyoğlu Fenerbahçeliler Derneği’nin düzenlediği geceye sanat ve spor dünyasından bir çok isim katıldı.

Bu ünlü isimlerden birisi de başarılı oyuncu Büşra Pekin oldu. Büşra Pekin, derneğin özel davetlisi olarak gecede boy gösterdi.

Şıklığıyla dikkat çeken Pekin, coşku dolu kutlamalara enerjisiyle eşlik etti.